Admin έγραψε:xristos έγραψε:Απο του πρωτου εξαμηνου (Πολιτικη επιστημη, πολιτικη οικονομια και γενικη κοινωνιολογια) ποιο προτεινετε; και ποιο βιβλιο ειναι το καλυτερο;
Σαν βιβλίο αξίζει αυτό της Πολιτικής Οικονομίας, του Βαρουφάκη. Επίσης και σαν διδασκαλία έχω ακούσει ότι είναι ενδιαφέρον. Πολιτική Επιστήμη: είναι βατό σχετικά, με μεγάλη ύλη και δεν βάζουν εύκολα μεγάλο βαθμό. Γενική Κοινωνιολογία: έχει νόημα να το επιλέξεις αν πρόκειται να κάνεις εργασία σε αυτό, αλλιώς δεν θα πάρεις μεγάλο βαθμό.
Μπορείς ωστόσο να επιλέξεις μαθήματα κι από αλλά εξαμηνα, όπως πχ η Ανακριτικη. Αν σου αρέσουν οι αστυνομικές σειρές θα το βρεις πολύ ενδιαφέρον.
Δεν το εχω καταλαβει αυτο, μπορω να παρω μαθημα ελευθερης επιλογης απο αλλο οποιοδηποτε εξαμηνο και οχι απο αυτα που εχει το εξαμηνο μου; και που το δηλωνω αυτο; Επισης δεν εχω καταλαβει αυτο που μπορεις να επιλεξεις ενα μαθημα ελευθερης και να το δηλωσεις υποχρεωτικης ή και το αντιστροφο.

Άρα το Γενικό Ενοχικό και το Εμπράγματο, για παράδειγμα, ουσιαστικά "φεύγει" από τα 31 υποχρεωτικά που έχουμε...