Καλησπέρα και από εμένα και καλή επιτυχία σε όσους θα προσπαθήσουν φέτος.
Σκοπός μου είναι να δώσω του χρόνου κατατακτήριες για τη Νομική Αθηνών. Εχω αρχίσει με το ποινικό και θα συνεχίσω με τα άλλα δύο στη διάρκεια της χρονιάς και του χρόνου τέτοια εποχή σκέφτομαι να παρακολουθήσω κάποιο φροντιστήριο.
Θα ήθελα αρχικά αν υπάρχουν σημειώσεις για το ποινικό καθώς τα πρωινά εργάζομαι και δεν είμαι σε θέση να παρακολουθήσω τα μαθήματα στη σχολή για να καταλάβω που δίνουν το περισσότερο βάρος και αν έχει καποιος γνώση ή έχει ακούσει για κάποια καλά φροντιστήρια προετοιμασίας στο κέντρο.
Επίσης αν υπάρχει κάποιος που έχει περάσει την δοκιμασία και μπορεί να μοιραστεί μαζί μας κάποιο tip βοήθειας θα ήταν όλα καλοδεχούμενα και πολύ χρήσιμα.
Αυτά προς το παρόν!
Καλό διάβασμα σε ολους...
-
- Ενεργά Θέματα
-
-
- από pluton » 44 λεπτά πριν Oι πολυαγαπημένοι μας μετανάστες Απαντήσεις 725 Προβολές 48846
- από Κλεομένης » Σήμερα, 00:46 Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό Απαντήσεις 2825 Προβολές 108036
- από Κλεομένης » Σήμερα, 00:31 Ωραία βίντεο Απαντήσεις 52 Προβολές 2613
- από Κλεομένης » Σήμερα, 00:26 Ποιά περιοχή της Ελλάδας είχε την μικρότερη σε διάρκεια περίοδο Τουρκοκρατίας; Απαντήσεις 7 Προβολές 65
- από Κλεομένης » Σήμερα, 00:14 Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΚΟΤΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Απαντήσεις 14 Προβολές 276
- από Τλαξκαλτέκος » Χθες, 21:14 Βυζαντινή ιστορία Απαντήσεις 71 Προβολές 7938
- από pluton » Χθες, 20:35 Μετεκλογικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, aka η πορεία προς το 30% Απαντήσεις 42 Προβολές 1073
- από Τλαξκαλτέκος » Χθες, 17:41 Λίβανος, Καζέρτα, Απελευθέρωση, Δεκεμβριανά, Βάρκιζα Απαντήσεις 1064 Προβολές 63368
- από Τλαξκαλτέκος » Χθες, 17:24 Η εξέγερση του Παπουλάκου Απαντήσεις 9 Προβολές 769
- από Λαχουρένιος » Χθες, 14:51 Γυναικείο bullying Απαντήσεις 8 Προβολές 188
- από Προέλλην » Χθες, 12:34 Παρατηρητήριο εκσυγχρονισμού-εξορθολογισμού της Ελλάδας Απαντήσεις 147 Προβολές 6848
- από pluton » Χθες, 12:34 Μετεκλογικές εξελίξεις στο ναυάγιο του σύριζα, aka η πορεία προς το 3% Απαντήσεις 298 Προβολές 11510
- από pluton » Χθες, 00:22 Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;» Απαντήσεις 9309 Προβολές 221263
- από Προέλλην » 09 Σεπ 2024, 23:29 Συζήτηση με χριστιανους Απαντήσεις 56 Προβολές 3659
- από Λαχουρένιος » 09 Σεπ 2024, 15:07 Top 15 ΝουΔου voters Απαντήσεις 70 Προβολές 1612
- από Κλεομένης » 09 Σεπ 2024, 14:48 Σχεδόν 20% των Ελλήνων δηλώνουν οτι δεν πιστεύουν στον θεό. Απαντήσεις 32 Προβολές 988
- από pluton » 09 Σεπ 2024, 11:48 Βγήκε ο Κασσέλαρος; Απαντήσεις 432 Προβολές 12123
- από Λαχουρένιος » 09 Σεπ 2024, 07:08 «Βροχή» έπεσαν οι απευθείας αναθέσεις στο εξάμηνο Στα 8,25 δισ. ευρώ η συνολική αξία των δημοσίων συμβάσεων Απαντήσεις 2 Προβολές 14
- από vallon » 09 Σεπ 2024, 06:24 Aυριανισμός, ο αυθεντικός Απαντήσεις 11 Προβολές 101
- από vallon » 09 Σεπ 2024, 06:23 Δημοσκοπήσεις μετά τις εσωκομματικές εκλογές σύριζα Απαντήσεις 65 Προβολές 3133
-
Η περιήγηση στον παρόντα ιστότοπο συνεπάγεται ότι συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Χρήσης Cookies.
Κατατακτήριες
-
- Rookie poster
Re: Κατατακτήριες
Καλησπέρα σε όλους !
Δίνω για δεύτερη φορά κατατακτήριες φέτος ευελπιστώντας σε αποτέλεσμα!
