Ακολουθητέα διαδικασία μετά την εξόφληση βάση του ν.Κατσέλη
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Ακολουθητέα διαδικασία μετά την εξόφληση βάση του ν.Κατσ
Θα πας στο http://tinypic.com/ και θα κάνεις upload την εικόνα. Από τα λινκ που σου βγάζει όταν γίνει το upload θα δεις ένα λινκ που λέει ότι είναι για forum και αρχίζει από [ΙΜG]. Αυτό το κάνεις copy και paste εδώ.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
ManiMania
- Rookie poster

Admin έγραψε:Θα πας στο http://tinypic.com/ και θα κάνεις upload την εικόνα. Από τα λινκ που σου βγάζει όταν γίνει το upload θα δεις ένα λινκ που λέει ότι είναι για forum και αρχίζει από [ΙΜG]. Αυτό το κάνεις copy και paste εδώ.
Επισυνάπτω 3 επιστολές των Τραπεζών Α, Β(Πειραιώς) & Γ . Οι επιστολές των Α & Β πιστεύω ότι είναι απόλυτα σαφής . Οι επιφυλάξεις των Άρθρων 9 & 4 του ν.Κατσέλη , τις οποίες αναφέρει η επιστολή της Πειραιώς {και τα οποία επίσης επισυνάπτω για διευκόλυνσή σου} , δεν με αφορούν . Δεν ξέρω αν η επιστολή της Γ Τράπεζας είναι ικανοποιητική . Σημειώνω ότι τα τηλέφωνα τα οποία αναφέρει ΔΕΝ απαντούν ποτέ . Τώρα που έχεις όλα τα στοιχεία , τι κάνω βήμα-βήμα μόνος μου , ή με Δικηγόρο , για να ολοκληρωθεί , να κλείσει το θέμα , να απαλλαγώ από το κακό παρελθόν ;;; (Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω , οι Α & Γ επιστολές βγαίνουν εις διπλούν) .

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Θα πρέπει εσύ ή κάποιος πληρεξούσιος αντιπρόσωπός σου (δικηγόρος ή πολίτης) να πάει στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και να ρωτήσει αν έχουν ασκηθεί ένδικα μέσα κατά της απόφασης αυτής.
Αν δεν ασκήθηκαν, θα του πεις να κάνει αίτηση για να του δώσουν βεβαίωση ότι δεν έχουν ασκηθεί.
Αν δεν ασκήθηκαν, θα του πεις να κάνει αίτηση για να του δώσουν βεβαίωση ότι δεν έχουν ασκηθεί.
0 .

-
ManiMania
- Rookie poster

Admin έγραψε:Θα πρέπει εσύ ή κάποιος πληρεξούσιος αντιπρόσωπός σου (δικηγόρος ή πολίτης) να πάει στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και να ρωτήσει αν έχουν ασκηθεί ένδικα μέσα κατά της απόφασης αυτής.
Με βοήθησες πολύ σ'ευχαριστώ , θα επανέλθω .
0 .
-
ManiMania
- Rookie poster

