Κώφωση μετά από εγχείρηση...
-
ManiMania
- Rookie poster

Κώφωση μετά από εγχείρηση...
Καλησπέρα , πάλι εγώ . Τον Νοέμβριο του 2006 , έκανα εγχείρηση στο αυτί μου . Μπήκα υγιής και βγήκα κουφός . Τότε με έπεισε κοινός φίλος να μην ενάγω τον ΩΡΥΛΑ . Σήμερα το εναπομείναν "καλό μου αυτί" , ακούει λιγότερο από 40% και τα έξοδα ιατρικών επισκέψεων/εξετάσεων και συνεχών αλλαγών ακουστικών , με έχουν ξετινάξει . Άσε που κάποια στιγμή , είναι δεδομένη η απόλυτη κώφωση . Ο ΩΡΥΛΑ/χειρουργός , μου είχε δώσει τότε 2 σημειώματα , στο 1ο έγραφε ότι η επέμβαση ήτανε περίπατος στο πάρκο , ενώ στο 2ο - 2 μήνες μετά την επέμβαση - γράφει ότι δυσκολία μπορείς να φαντασθείς . Θεωρώ ότι με τα 2 αυτά σημειώματα αυτο-θάυετε . Όμως μετά από τόσα χρόνια δικαιούμαι να τον ενάγω ; Ευχαριστώ .
1 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Κώφωση μετά από εγχείρηση...
ManiMania έγραψε:Καλησπέρα , πάλι εγώ . Τον Νοέμβριο του 2006 , έκανα εγχείρηση στο αυτί μου . Μπήκα υγιής και βγήκα κουφός . Τότε με έπεισε κοινός φίλος να μην ενάγω τον ΩΡΥΛΑ . Σήμερα το εναπομείναν "καλό μου αυτί" , ακούει λιγότερο από 40% και τα έξοδα ιατρικών επισκέψεων/εξετάσεων και συνεχών αλλαγών ακουστικών , με έχουν ξετινάξει . Άσε που κάποια στιγμή , είναι δεδομένη η απόλυτη κώφωση . Ο ΩΡΥΛΑ/χειρουργός , μου είχε δώσει τότε 2 σημειώματα , στο 1ο έγραφε ότι η επέμβαση ήτανε περίπατος στο πάρκο , ενώ στο 2ο - 2 μήνες μετά την επέμβαση - γράφει ότι δυσκολία μπορείς να φαντασθείς . Θεωρώ ότι με τα 2 αυτά σημειώματα αυτο-θάυετε . Όμως μετά από τόσα χρόνια δικαιούμαι να τον ενάγω ; Ευχαριστώ .
Με ποιό σκεπτικό;
Υπέγραψες τίποτε πριν την εγχείρηση πχ ότι κι αν συμβεί δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο γιατρός κλπ;
Μετά απο 13 χρόνια δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τίποτε. Ας μας πει κανένας δικηγόρος όμως συγκεκριμένα.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εξαρταται απο το αν η περιπτωση του θεωρειται κακουργημα ή πλημμελλημα. Στην δευτερη περιπτωση εχει παραγραφει.
1 .
-
Γενιά της Αμαρτίας
- Rookie poster

Πρέπει κάπως να βρει το δίκιο του όμως. Τι άλλο να ζητήσεις μες στη σεμνότητά σου για να μην καταρρεύσεις;
1 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

ManiMania έγραψε:Καλησπέρα , πάλι εγώ . Τον Νοέμβριο του 2006 , έκανα εγχείρηση στο αυτί μου . Μπήκα υγιής και βγήκα κουφός . Τότε με έπεισε κοινός φίλος να μην ενάγω τον ΩΡΥΛΑ . Σήμερα το εναπομείναν "καλό μου αυτί" , ακούει λιγότερο από 40% και τα έξοδα ιατρικών επισκέψεων/εξετάσεων και συνεχών αλλαγών ακουστικών , με έχουν ξετινάξει . Άσε που κάποια στιγμή , είναι δεδομένη η απόλυτη κώφωση . Ο ΩΡΥΛΑ/χειρουργός , μου είχε δώσει τότε 2 σημειώματα , στο 1ο έγραφε ότι η επέμβαση ήτανε περίπατος στο πάρκο , ενώ στο 2ο - 2 μήνες μετά την επέμβαση - γράφει ότι δυσκολία μπορείς να φαντασθείς . Θεωρώ ότι με τα 2 αυτά σημειώματα αυτο-θάυετε . Όμως μετά από τόσα χρόνια δικαιούμαι να τον ενάγω ; Ευχαριστώ .
Έπρεπε εντός πενταετίας να ασκηθεί η αγωγή.
Αίτηση στα ΚΕΠΑ για προσδιορισμό ποσοστού αναπηρίας έχετε κάνει;
2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
ManiMania
- Rookie poster

Έπρεπε εντός πενταετίας να ασκηθεί η αγωγή.
Είμαι ήδη συνταξιούχος , τι μπορεί να μου προσφέρει ο προσδιορισμός αναπηρίας ;;'Όχι δεν έχω κάνει αίτηση , αλλά ξεκινάω τώρα το ψάξιμο . Ευχαριστώ .
Είμαι ήδη συνταξιούχος , τι μπορεί να μου προσφέρει ο προσδιορισμός αναπηρίας ;;'Όχι δεν έχω κάνει αίτηση , αλλά ξεκινάω τώρα το ψάξιμο . Ευχαριστώ .
1 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

ManiMania έγραψε:Έπρεπε εντός πενταετίας να ασκηθεί η αγωγή.
Πολλά.
Από φοροαπαλλαγή μέχρι επιδόματα.
2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
ManiMania
- Rookie poster

Θα σε ενημερώσω σχετικά , όταν και αν επιτύχω όποιο οικονομικό αποτέλεσμα . Ευχαριστώ .
0 .