Ραν ταν πλαν έγραψε:Η σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία πάσχει από το σύνδρομο του ακραίου και ψιλο-περιθωριακού ψευτο-αστισμού.
Δύο σαφή παραδείγματα ανέφερα στο αρχικό μου ποστ στο θέμα.
Και ο συγχρονος ''ποιοτικος'' κινηματογραφος...

Ραν ταν πλαν έγραψε:Η σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία πάσχει από το σύνδρομο του ακραίου και ψιλο-περιθωριακού ψευτο-αστισμού.
Δύο σαφή παραδείγματα ανέφερα στο αρχικό μου ποστ στο θέμα.

nemo έγραψε:καταρχην ειναι κατι που δεν το εχω κανει ποτε και περιμενε να βρω κατι μου μου εγραψε
ο λαχου για να με βοηθησεις στην μεταφραση εσυ που τα καταφερνεις οπου θα ειναι και για δοκιμη
στα υπολοιπα που θα ακολουθησουν διαβασε το και πεσμου
πως πρεπει να του απαντησω σε ποια βαση
υσ...φαντασου μια τεχνικη νοημοσυνη που καλειται να δωσει απαντηση σε αυτα που γραφει
αν εχω αδικο που δεν καταλαβαινω τι απαντηση να δωσω ...να μου το πεις οπωσδηποτε
Οπως τωρα βριζετε τους μουσουλμανους ετσι βριζατε και τους αλβανους οταν ηρθαν. Στην Αμερικη οι ομοιδεατες κραζουν τους μεξικανους. Η μονη λογικη πισω απο ολα αυτα ειναι οτι καθε φορα θελετε να στοχοποιειτε μια μειονοτητα.

bizeli έγραψε:nemo έγραψε:καταρχην ειναι κατι που δεν το εχω κανει ποτε και περιμενε να βρω κατι μου μου εγραψε
ο λαχου για να με βοηθησεις στην μεταφραση εσυ που τα καταφερνεις οπου θα ειναι και για δοκιμη
στα υπολοιπα που θα ακολουθησουν διαβασε το και πεσμου
πως πρεπει να του απαντησω σε ποια βαση
υσ...φαντασου μια τεχνικη νοημοσυνη που καλειται να δωσει απαντηση σε αυτα που γραφει
αν εχω αδικο που δεν καταλαβαινω τι απαντηση να δωσω ...να μου το πεις οπωσδηποτε
Οπως τωρα βριζετε τους μουσουλμανους ετσι βριζατε και τους αλβανους οταν ηρθαν. Στην Αμερικη οι ομοιδεατες κραζουν τους μεξικανους. Η μονη λογικη πισω απο ολα αυτα ειναι οτι καθε φορα θελετε να στοχοποιειτε μια μειονοτητα.
Δεν ξέρω ρε nemo τι να σου πω;
Δεν έχω παρακολουθήσει τη συζήτησή σας.
Τι σου φαίνεται παράλογο σε αυτό που λέει;
Το ρεζουμέ, όπως το διαβάζω, είναι ότι σας κατηγορεί για ξενοφοβία.
Αυτό είναι το νόημα.
Εσύ πού κολλάς;
Αν έχεις επιχειρήματά, απόδειξέ του το αντίθετο.

nemo έγραψε:δεν ειναι θεμα προσωπικο μεταξυ του λαχου ο οποιος εκφραζει την γνωμη του μαζι με ενα εκατ. ελληνων
ουτε την δικη μου γιατι και εγω εκφραζω την γνωμη τουλαχιστον ενος εκατ, ελληνων
ας πουμε οτι αυτο το εγραψε ενας συγγραφεας και μεις καλουμαστε να το εξετασουμε για την ακρίβεια του
και για την αμεροληψια του - δεν ανεβαζω ποτε προσωπικες γνωμες που δεν αφορουν καποιο συνολο
την γνωμη μου για τους μεταναστες την εχω πει πολλες φορες ισως να πω πιο αργοτερα και κατι παραπανω
γιατι ουτε εγω δεν θελω να δινω την εντυπωση ενος εμμονικου με την ξενοφοβια
απλα θελω καποιος να μου εξηγησει για να το καταλαβω πως ειναι δυνατον να μη δινουν νουμερα για τον αριθμο
που δεχομαστε και πως ειναι δυνατον να βρισκουν οτι αυτο θα μας ωφελησει
εμας και οχι μονοπλευρα προς την πλευρα των ξενων
δηλαδη απευθυνομαι για να ακουσω μια λογικη και οχι απλα οπως νομιζω σε συναισθηματισμους

nemo έγραψε:Για αρχη να σου πω οτι λογω συναισθηματικης φορτισης δεν μπορω αυτην την στιγμη να επεκτεινω την συζητηση
επιγραμματικα και εγω να σου πω λιγα καταρχην εμπλεξε τους μεξικανους και την ηπα που ειναι και γειτονες
και αριθμουν δεκαδες εκατομμυρια νομιζω πανω απο 300 για ηπα και λιγο λιγοτερα οι μεξικανοι γιατι δεν θυμαμαι
καν για αυτους και οι δυο δημιουργηθηκαν απο μεταναστες που καταπατησαν τους ιθαγενεις
1γιατι να το κανει αυτο; δεν ξερει ιστορια; ή βρισκει ομοιοτητες; αφελεια; δολος; απλη χαζομαρα;
-ειπαμε δεν το προσωποποιώ ατομικα σε καποιον αλλα γιατι υπαρχουν πολλοι ελ που το κανουν -
οποτε για να μιλησουμε για το μεταναστευτικο θα πρεπει να το πιασουμε ευρωπαικα και με την δικη μας
ιστορικοτητα και με απολυτους αριθμους ποσοι ειμαστε και ποσους ακριβως πρεπει να δεχτουμε
αν ειμαστε πχ ενα εκατομμυριο λαος και υπαρχει περιπτωση να μας ερθουν πεντε εκατομμυρια αφρικανοι
και ασιατες και τους δεχτουμε ολους - οπως λες γιατι ειναι κριμα να χρησιμοποιηθει βια;
τι θα συμβει στην χωρα και στους πολιτες της; δεν θα μεταβληθουν σε μεταναστες στην ιδια τους την χωρα;
σε αυτο το ερωτημα απαντησε ενας σαουδαραβας λεγοντας εμεις ειμαστε λιγοι και εχουμε πολλους μεταναστες
που αν τους δωσουμε χαρτια μόνιμης παραμονης και δικαιωματα τοτε θα χαθουμε εμεις
και ο δημοσιογραφος που τον ρωτησε δεν εβγαλε μιλια και αλλαξε θεμα
επειτα ειναι και το αλλο δεχονται οι χωρες μεταναστες γιατι εχουν και αναγκη εργασιας
εμεις δεν εχουμε και το κερδος απο αυτο παει μονοπλευρα στους μεταναστες
-θα το συνεχισω μια αλλη φορά

nemo έγραψε:ειναι ενα μυστήριο αυτο και θα πρεπει να προσπαθησουμε εμεις οι δυο να το λυσουμε αφου....
φευγω τωρα για καφε