Κλιματική αλλαγή

Η αγάπη για τα ζώα και το περιβάλλον.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Κλιματική αλλαγή

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Ιούλ 2022, 20:08

Perseus1966 έγραψε:Για τον Αριστο δεν ξερω ,αλλα εγω διαβαζω ενημερωνομαι και εχω αυτο το γαμημενο που λεγεται κριτικη σκεψη ,ενω εσυ εισαι προβατο ,οτι σου λεει το κομμα ,αν σου πει πεταει ο γαιδαρος θα πεις ναι ,αν σου πει ο κτηνιατρος κανε εμβολιο θα το κανεις .

Σιγα την κριτικη σκεψη μωρε Περσεα. Ο,τι μαλακια και ο,τι θεωρια συνομωσιας βγαζει η αμερικανικη ακροδεξια εσυ την χαφτεις.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 10 Ιούλ 2022, 20:24

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Για τον Αριστο δεν ξερω ,αλλα εγω διαβαζω ενημερωνομαι και εχω αυτο το γαμημενο που λεγεται κριτικη σκεψη ,ενω εσυ εισαι προβατο ,οτι σου λεει το κομμα ,αν σου πει πεταει ο γαιδαρος θα πεις ναι ,αν σου πει ο κτηνιατρος κανε εμβολιο θα το κανεις .

Σιγα την κριτικη σκεψη μωρε Περσεα. Ο,τι μαλακια και ο,τι θεωρια συνομωσιας βγαζει η αμερικανικη ακροδεξια εσυ την χαφτεις.

και εσυ οτι μαλακια βγαζει η αμερικανικη αριστερα την καταπινεις αμασητη .
Σε λιγο θα μας πεις οτι πρεπει να αποκαλουμε they
Που καταληγουμε?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Ιούλ 2022, 20:27

Perseus1966 έγραψε:και εσυ οτι μαλακια βγαζει η αμερικανικη αριστερα την καταπινεις αμασητη .
Που καταληγουμε?

Πρωτον, την αμερικανικη ''αριστερα'' δεν την θεωρω καν αριστερα και την γραφω στον πουτσο μου. Ειμαι κομμουνιστης και οχι αμερικανακι δικαιωματιστης.

Δευτερον, την κλιματικη αλλαγη την αποδεχονται ολοι οι πολιτικοι χωροι στην Ευρωπη, απο αριστερους μεχρι δεξιους και μπορει και τμηματα της ακροδεξιας. Αντιθετα αρνητες ειναι μονο ατομα του αμερικανικου ακροδεξιου χωρου.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 10 Ιούλ 2022, 20:30

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:και εσυ οτι μαλακια βγαζει η αμερικανικη αριστερα την καταπινεις αμασητη .
Που καταληγουμε?

Πρωτον, την αμερικανικη ''αριστερα'' δεν την θεωρω καν αριστερα και την γραφω στον πουτσο μου. Ειμαι κομμουνιστης και οχι αμερικανακι δικαιωματιστης.

Δευτερον, την κλιματικη αλλαγη την αποδεχονται ολοι οι πολιτικοι χωροι στην Ευρωπη, απο αριστερους μεχρι δεξιους και μπορει και τμηματα της ακροδεξιας. Αντιθετα αρνητες ειναι μονο ατομα του αμερικανικου ακροδεξιου χωρου.

Παλι λαθος κανεις , την κλιματικη αλλαγη την αποδεχονται ολοι ,εσεις τα κουμμουνια υποστηριζετε οτι φταιει μονο ανθρωπος.
και ολα αυτα βεβαι γινονται για να κονομανε οι πλουσιοι ακομα περισσοτερο και να υποφερει ο λαος .
ωραιος κομμουνιστης εισαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Ιούλ 2022, 20:42

Perseus1966 έγραψε:Παλι λαθος κανεις , την κλιματικη αλλαγη την αποδεχονται ολοι ,εσεις τα κουμμουνια υποστηριζετε οτι φταιει μονο ανθρωπος.
και ολα αυτα βεβαι γινονται για να κονομανε οι πλουσιοι ακομα περισσοτερο και να υποφερει ο λαος .

Δηλαδη οι ευρωπαιοι κεντροδεξιοι που αποδεχονται την κλιματικη αλλαγη ειναι κουμουνια? :laugh1: Τι καπνισες παλι ρε μαστορα?
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Ιούλ 2022, 22:15

Perseus1966 έγραψε:το 1991 βαζαμε τουβλα στα καζανακια στην αθηνα διοτι θα μεναμε χωρις νερο, τα ιδια μου λες και εσυ τωρα.
Η Κυπρος παντα ειχε προβλημα με το νερο αυτο συμβαινει 2-3 χιλιαδες χρονια .