Έχει κάποιος σημειώσεις που ίσως βοηθήσουν από παραδόσεις μαθήματων; Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμη για τον αγώνα μου
Σας Ευχαριστω πολύ
Έχει κάποιος σημειώσεις που ίσως βοηθήσουν από παραδόσεις μαθήματων; Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και πολύτιμη για τον αγώνα μου
Σας Ευχαριστω πολύ
0 .
- Adminović
- Sloboda Narodu
- Επικοινωνία:
Aphrodite έγραψε:Καλησπέρα σε όλους !
Σας Ευχαριστω πολύ
Καλησπέρα και καλώς ήρθες!
Ποια μαθήματα θα δώσετε;
Πρέπει να έχω κάπου κάτι σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή (άλλες από παραδόσεις των μαθημάτων, άλλες όχι). Αν θες μπορώ να ψάξω και να σου τα στείλω στο email.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
-
- Rookie poster
Καλως σας βρήκα:)
Δίνουμε αρχές αστικού δικαίου
Αρχές συνταγματικού δικαίου και γενικό ποινικό δίκαιο
Αν βρεις οτιδήποτε θα είναι πολύτιμη η βοήθεια μιας και το φροντιστήριο ζητάει 1500+ τα οποία δεν διαθέτω
Ευχαριστω εκ των προτέρων
Δίνουμε αρχές αστικού δικαίου
Αρχές συνταγματικού δικαίου και γενικό ποινικό δίκαιο
Αν βρεις οτιδήποτε θα είναι πολύτιμη η βοήθεια μιας και το φροντιστήριο ζητάει 1500+ τα οποία δεν διαθέτω
Ευχαριστω εκ των προτέρων
0 .
-
- Rookie poster
Εγώ σκέφτομαι για κατατακτήριες Νομικής Δεκέμβριο του 2024 ή 2025. Δίνουμε αστικό, ποινικό και συνταγματικό.
Το θέμα είναι ότι έρχομαι από STEM, όχι απο θεωρητική. Έχω τελειώσει Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο της Αθήνας με διδακτορικό στην Τεχνητή Νοημοσύνη.
Την Νομική την θέλω καθαρά για διεύρυνση γνώσης, όχι για δουλειά. Ποια είναι η γνώμη σας, αξίζει; Υπάρχουν άλλοι από STEM που πέρασαν Νομική με κατακτήριες και να την τελειώνουν / τελείωσαν; Πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι; Μπορούν τα μαθήματα να περνιούνται με καθαρή σκέψη ή χρειάζεται απομνημόνευση - "παπαγαλία"; Υπάρχει σε κάποιο δίκαιο κάποιο είδος μαθηματικοποίησης ή ούτε καν; Γενικά πως πάει στην Ελλάδα (και παγκοσμίως) ο συνδυασμός τεχνητής νοημοσύνης και νομικής;
Το θέμα είναι ότι έρχομαι από STEM, όχι απο θεωρητική. Έχω τελειώσει Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο της Αθήνας με διδακτορικό στην Τεχνητή Νοημοσύνη.
Την Νομική την θέλω καθαρά για διεύρυνση γνώσης, όχι για δουλειά. Ποια είναι η γνώμη σας, αξίζει; Υπάρχουν άλλοι από STEM που πέρασαν Νομική με κατακτήριες και να την τελειώνουν / τελείωσαν; Πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι; Μπορούν τα μαθήματα να περνιούνται με καθαρή σκέψη ή χρειάζεται απομνημόνευση - "παπαγαλία"; Υπάρχει σε κάποιο δίκαιο κάποιο είδος μαθηματικοποίησης ή ούτε καν; Γενικά πως πάει στην Ελλάδα (και παγκοσμίως) ο συνδυασμός τεχνητής νοημοσύνης και νομικής;
0 .
- Adminović
- Sloboda Narodu
- Επικοινωνία:
Gegeorgiou έγραψε:Το θέμα είναι ότι έρχομαι από STEM, όχι απο θεωρητική. Έχω τελειώσει Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο της Αθήνας με διδακτορικό στην Τεχνητή Νοημοσύνη.
Καλημέρα και καλώς ήρθες!
Κι εγώ ΕΜΠ είχα τελειώσει (ΧΜ) πριν τη Νομική. Αν έχεις θέληση και σε ενδιαφέρει το αντικείμενο, άνετα μπορείς να την τελειώσεις και με καλό βαθμό.
Μαθηματική συλλογιστική θα συναντήσεις κυρίως σε μαθήματα του ποινικού, όπου οι νόμοι και η εφαρμογή τους είναι πιο συγκεκριμένα και κοντά στο γράμμα του νόμου.
Και στα άλλα μαθήματα πάντως, αν μάθεις τις βασικές αρχές και τους ορισμούς, μπορείς να αντιμετωπίσεις λίγο - πολύ κάθε πρόβλημα (πρέπει πάντα να θυμάσαι και λίγο τη νομολογία, δηλαδή παλαιότερες αποφάσεις δικαστηρίων πάνω σε κάποιο ζήτημα).
Παπαγαλια έχει σε ορισμένα πιο θεωρητικά μαθήματα, όπως πχ Ιστορία του Δικαίου, Κοινωνιολογία του Δικαίου κλπ.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!