Αφανής Εταίρος
-
ManiMania
- Rookie poster

Αφανής Εταίρος
Υπάρχει τρόπος να διασφαλίσω τα κέρδη μου και την συνέχειά μου/ύπαρξη μου , ως Αφανής Εταίρος . Σε ποια Εταιρική μορφή μπορεί να υπάρχει η έννοια του Αφανούς Εταίρου ; Υποθέτω ότι αν η υπόθεση φθάσει στο δικαστήριο , θα τρέχουν όλοι , αφανείς και εμφανείς . Σωστά ;
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Αφανής Εταίρος
ManiMania δεν εχω καταλαβει τοσο καιρο αν εισαι δικηγορος ή φοιτητρια που παιρνεις συμβουλες για υποθεσεις/θεματα απο τον Αλε.
Οπως και να χει πρεπει να αρχισει να στα χρεωνει

0 .
-
ManiMania
- Rookie poster

Λαχουρένιος έγραψε:ManiMania δεν εχω καταλαβει τοσο καιρο αν εισαι δικηγορος ή φοιτητρια που παιρνεις συμβουλες για υποθεσεις/θεματα απο τον Αλε.
Πρώτον συνταξιούχος όν , αποκλείεται να είμαι φοιτητής , πόσο μάλλον φοιτήτρια . Δεύτερον τα ερωτήματά μου αφορούν εμένα και μόνον . Τρίτον ας το αποφασίσει ο εκάστοτε απαντών αν πρέπει να με χρεώνει και τελευταίο , εσείς από ξεφυτρώσατε και κάνετε "τον δικηγόρο του διαβόλου" ; Ο "διάβολος" δεν αφορά τον όποιον απαντά επί της ουσίας . Φιλικά , κατά κόσμον Δημήτρης .
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Δεν υπάρχει αυτό στην Ελλάδα και την ΕΕ γενικώς.
Εκτός αν βάλεις αχυράνθρωπο, αλλά η εταιρία τότε θα είναι δικη του (με ό,τι συνεπάγεται αυτό).
Αν θες να μην φαινεσαι, στηνεις εταιρία με ανωνυμες μετοχές σε κάποια χώρα που το επιτρέπει (πχ Παναμάς).
Εκτός αν βάλεις αχυράνθρωπο, αλλά η εταιρία τότε θα είναι δικη του (με ό,τι συνεπάγεται αυτό).
Αν θες να μην φαινεσαι, στηνεις εταιρία με ανωνυμες μετοχές σε κάποια χώρα που το επιτρέπει (πχ Παναμάς).
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Freisinniger
- Maître des anions

Λαχουρένιος έγραψε:ManiMania δεν εχω καταλαβει τοσο καιρο αν εισαι δικηγορος ή φοιτητρια που παιρνεις συμβουλες για υποθεσεις/θεματα απο τον Αλε.
νόμιζες πως θα βγάλεις γκόμενα από την νομική και την πάτησες

0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Freisinniger έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:ManiMania δεν εχω καταλαβει τοσο καιρο αν εισαι δικηγορος ή φοιτητρια που παιρνεις συμβουλες για υποθεσεις/θεματα απο τον Αλε.
Γαμα τα, μου βγηκε Μπαμπης

0 .
-
ManiMania
- Rookie poster

Λαχουρένιος έγραψε:Freisinniger έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:ManiMania δεν εχω καταλαβει τοσο καιρο αν εισαι δικηγορος ή φοιτητρια που παιρνεις συμβουλες για υποθεσεις/θεματα απο τον Αλε.
Γαμα τα, μου βγηκε Μπαμπης
7022 Posts , τα οποία έχεις αναρτήσει , είναι πάρα πολύ δουλειά . Αναρωτιέμαι όμως , υπάρχει σε κανένα ουσία , ή αρκείσαι στην παρεμβατική κουταμάρα ; Για να μην το χοντρύνω , σεβόμενος την ιστοσελίδα . Ακόμη και το υποτιθέμενο χιούμορ σου είναι άτοπο , αφού το ανέκδοτο με τον "Μπάμπη" έχει εξειδικευμένες προϋποθέσεις .
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Γιατι τοση επιθετικοτητα ρε αδερφε? Γνωριζομαστε απο καπου?
Και αν ναι, για πες ποιος εισαι να σου απαντησω αναλογως.
Αν οχι, τοτε ηρεμησε, χαβαλε κανουμε.
0 .
-
ManiMania
- Rookie poster

Λαχουρένιος έγραψε:Γιατι τοση επιθετικοτητα ρε αδερφε? Γνωριζομαστε απο καπου?
Το κρίσιμο σημείο είναι ότι ΔΕΝ γνωριζόμαστε από πουθενά και χαβαλέ κάνουμε -αν το επιτρέπουν οι συνθήκες - μόνον στους κολλητούς μας . Εδώ τελειώνει η συζήτηση και δεν θα ξανα-απαντήσω .-
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker