Συμβουλες-Πληροφοριες

Γενικά θέματα που αφορούν την σχολή και την φοίτηση.
Άβαταρ μέλους
xristos
Rookie poster
Rookie poster

Re: Συμβουλες-Πληροφοριες

Δημοσίευσηαπό xristos » 29 Αύγ 2016, 23:59

Στύγιος έγραψε:
xristos έγραψε:Και κατι αλλο, τι ακριβως ειναι οι εργασιες που γινονται προπτυχιακα; δηλαδη πανω σε ποιο θεμα γινονται καθε ποτε και πως επηρεαζουν τη βαθμολογια;

Αλλες ανησυχίες έπρεπε να σε βασανίζουν :nono: :nono: :nono:
Σε αυτο το φορουμ τι αλλες ανησυχιες θα επρεπε;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Αύγ 2016, 11:02

Στύγιος έγραψε:Καλά το το λέω εγώ ,είναι η γενιά του δεν γμ , κι αν ακόμα πάρω πτυχίο δεν διορίζομαι γιατί το ΑΣΕΠ δεν έχει πόκεμον, δεν γμ γιατί κυνηγώ πόκεμον και δε μοιάζουν με γυναίκες..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ

:D :D

Οταν ειχαν βγει τα αποτελεσματα των πανελληνιων το μονο που σκεφτομουν ηταν τι γαματα που δε θα ξαναδιαβασω τοσο πολυ στη ζωη μου,οτι θα αραζω μεχρι αρχες Οκτωβριου που ειναι η εγγραφη,τα ατομα (και τις γκομενες :D ) που θα γνωριζα στη σχολη,το οτι θα εβγαινα πιο πολυ στο κεντρο κλπ

Οι δικοι μας εδω σκεφτονται ηδη την...πτυχιακη :D Ισως απο την αλλη φταιει οτι εμεις ημασταν φοιτητες σε αχαχουχα εποχες,ενω τωρα οι πιτσιρικαδες εχουν μια συναισθηση οτι τους περιμενει ΠΟΥΤΣΑ,αρα κανουν τα κουμαντα τους απο τωρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Αύγ 2016, 11:09

Στύγιος έγραψε:Καλά το το λέω εγώ ,είναι η γενιά του δεν γμ , κι αν ακόμα πάρω πτυχίο δεν διορίζομαι γιατί το ΑΣΕΠ δεν έχει πόκεμον, δεν γμ γιατί κυνηγώ πόκεμον και δε μοιάζουν με γυναίκες..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ

Κι όμως υπάρχει! (σωτηρία)

Εκτός από το pokemon go, υπάρχει και το παιχνίδι gomenes go. :LoL: :s_crazy

Ένα βίντεο που εξηγεί πώς παίζεται:

:LoL: :LoL: :LoL: :LoL: :LoL:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

George
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό George » 31 Αύγ 2016, 17:15

Οταν ειχαν βγει τα αποτελεσματα των πανελληνιων το μονο που σκεφτομουν ηταν τι γαματα που δε θα ξαναδιαβασω τοσο πολυ στη ζωη μου,οτι θα αραζω μεχρι αρχες Οκτωβριου που ειναι η εγγραφη,τα ατομα (και τις γκομενες :D ) που θα γνωριζα στη σχολη,το οτι θα εβγαινα πιο πολυ στο κεντρο κλπ

Οι δικοι μας εδω σκεφτονται ηδη την...πτυχιακη :D Ισως απο την αλλη φταιει οτι εμεις ημασταν φοιτητες σε αχαχουχα εποχες,ενω τωρα οι πιτσιρικαδες εχουν μια συναισθηση οτι τους περιμενει λουτσα,αρα κανουν τα κουμαντα τους απο τωρα.[/quote]

Ασχημο πραγμα τελικα οι ανησυχιες, σου προσδιδουν αγχος για το κοντινο μελλον :D

Παιδια, οι αμοιβαιες ανταλλαγες ισχυουν ακομη και αν ισχυουν εφαρμοζονται;
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 31 Αύγ 2016, 18:14

Νομίζω οι ανταλλαγές επιτρέπονται. Αλλά καλύτερα ρώτα στη γραμματεία της σχολής σου να σου πουν τί ισχύει.
Για πού ενδιαφέρεσαι να κάνεις ανταλλαγή;
0 .