Η περίπτωση της Αθήνας έχει πρωτίστως να κάνει με τον πολλαπλασιασμό του πληθυσμού της Αττικής και την αύξηση των αναγκών σε πόσιμο νερό.

Κάθε χρόνο τις δεκαετίες 70-80 αυξανόταν σταθερά ο πληθυσμός και η ζήτηση σε νερό στην Αττική, μέχρι που αρχές δεκαετίας 90 δεν επαρκούσε. Με την επέκταση των έργων στο Μόρνο και το φράγμα στον Εύηνο λύθηκε το πρόβλημα. Πλέον σχεδόν όλη η Στερεά Ελλάδα υδροδοτεί την Αθήνα.

Η Κύπρος δεν είχε πάντα έλλειψη σε πόσιμο νερό. Αυτό συνέβη στις πιο πρόσφατες δεκαετίες.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 11 Ιούλ 2022, 09:52

Adminović έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:το 1991 βαζαμε τουβλα στα καζανακια στην αθηνα διοτι θα μεναμε χωρις νερο, τα ιδια μου λες και εσυ τωρα.
Η Κυπρος παντα ειχε προβλημα με το νερο αυτο συμβαινει 2-3 χιλιαδες χρονια .

Η περίπτωση της Αθήνας έχει πρωτίστως να κάνει με τον πολλαπλασιασμό του πληθυσμού της Αττικής και την αύξηση των αναγκών σε πόσιμο νερό.

Κάθε χρόνο τις δεκαετίες 70-80 αυξανόταν σταθερά ο πληθυσμός και η ζήτηση σε νερό στην Αττική, μέχρι που αρχές δεκαετίας 90 δεν επαρκούσε. Με την επέκταση των έργων στο Μόρνο και το φράγμα στον Εύηνο λύθηκε το πρόβλημα. Πλέον σχεδόν όλη η Στερεά Ελλάδα υδροδοτεί την Αθήνα.

Η Κύπρος δεν είχε πάντα έλλειψη σε πόσιμο νερό. Αυτό συνέβη στις πιο πρόσφατες δεκαετίες.

Ειχες προβλημα το 1991 και το 1993 δεν νομιζω οτι μειωθηκε ο πληθυσμός το 1992.
Το 1987 ειχε τοση ζεστη που τα γεροντια πεθαιναν σαν τα κοτοπουλα ,το 1977 ειχε ακομα περισσοτερη ,φαντασου το θα ελεγαν τοτε
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Ιούλ 2022, 10:28

ναι αλλά ο σαμαρας πρώτα και τώρα όλοι ετούτοι μας έχουν κουβαλήσει δέκα εκατομμύρια λαθροσαβούρια
και πίνουν το νερό μας
τι θα κάνουμε γι αυτό;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 14 Αύγ 2022, 13:44

Στερεύουν τα μεγάλα ποτάμια στην Ευρώπη, αλλά μην τρομάζετε παιδιά, δεν υπάρχει καμία κλιματική αλλαγή. :rolleyes:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Αύγ 2022, 14:40

Perseus1966 έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Παλι λαθος κανεις , την κλιματικη αλλαγη την αποδεχονται ολοι ,εσεις τα κουμμουνια υποστηριζετε οτι φταιει μονο ανθρωπος.

Αυτό είναι ψεκ αχυράνθρωπος. Το ότι υπάρχουν κλιματικές διακυμάνσεις ούτως ή άλλως, δεν αποτελεί κανενός είδους δικαιολογία για να γαμήσεις τελείως το κλίμα του πλανήτη με έξτρα βαρβάτη ανθρωπογενή δραστηριότητα.
Ο λαός θα υποφέρει πολύ περισσότερο από τους πλουσίους σε λίγο καιρό όσο θα εντείνονται τα ακραία φυσικά φαινόμενα. Ο πλούσιος θα μεταναστεύσει εκεί που το κλίμα είναι ακόμη υποφερτό, κτλ.
Μόνο τελείως καθυστερημένοι μπορεί να θέλουν να πριονίζουν το κλαδί που κάθονται. Πρόκειται για αντικοινωνικά άτομα, εχθρούς του ανθρώπινου είδους, που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ανάλογα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Ζωοφιλία - Οικολογία”