ManiMania έγραψε:Admin έγραψε:Θα πρέπει εσύ ή κάποιος πληρεξούσιος αντιπρόσωπός σου (δικηγόρος ή πολίτης) να πάει στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και να ρωτήσει αν έχουν ασκηθεί ένδικα μέσα κατά της απόφασης αυτής.
Με βοήθησες πολύ σ'ευχαριστώ , θα επανέλθω .
Από το Ειρηνοδικείο Αθηνών μου είπαν ότι , επειδή η Απόφαση είναι του 2012 έχει πάει αρχείο . Όμως το αρχείο του Ειρηνοδικείου είναι στο 4ο υπόγειο του κτηρίου του...Εφετείου(Ελλαδάρα) , το οποίο βρίσκεται στην οδό Λουκάρεως 14 . Πρέπει λοιπόν να πάει κάποιος κάποτε , μέχρι τις 13,15μμ μετά κλείνουν (Ελλαδάρα δις) , να κάνει αίτηση την μία μέρα και την επόμενη(???) να παραλάβει την βεβαίωση ΜΗ άσκησης ένδικων μέσων . Άντε και την πήρα , που την καταθέτω ώστε να κλείσει η υπόθεση ; Στην ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ρώτησα και τους αρκεί να στείλω τις εξοφλητικές των Τραπεζών , άσε που ήδη έχουν ενημερωθεί (Ελλαδάρα τρις) . Στέλνω τώρα επιστολή στην ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ και ευελπιστώ να απαντηθούν τα ερωτήματά μου . Μπορεί να σκάσει μύτη και ο εξαφανισμένος Δικηγόρος . Ποτέ δεν ξέρεις . Θα σ'ενημερώσω για την όποια εξέλιξη . Και επαναλαμβάνω , εφ'όσον μπορείς , φύγε τρέχοντας από την Ελλαδάρα (τετράκις) . Άσε που όταν πλησιάσεις την ηλικία μου , φοβάμαι ότι η Ελλαδάρα θα έχει μετονομασθεί σε κάτι τελείως διαφορετικό και απρόβλεπτο...
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Αν στον Τειρεσία δεν τους χρειάζεται η βεβαίωση αυτή, τότε οκ. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τον Τειρεσία, οπότε δεν ξέρω τί έγγραφα ακριβώς ζητούν για να σε διαγράψουν. Απλά επειδή είπες ότι ο δικηγόρος ανέφερε κάποια "δικαστική" διαδικασία, υποθέτω ότι σε αυτό αναφερόταν. Τυπικά, για να αποδείξεις ότι "έκλεισε" δικαστικά η υπόθεση, θες την απόφαση + βεβαίωση περί μη ασκήσεως ενδίκων μέσων.
Αλλά αν ο Τειρεσίας αρκείται σε λιγότερα έγγραφα ή το έχει πληροφορηθεί από τις τράπεζες, τότε όλα καλά. Κανονικά βέβαια έπρεπε να γίνεται αυτόματα η όλη διαδικασία και να σε σβήνουν μόνοι τους.
Καλά, με την Ελλάδα και τα δικαστήριά της έχω φρίξει και γι' αυτό δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ. Μιλάμε για την απόλυτη διαφθορά, που κανένας δεν μπορεί να την φανταστεί. Ένας αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου είχε μιλήσει παλιότερα και κανένας δεν ασχολήθηκε με τις δηλώσεις του. Τον έθαψαν κανονικά. Έχω ανοίξει και σχετικό νήμα εδώ.
Εγώ σκοπεύω να φύγω και εκτός ΕΕ (γιατί μη νομίζεις, και η ΕΕ καλό μπουρδέλο είναι) και μάλλον (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) δεν θα ξαναγυρίσω.
Αλλά αν ο Τειρεσίας αρκείται σε λιγότερα έγγραφα ή το έχει πληροφορηθεί από τις τράπεζες, τότε όλα καλά. Κανονικά βέβαια έπρεπε να γίνεται αυτόματα η όλη διαδικασία και να σε σβήνουν μόνοι τους.
Καλά, με την Ελλάδα και τα δικαστήριά της έχω φρίξει και γι' αυτό δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ. Μιλάμε για την απόλυτη διαφθορά, που κανένας δεν μπορεί να την φανταστεί. Ένας αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου είχε μιλήσει παλιότερα και κανένας δεν ασχολήθηκε με τις δηλώσεις του. Τον έθαψαν κανονικά. Έχω ανοίξει και σχετικό νήμα εδώ.
Εγώ σκοπεύω να φύγω και εκτός ΕΕ (γιατί μη νομίζεις, και η ΕΕ καλό μπουρδέλο είναι) και μάλλον (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) δεν θα ξαναγυρίσω.
0 .

-
ManiMania
- Rookie poster

Αν στον Τειρεσία δεν τους χρειάζεται...
Καλά, με την Ελλάδα και τα δικαστήριά της...
Σου εύχομαι την πραγματοποίηση των στόχων σου , όχι των ονείρων σου . Η εμπειρία λέει ότι ο στόχος -αν τον δουλέψεις σωστά- θα σου αποδώσει λιγότερα , ή και περισσότερα από τους υπολογισμούς σου , το όνειρο θα σε ρίξει ή στον γκρεμό , ή στον τοίχο . Καλή τύχη !!
Καλά, με την Ελλάδα και τα δικαστήριά της...
Σου εύχομαι την πραγματοποίηση των στόχων σου , όχι των ονείρων σου . Η εμπειρία λέει ότι ο στόχος -αν τον δουλέψεις σωστά- θα σου αποδώσει λιγότερα , ή και περισσότερα από τους υπολογισμούς σου , το όνειρο θα σε ρίξει ή στον γκρεμό , ή στον τοίχο . Καλή τύχη !!
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Ευχαριστώ!
Όνειρα τρελά δεν κάνω και δεν έκανα ποτέ. Κάθε στόχο που βάζω τον υπολογίζω καλά πριν ξεκινήσω.
Όνειρα τρελά δεν κάνω και δεν έκανα ποτέ. Κάθε στόχο που βάζω τον υπολογίζω καλά πριν ξεκινήσω.
0 .

