Είμαι (λένε όσοι έχουν φάει το φαγητό μου) εξαιρετικός μάγειρας και μαγειρεύω βεβαίως τα πάντα.
Είμαι της "δημιουργικής" κουζίνας, δηλαδή δεν πηγαίνω σχεδόν ποτέ by the book στις συνταγές (εκτός κι αν θέλω να πετύχω 100% ένα εξωτικό πιάτο από μια κουζίνα που δεν την ξέρω - αν την ξέρω, την "πειράζω" δεόντως).
Σπεσιαλιτέ συγκεκριμένη δεν έχω, φτιάχνω εξίσου καλά τα πάντα. Περισσότερες καλές κριτικές έχω πάρει για τα μακαρόνια με κιμά, διάφορα ριζότι (έχω εφεύρει και το Κρητικό Ριζότο, ένα ριζότο με λουκάνικο ξυδάτο, αθότυρο και στην ιδανική του εκδοχή στακοβούτυρο) διάφορες σάλτσες για μακαρόνια, τις πίτες μου (καλύτερη μου μάλλον η μανιταρόπιτα, ενώ φτιάχνω και εξαιρετικές χορτόπιτες), το κοκκινιστό μοσχαράκι.
Φτιάχνω και "δύσκολα" φαγητά, κινέζικα, ταϋλανδέζικα, ινδικά, μεξικάνικα κλπ.
Μαγειρεύετε; Ποια είναι η σπεσιαλιτέ σας;
-
- Sloboda Narodu
- Δημοσιεύσεις: 14254
- Τοποθεσία: F.R. Liberland
Re: Μαγειρεύετε; Ποια είναι η σπεσιαλιτέ σας;
Alkiviades έγραψε:Είμαι (λένε όσοι έχουν φάει το φαγητό μου) εξαιρετικός μάγειρας και μαγειρεύω βεβαίως τα πάντα.
Είμαι της "δημιουργικής" κουζίνας, δηλαδή δεν πηγαίνω σχεδόν ποτέ by the book στις συνταγές (εκτός κι αν θέλω να πετύχω 100% ένα εξωτικό πιάτο από μια κουζίνα που δεν την ξέρω - αν την ξέρω, την "πειράζω" δεόντως).
Σπεσιαλιτέ συγκεκριμένη δεν έχω, φτιάχνω εξίσου καλά τα πάντα. Περισσότερες καλές κριτικές έχω πάρει για τα μακαρόνια με κιμά, διάφορα ριζότι (έχω εφεύρει και το Κρητικό Ριζότο, ένα ριζότο με λουκάνικο ξυδάτο, αθότυρο και στην ιδανική του εκδοχή στακοβούτυρο) διάφορες σάλτσες για μακαρόνια, τις πίτες μου (καλύτερη μου μάλλον η μανιταρόπιτα, ενώ φτιάχνω και εξαιρετικές χορτόπιτες), το κοκκινιστό μοσχαράκι.
Φτιάχνω και "δύσκολα" φαγητά, κινέζικα, ταϋλανδέζικα, ινδικά, μεξικάνικα κλπ.
Αχα!
Τώρα εξηγείται ο φθόνος της ΣΝ για σένα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
-
- ☭ Ле́нин ☭
- Δημοσιεύσεις: 814
Re: Μαγειρεύετε; Ποια είναι η σπεσιαλιτέ σας;
Alejandro έγραψε:Alkiviades έγραψε:Είμαι (λένε όσοι έχουν φάει το φαγητό μου) εξαιρετικός μάγειρας και μαγειρεύω βεβαίως τα πάντα.
Είμαι της "δημιουργικής" κουζίνας, δηλαδή δεν πηγαίνω σχεδόν ποτέ by the book στις συνταγές (εκτός κι αν θέλω να πετύχω 100% ένα εξωτικό πιάτο από μια κουζίνα που δεν την ξέρω - αν την ξέρω, την "πειράζω" δεόντως).
Σπεσιαλιτέ συγκεκριμένη δεν έχω, φτιάχνω εξίσου καλά τα πάντα. Περισσότερες καλές κριτικές έχω πάρει για τα μακαρόνια με κιμά, διάφορα ριζότι (έχω εφεύρει και το Κρητικό Ριζότο, ένα ριζότο με λουκάνικο ξυδάτο, αθότυρο και στην ιδανική του εκδοχή στακοβούτυρο) διάφορες σάλτσες για μακαρόνια, τις πίτες μου (καλύτερη μου μάλλον η μανιταρόπιτα, ενώ φτιάχνω και εξαιρετικές χορτόπιτες), το κοκκινιστό μοσχαράκι.
Φτιάχνω και "δύσκολα" φαγητά, κινέζικα, ταϋλανδέζικα, ινδικά, μεξικάνικα κλπ.
Αχα!
Τώρα εξηγείται ο φθόνος της ΣΝ για σένα.
Μπα, αυτή έχει ειδικότητα στη φασίνα, λογικό είναι άλλωστε, η κουζίνα είναι αντρικό βασίλειο
0 .
Re: Μαγειρεύετε; Ποια είναι η σπεσιαλιτέ σας;
Alkiviades έγραψε:Είμαι εξαιρετικός μάγειρας και μαγειρεύω μακαρόνια με κιμά
0 .
-
- Moderator
- Δημοσιεύσεις: 9601
Re: Μαγειρεύετε; Ποια είναι η σπεσιαλιτέ σας;
Λοιπόν εγώ επειδή είμαι τελείως πάτος στην κουζίνα κάνω μόνο κάτι εργένικα φαγητά και αυτά με το ζόρι.
Αλλά αν ας πούμε μπορώ να πω μια σπεσιαλιτέ μου που τρώω συχνά και μου αρέσει χρειάζεται δύο υλικά.
+
Απαραίτητη προϋπόθεση το ρύζι να είναι ζεστό και μόνο το συγκεκριμένο τύπου κασέρι.
Κόβω τις φέτες κασέρι σε κομμάτια και το αναμειγνύω μαζί με το ρύζι και το κασέρι λιώνει τελείως και γίνεται πολύ cheesy.
Μιαμ
Αλλά αν ας πούμε μπορώ να πω μια σπεσιαλιτέ μου που τρώω συχνά και μου αρέσει χρειάζεται δύο υλικά.
+
Απαραίτητη προϋπόθεση το ρύζι να είναι ζεστό και μόνο το συγκεκριμένο τύπου κασέρι.
Κόβω τις φέτες κασέρι σε κομμάτια και το αναμειγνύω μαζί με το ρύζι και το κασέρι λιώνει τελείως και γίνεται πολύ cheesy.
Μιαμ
0 .
-
- Extreme poster
- Δημοσιεύσεις: 2913
-
- Moderator
- Δημοσιεύσεις: 9601
Re: Μαγειρεύετε; Ποια είναι η σπεσιαλιτέ σας;
Perseus1966 έγραψε:Δεν ειναι δυσκολο ξεκινα απο τα βασικα .
Ε από κει ξεκίνησα και κει έμεινα.
Αλλά εντάξει τώρα τελευταία πειραματίζομαι πιο πολύ με την έννοια κοριτσάκι μου δε θα μαγειρευθεί από μόνο του το φαί.
1 .