Περί ζωγραφικής ο λόγος

Φωτογραφία, Ζωγραφική, Γλυπτική κλπ.
Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Re: Περί ζωγραφικής ο λόγος

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 20 Ιουν 2020, 22:00

Θανάσης έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:Αντιγραφη ειναι βρε.Τι κρινεις; τον ζωγραφο; Εννοω οτι δεν το εκανε ο Νεμο,ο νεμο απλα αντεγραψε. :rolleyes:

α, συγνώμη.
πάντως, δεν κρίνω κανέναν. το "ψυχρό" δεν είναι κριτική. είναι συναίσθημα που μου έβγαλε ο πίνακας.
τι να κάνουμε, αν έτσι αισθάνεται ή θέλει να αισθάνεται;

Οχι βρε κρινε οτι θες απλα η κριτικη αυτου του τυπου δε πρεπει να πηγαινει στον νεμο αυτο εννοω,αφου η ψυχροτητα αυτη για παραδεγμα που λες πηγαινει στον ζωγραφο.Ο ζωγραφς επελεξε θεμα,χρωματα,τεχνικη κλπ.Ο νεμο αντεγραψε,οποτε λογικο ειναι εμεις να πουμε τη γνωμη μας για την αντιγραφη αν αντεγραψε πιστα η οχι αν και ουτε αυτο μπορουμενα το πουμε αν δεν δουμε το αυθεντικο.Αυτο βασικα εννοουσα. :)
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 20 Ιουν 2020, 22:01

Μπορεί να είναι καλός αντιγραφέας
0 .

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 20 Ιουν 2020, 22:02

@συντροφισσα εσθηρ εσυ πως και έμπλεξες με τη ζωγραφική;
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 20 Ιουν 2020, 22:19

mister spooky έγραψε:@συντροφισσα εσθηρ εσυ πως και έμπλεξες με τη ζωγραφική;

Συντροφε κουνελι... :P αυτο ηταν το μεγαλο μου ταλεντο,ενα απο τα πολλα... ;) ,ζωγραφιζα απο μωρο.Ε...εδωσα εξετασεις ΑΣΚΤ Αθηνας και Θεσσαλονικης ,περασα και στις 2 και βεβαια επελεξα της Αθηνας κλασεως ανωτερη,πολυτεχνειο 5ετους φοιτησης. :)
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 20 Ιουν 2020, 22:24

mister spooky έγραψε:Μπορεί να είναι καλός αντιγραφέας

Ε ναι μπορει, αυτο λεμε...μπορουμε να κρινουμε την αντιγραφη ,αλλα τα υπολοιπα ανηκουν στον ζωγραφο που αντγραφει αυτο λεω.Για παραδειγμα αν αντιγραψει την κραυγη του Μουνκ ,το να πουμε α....δεν επρεπε να βαλεις καποιον να κραυγαζει δεν ειναι ασθητικα ωραιο ποιο το νοημα; Ο Μουνκ εφτιαξε το εργο ο Μουνκ επελεξε το θεμα,τα χρωματα κλπ,ο νεμο το αντεγραψε. :nocomment5: Ανετα ομως μπορω να πω πχ ρε νεμο τι αντιγραφη ειναι αυτη δεν του μοιαζει εκτος βεβαια και αν ηθελες να βασιστεις σε εργο του Μουνκ και να δωσεις τη δικη σου ματια,αλλο αυτο δεν λεγεται αντιγραφη βεβαια.Η αντιγραφη σημαινει αντιγραφω οσο πιο πιστα μπορω.
Με πιανεις συντροφε; :)
0 .

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 20 Ιουν 2020, 22:32

Καλιτεχνική φυση :hat44:
ναι έγινες απολυτα κατανοητη
0 .

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 21 Ιουν 2020, 00:31

Εσθήρ έγραψε: :)

:)

https://www.youtube.com/watch?v=
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιουν 2020, 09:09

Θανάσης έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:Αντιγραφη ειναι βρε.Τι κρινεις; τον ζωγραφο; Εννοω οτι δεν το εκανε ο Νεμο,ο νεμο απλα αντεγραψε. :rolleyes:

α, συγνώμη.
πάντως, δεν κρίνω κανέναν. το "ψυχρό" δεν είναι κριτική. είναι συναίσθημα που μου έβγαλε ο πίνακας.
τι να κάνουμε, αν έτσι αισθάνεται ή θέλει να αισθάνεται;

αν τα χρωματα φαινοταν οπως ειναι στον πινακα θα ειχα απαιτηση να μου πειτε την γνωμη σας
αλλα δυστυχως λογω κινητου τα χρωματα φαινονται απαισια .. ακομη και εγω δεν τα αναγνωριζω

πρεπει να φταιει το καινουργιο κινητο γιατι εχω σηκωσει και αλλες φορες στο φβ και φαινοταν καλυτερα απο οτι
στην πραγματικοτητα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιουν 2020, 09:14

Εσθήρ έγραψε:
mister spooky έγραψε:@συντροφισσα εσθηρ εσυ πως και έμπλεξες με τη ζωγραφική;

Συντροφε κουνελι... :P αυτο ηταν το μεγαλο μου ταλεντο,ενα απο τα πολλα... ;) ,ζωγραφιζα απο μωρο.Ε...εδωσα εξετασεις ΑΣΚΤ Αθηνας και Θεσσαλονικης ,περασα και στις 2 και βεβαια επελεξα της Αθηνας κλασεως ανωτερη,πολυτεχνειο 5ετους φοιτησης. :)

βρε συ βαλε κατι να δουμε ..εκτος απο σχεδιο ...να παρω μια ιδεα και εγω απο σενα

τα σχεδια με μολυβι ή με τεμπερα ή με νεροχρωμα ή παστελ ...δεν τα μπορω

υσ..ισως να φτιαξω με μολυβι και σου το δειξω γιατι με εβαλες σε πειρασμο με τα σκιτσα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 21 Ιουν 2020, 11:35

nemo έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:Συντροφε κουνελι... :P αυτο ηταν το μεγαλο μου ταλεντο,ενα απο τα πολλα... ;) ,ζωγραφιζα απο μωρο.Ε...εδωσα εξετασεις ΑΣΚΤ Αθηνας και Θεσσαλονικης ,περασα και στις 2 και βεβαια επελεξα της Αθηνας κλασεως ανωτερη,πολυτεχνειο 5ετους φοιτησης. :)

βρε συ βαλε κατι να δουμε ..εκτος απο σχεδιο ...να παρω μια ιδεα και εγω απο σενα

τα σχεδια με μολυβι ή με τεμπερα ή με νεροχρωμα ή παστελ ...δεν τα μπορω

υσ..ισως να φτιαξω με μολυβι και σου το δειξω γιατι με εβαλες σε πειρασμο με τα σκιτσα

ΟΚ Αφου δεν θες σχεδιο θα βαλω σχεδιο ! :D με μολυβι .

Αυτα ειναι αντιγραφες απο φωτο που θα σου βαλω εκτος απο το τελέυταιο που ειναι ενας συνδυασμος πορτραιτου φωτο,φαντασια κοκ.Το οποιο ειναι μολυβι και ξυλομπογιες αλα καλης ποιοτητας.

Ενα ειναι απο το Νατιοναλ Τζεογραφικ που ειχε εκπληκτικες φωτο και εχω και 1αντιγραφη απο Ρεμπραντ που αγαπω πολυ.Αυτοπροσωπογραφια και ενα τοπιο του Μιλλε που απο εγχωμο εγω το εφτιαξα ασπρομαυρο με μολυβι.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
3 .

Επιστροφή σε “Καλές Τέχνες”