Μιλώντας Ρώσσικα με τον ВладимирВладимирович
-
Γύπας
- Extreme poster

Re: Μιλώντας Ρώσσικα με τον ВладимирВладимирович
Κι από μένα.
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Γύπας έγραψε:Κι από μένα.
μη με τσαντίζεις έτι περαιτέρω ρε ταξικέ αποστάτη γιατί είμαι που είμαι αρπαγμένος από προχτές γιατί έχασα τη θέση του συντονιστή γιατί λέει δεν έχω τα προσήκοντα προσόντα πάει το πράμα να δευτερώση και να χάσω και τη γκόμενα. και από προσόντα άλλο τίποτα. εκτός από το ότι προσόν είμαι μόνος μου πάω σούζα το παπί στο χιλιόμετρο με τρικάβαλο έχω μακρόχρονη καριέρα στο ντελίβερι και μάστερ στην κωλοτριπυδολογία. ας όψονται οι φθονούντες την τσαχπινιά μου.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Γύπας
- Extreme poster

Θετικά όλα αλλά μη σου κάνει εντύπωση η αποτυχία. Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να φταίει το ΚΚΕ;
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Adminović
- Sloboda Narodu

Ρεκ_ _μας έγραψε:μη με τσαντίζεις έτι περαιτέρω ρε ταξικέ αποστάτη γιατί είμαι που είμαι αρπαγμένος από προχτές γιατί έχασα τη θέση του συντονιστή γιατί λέει δεν έχω τα προσήκοντα προσόντα
Έκαμες μαλακία.
Αποκάλυψες το μυστικό μας σχέδιο της πλήρους κομμουνιστοποίησης του φόρουμ και της Ελλάδας.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

την έκαμα το ομολογάω. αλλά ήταν πάνω σε φουλ φάση κομμουνιστικής επαναστατικότητας. κάνω την αυτοκριτική μου πάω να φτύσω τη μούρη μου στον καθρέφτη και παραμένω επικεφαλής πιστός κοκκινοφρουρός και εκτελεστής της οπλα του φρη. ναζί φασίστες ελληνόψυχοι πατριώτες θείτσες σαύρες μπάζα απολίτικα βούρλα και λοιποί πυροβολημένοι θα βρίσκονται κάτω από το άγρυπνο μάτι της ανθελληνικής πτέρυγας του φρη.
υγ. θέλω υφιστάμενο τον οπορτουνιστή γύπα για να του αλλάξω τα φώτα στο καψόνι.
υγ. θέλω υφιστάμενο τον οπορτουνιστή γύπα για να του αλλάξω τα φώτα στο καψόνι.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Пэпи
- Crazy poster

Сегодня воскресенье.
Кождое воскресенье я встаю обычно утром в девять часов. Я завтракаю, готовлю кофе и курю. Потом я слушаю музыка или смотрю телевизор. Ещё я занимаюсь, потому что у меня урок русского языка каждый понидельник вечером. Урок начнается в восемь часов и кончается в девять часов.
Днём я обедаю и потм одтыхаю. Вечером я встречаюсь с друзьями, мы здороваемся и ходим в парк с собакой. Собака играет в парке, а мы с друзьями пьёс кофе и говорим. Позже мы ходим в кино и смотрим фильм.
Ночью я иду домой и сплю.

Кождое воскресенье я встаю обычно утром в девять часов. Я завтракаю, готовлю кофе и курю. Потом я слушаю музыка или смотрю телевизор. Ещё я занимаюсь, потому что у меня урок русского языка каждый понидельник вечером. Урок начнается в восемь часов и кончается в девять часов.
Днём я обедаю и потм одтыхаю. Вечером я встречаюсь с друзьями, мы здороваемся и ходим в парк с собакой. Собака играет в парке, а мы с друзьями пьёс кофе и говорим. Позже мы ходим в кино и смотрим фильм.
Ночью я иду домой и сплю.

0 .
-
Γύπας
- Extreme poster

Βλέποντας το άβαταρ και το χρώμα στο νικ, καταλαβαίνω τι παίζεται. Η τσαχπίνα μαθητριούλα που κουνήθηκε στον δάσκαλο των ρωσικών ο οποίος έχει θέση στην ανώτατη διοίκηση και της έδωσε θέση στο πολιτικό γραφείο.
Ρουσφέτια κι άλλα αηδιαστικά. Αίσχος
0 .
Τέλος!-
Пэпи
- Crazy poster

Γύπας έγραψε:Βλέποντας το άβαταρ και το χρώμα στο νικ, καταλαβαίνω τι παίζεται. Η τσαχπίνα μαθητριούλα που κουνήθηκε στον δάσκαλο των ρωσικών ο οποίος έχει θέση στην ανώτατη διοίκηση και της έδωσε θέση στο πολιτικό γραφείο.
Άμα έχεις τα κονέ!!!!
Χέσε μας ρε!
0 .
-
Γύπας
- Extreme poster

Πως μου μιλάς έτσι; Σε παρακαλώ πολύ μη μου ξαναστείλεις πμ. Δεν πρόκειται να το διαβάσω
0 .
Τέλος!-
Пэпи
- Crazy poster

Γύπας έγραψε:Πως μου μιλάς έτσι; Σε παρακαλώ πολύ μη μου ξαναστείλεις πμ. Δεν πρόκειται να το διαβάσω

0 .