-
ManiMania
- Rookie poster

Admin έγραψε:Ευχαριστώ!
Θα καταχρασθώ των γνώσεών σου για ακόμη μία φορά . Οφείλω στην εφορία και προτίθεμαι να τους "επιτεθώ" με μία επιστολή/πρόταση για μηνιαία καταβολή εκ μέρους μου 100€ κι όπου φθάσει . Πράγμα το οποίο θα απορρίψουν , αφού δεν μπορούν να στηριχθούν σε κάποια απόφαση . Όμως πιθανολογώ ότι αυτή η έγγραφη πρόταση , μπορεί να ληφθεί υπ'όψιν σε κάποια μελλοντική δικαστική διαμάχη , υπέρ εμού . Σωστό , ή λάθος μένει να αποδειχθεί , αλλά δεν έχω να χάσω τίποτα . Από την άλλη το μόνο πράγμα που έχω στο όνομά μου είναι το 75% ενός πάλαι ποτέ ακριβού αυτοκινήτου 2,400cc. . Ερώτηση : μπορεί η εφορία να κατάσχει το δικό μου 75% ; Η απάντηση πιστεύω ότι είναι καταφατική , αλλά τί σημαίνει κατάσχεση στην πράξη , αφού υπάρχει συνιδιοκτήτης(σύντροφός μου και όχι σύζυγός μου) με 25% . Ίσως σημαίνει ΜΗ δικαίωμα οδήγησης εκ μέρους μου , ή μπορεί να κατασχεθεί και ολοσχερώς ; Νομίζω ότι δεν μπορεί να κατασχεθεί . Αν είμαι λάθος , θα το μεταβιβάσω ολόκληρο , απλά προσπαθώ να αποφύγω τα έξοδα περίπου 230€ (μεταβίβαση + έκδοση αδείας) .
0 .
-
ManiMania
- Rookie poster

ManiMania έγραψε:Admin έγραψε:Ευχαριστώ!
Θα καταχρασθώ των γνώσεών σου για ακόμη μία φορά . Οφείλω στην εφορία και προτίθεμαι να τους "επιτεθώ" με μία επιστολή/πρόταση για μηνιαία καταβολή εκ μέρους μου 100€ κι όπου φθάσει . Πράγμα το οποίο θα απορρίψουν , αφού δεν μπορούν να στηριχθούν σε κάποια απόφαση . Όμως πιθανολογώ ότι αυτή η έγγραφη πρόταση , μπορεί να ληφθεί υπ'όψιν σε κάποια μελλοντική δικαστική διαμάχη , υπέρ εμού . Σωστό , ή λάθος μένει να αποδειχθεί , αλλά δεν έχω να χάσω τίποτα . Από την άλλη το μόνο πράγμα που έχω στο όνομά μου είναι το 75% ενός πάλαι ποτέ ακριβού αυτοκινήτου 2,400cc. . Ερώτηση : μπορεί η εφορία να κατάσχει το δικό μου 75% ; Η απάντηση πιστεύω ότι είναι καταφατική , αλλά τί σημαίνει κατάσχεση στην πράξη , αφού υπάρχει συνιδιοκτήτης(σύντροφός μου και όχι σύζυγός μου) με 25% . Ίσως σημαίνει ΜΗ δικαίωμα οδήγησης εκ μέρους μου , ή μπορεί να κατασχεθεί και ολοσχερώς ; Νομίζω ότι δεν μπορεί να κατασχεθεί . Αν είμαι λάθος , θα το μεταβιβάσω ολόκληρο , απλά προσπαθώ να αποφύγω τα έξοδα περίπου 230€ (μεταβίβαση + έκδοση αδείας) .
Για να σχολιάσω και την φωτογραφία . Όπως συμβαίνει πάντα και παντού , οι Αμερικανοί έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο άρρωστους . Υποθέτω ότι το κράτος στόχοε είναι οι ΗΠΑ...
0 .