Υλικά
4 κολοκυθάκια ή περίπου 600 γρ για ταψί 30-32 εκ
Ανακατεύουμε 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι με την τριμμένη κολοκύθα και την αφήνουμε για 5 λεπτά
3 μέτρια αυγά
120 ml γάλα ή 12 κουταλιές της σούπας
100 γρ χωριάτικο τυρί
μισό ματσάκι άνηθο
μισό μάτσο δυόσμο
4 κτ. σούπας καλαμποκάλευρο
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
5 κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο για τον πάτο του Ταψιού
και 1 κουταλιά της σούπας από πάνω
λίγο ελαιόλαδο από πάνω
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200⁰ για περίπου 40-50 λεπτά μέχρι να ψηθεί καλά