George
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό George » 01 Σεπ 2016, 13:18

Θα ενδιαφερομουν για Αθηνα, αλλα η αληθεια ειναι πως ακομη και αν μου δινοταν η ευκαιρια για κατι τετοιο δεν γνωριζω αν θα προχωρουσα.Ειμαι και λιγο συντηρητικος τυπος, δεν μπορω τις πολυ αμεσες αλλαγες.
0 .

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 01 Σεπ 2016, 14:12

Χαιρετώ όλα τα μέλη του φόρουμ.
Προτού υποβάλλω την ερώτηση, να δώσω συγχαρητήρια για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις που δίνονται.
Λοιπόν, όντας κι εγώ προσεχώς πρωτοετής φοιτήτρια της Νομικής, έχω μια απορία. Όλοι έχουμε ακούσει λίγο- πολύ για τις φοιτητικές παρατάξεις. Πώς γίνεται να τους αποφύγεις ευγενικά, αλλά και αποτελεσματικά, ειδικά την πρώτη μέρα που θα είσαι ψαρωμένος από τη νέα πραγματικότητα που θα αντικρίσεις;
0 .

George
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό George » 01 Σεπ 2016, 14:27

Γεια σου Ελένη και καλωσήρθες στην παρέα μας. Σε ποια νομική σχολή θα βρίσκεσαι;
Παρεπιμπτόντως, πολύ ωραία η απορία που έθεσες.
0 .

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 01 Σεπ 2016, 14:43

George έγραψε:Γεια σου Ελένη και καλωσήρθες στην παρέα μας. Σε ποια νομική σχολή θα βρίσκεσαι;
Παρεπιμπτόντως, πολύ ωραία η απορία που έθεσες.

Νομική Αθηνών. Σε ευχαριστώ! :) Είναι ένα ζήτημα πιστεύω που απασχολεί όλους τους καινούριους φοιτητές...
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 01 Σεπ 2016, 15:31

Ελένη έγραψε:Χαιρετώ όλα τα μέλη του φόρουμ.
Προτού υποβάλλω την ερώτηση, να δώσω συγχαρητήρια για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις που δίνονται.
Λοιπόν, όντας κι εγώ προσεχώς πρωτοετής φοιτήτρια της Νομικής, έχω μια απορία. Όλοι έχουμε ακούσει λίγο- πολύ για τις φοιτητικές παρατάξεις. Πώς γίνεται να τους αποφύγεις ευγενικά, αλλά και αποτελεσματικά, ειδικά την πρώτη μέρα που θα είσαι ψαρωμένος από τη νέα πραγματικότητα που θα αντικρίσεις;

Καλησπέρα Ελένη και καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Τώρα που γίνονται ηλεκτρονικά οι εγγραφές τουλάχιστον θα τους αποφύγετε στις εγγραφές. Παλιά, που οι εγγραφές γίνονταν στις γραμματείες των σχολών σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, θυμάμαι που έστηναν καραούλι μέχρι και στην έξοδο του σταθμού του μετρό και ρωτούσαν "πρωτοετής;". :LoL:

Τώρα φαντάζομαι θα την στήνουν την πρώτη ημέρα των μαθημάτων. Πήγαινε λίγο πιο νωρίς από την ώρα που αρχίζει το μάθημα και κάτσε όσο το δυνατόν πιο "εσωτερικά" στο αμφιθέατρο (μακριά από τις εισόδους). Αν δεις κάπου 2-3 μαζί, με φυλλάδια, αυτοί είναι. Επίσης, αποφυγε να μπεις από την κεντρική είσοδο (απο τον πεζόδρομο της Μασσαλίας). Καλύτερα μπες από την είσοδο στη Σίνα (κάτι σκαλάκια δίπλα στο πάρκινγκ του κτηρίου, επί της Σίνα). Το λέω γιατί αλλιώς θα περάσεις αναγκαστικά από τα τραπεζάκια τους, που είναι στην κεντρική είσοδο.
0 .

Επιστροφή σε “Γενικά”