Συμβουλες-Πληροφοριες
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Συμβουλες-Πληροφοριες
Πολλοί μπορεί να εργάζονται. Άλλοι απλά βαριούνται. Άλλοι μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Γιωργο,γενικα στην τριτοβαθμια εκπαιδευση,οι παραδοσεις των μαθηματων ειναι προαιρετικες.Υποχρεωτικα ειναι μονο τα εργαστηρια και γενικα ο,τι απαιτει απο τον φοιτητη πρακτικη εξασκηση γιατι τετοια ειναι η φυση της σχολης.
Στην νομικη απ'όσο ξερω δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο,οποτε θεωρητικα μπορεις να πατας στη σχολη πχ 10 φορες το χρονο για να δινεις μαθηματα στις εξεταστικες.
Στην πραξη (ο Αδμιν φυσικα θα ξερει να σου πει πολυ κλτρα απο μενα) επειδη η νομικη ειναι λογικα πολυ απαιτητικη σχολη θα πρεπει να πηγαινεις εστω σε καποια δυσκολα μαθηματα.Με τον καιρο θα δεις απο μονος σου τι αξιζει να διαβασεις απο σημειωσεις ή να πηγαινεις να παρακολουθεις.
Βλεπω περσυ η Νομικη Αθηνας ειχε βαση 18.223 οποτε αν πεσει λιγο ισως μπορεσεις να την πιασεις.
Στην νομικη απ'όσο ξερω δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο,οποτε θεωρητικα μπορεις να πατας στη σχολη πχ 10 φορες το χρονο για να δινεις μαθηματα στις εξεταστικες.
Στην πραξη (ο Αδμιν φυσικα θα ξερει να σου πει πολυ κλτρα απο μενα) επειδη η νομικη ειναι λογικα πολυ απαιτητικη σχολη θα πρεπει να πηγαινεις εστω σε καποια δυσκολα μαθηματα.Με τον καιρο θα δεις απο μονος σου τι αξιζει να διαβασεις απο σημειωσεις ή να πηγαινεις να παρακολουθεις.
Βλεπω περσυ η Νομικη Αθηνας ειχε βαση 18.223 οποτε αν πεσει λιγο ισως μπορεσεις να την πιασεις.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Από ό,τι βλέπω λένε για μικρή πτώση, οπότε Γιώργο όλα είναι πιθανά, αρκεί να το δηλώσεις σαν πρώτη επιλογή.
Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και ελαφρώς πτωτικά αναμένεται να κυμανθούν οι βάσεις εισαγωγής στις περιζήτητες Νομικές Σχολές του πεδίου.
Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και ελαφρώς πτωτικά αναμένεται να κυμανθούν οι βάσεις εισαγωγής στις περιζήτητες Νομικές Σχολές του πεδίου.
0 .

-
George
- Rookie poster

Ναι, η αληθεια ειναι πως δεν το ειχα σκεφθει ετσι.Απλως, ειχα κατα νου οτι ολοι ανεξαιρετως πρεπει να βρισκονται στην αιθουσα την ωρα της παραδοσης, αλλα η λογικη που αναφερω αντιστοιχει σε γυμνασιο και λυκειο.
Πραγματι, ολα ειναι πιθανα και θα ακουσω και τις αποψεις των καθηγητων του σχολειου αυριο, καθως παραδιδονται και τα απολυτηρια.Σε εσας η νομικη ηταν πρωταρχικος στοχος ή προεκυψε μετα τη συγκεντρωση της μεγαλης βαθμολογιας;
Χαιρομαι που ενας νεος φιλος ενταχθηκε στην παρεα μας.Ελπιζω να κανουν και αλλη την αρχη, μιας και αυτη ειναι το ημισυ του παντος
Πραγματι, ολα ειναι πιθανα και θα ακουσω και τις αποψεις των καθηγητων του σχολειου αυριο, καθως παραδιδονται και τα απολυτηρια.Σε εσας η νομικη ηταν πρωταρχικος στοχος ή προεκυψε μετα τη συγκεντρωση της μεγαλης βαθμολογιας;
Χαιρομαι που ενας νεος φιλος ενταχθηκε στην παρεα μας.Ελπιζω να κανουν και αλλη την αρχη, μιας και αυτη ειναι το ημισυ του παντος

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Εγώ μπήκα με κατατακτήριες. Είμαι μηχανικός κατά τα άλλα και με έπεισαν να ασχοληθώ με τη Νομική κάποια συγγενικα μου πρόσωπα που είναι στο χώρο. Ένας ξάδερφος είχε επίσης μπει με κατατακτήριες και με βοήθησε πολύ με τις σημειώσεις που μου είχε δώσει.
0 .

-
George
- Rookie poster

Σε γενικες γραμμες, οι σχεσεις φοιτητων και καθηγητων ειναι καλες,οικειες ή υπαρχει ενα ειδος ψυχροτητας;
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

George έγραψε:Σε γενικες γραμμες, οι σχεσεις φοιτητων και καθηγητων ειναι καλες,οικειες ή υπαρχει ενα ειδος ψυχροτητας;
Οι περισσότεροι καθηγητές είναι φιλικοί και καλοί χαρακτήρες. Έχει και κάτι βλαμμένους, αλλά είναι μειοψηφία.
0 .

-
George
- Rookie poster

Δεν εχεις μετανιωσει δηλαδη για την επιλογη σου, ετσι δεν ειναι;
Ολα δειχνουν πως η πρωτη μου επιλογη-λογικα- θα ειναι η νομικη..
Ολα δειχνουν πως η πρωτη μου επιλογη-λογικα- θα ειναι η νομικη..
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Καθόλου.
Η μόνη απογοήτευση που έχω είναι γενικότερα από τη δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Η Νομική σαν σχολή είναι εξαιρετική και έμαθα πολλά χρήσιμα πράγματα.
Η μόνη απογοήτευση που έχω είναι γενικότερα από τη δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Η Νομική σαν σχολή είναι εξαιρετική και έμαθα πολλά χρήσιμα πράγματα.
0 .

-
Freisinniger
- Maître des anions

Πολλά χρήσιμα πράγματα μαθαίνεις από όλες τις σχολές, το θέμα είναι να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει, αλλά στην υπάρχουσα κατάσταση στην Ελλάδα, θα πρέπει να κοιτάξεις και το μέλλον σου, δηλαδή αν μετά το πτυχίο, θα βγάλεις και κανά φράγκο, καλές οι σπουδές αλλά αν δεν πέσει ο παράς, είναι ένα πρόβλημα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.