Συμβουλες-Πληροφοριες

Γενικά θέματα που αφορούν την σχολή και την φοίτηση.
Goji Berry
Rookie poster
Rookie poster

Re: Συμβουλες-Πληροφοριες

Δημοσίευσηαπό Goji Berry » 30 Σεπ 2016, 12:38

Ευχαριστώ! Αλλά αυτοί οι κώδικες τι ακριβώς είναι και πού τους βρίσκω;
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Σεπ 2016, 13:39

Goji Berry έγραψε:Ευχαριστώ! Αλλά αυτοί οι κώδικες τι ακριβώς είναι και πού τους βρίσκω;

Νόμοι είναι.
Αστικός Κώδικας, Ποινικός Κώδικας κοκ.
Τα είχα ανεβάσει εδώ, αλλά είδα ότι κάποια από τα λινκ δεν ισχύουν πλέον, οπότε θα τα ξανανεβάσω.

Προς το παρόν οι πρωτοετείς χρειάζεστε Αστικό Κώδικα και Σύνταγμα + Κανονισμό Βουλής.
Τα μετέτρεψα σε word (ώστε να μπορείτε ελεύθερα να τα διαμορφώσετε και να μειωθούν οι σελίδες).
Τα κατεβάζετε από εδώ:
https://drive.google.com/open?id=0Bz81D ... TBybzBnMG8

https://drive.google.com/open?id=0Bz81D ... 182eDktd28
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Goji Berry
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Goji Berry » 30 Σεπ 2016, 14:16

Να σαι καλά! Σε ευχαριστουμε!
0 .

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 30 Σεπ 2016, 15:01

Επειδή θέλω να έχω μόνον τον κανόνισμο της βουλής, από αυτά τα ΦΕΚ ποιο πρέπει να καταβάσω;
http://www.hellenicparliament.gr/Vouli- ... is-Voulis/
0 .

George
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό George » 30 Σεπ 2016, 15:36

Χαιρεται, χαιρεται

Χαθηκα, παιδες μου, το γνωριζω, αλλα εσεις ειστε Αθηνα κια φανταζομαι πως ειναι λιγο πιο ευκολο. Αλλα και η θεσσαλονικη καλη ειναι. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν το προγραμμα που μας εχει δοθει θα ειναι μονιμο ή αν θα υπαρξουν διαφοροποιησεις.
Επισης, απτα υπαρχοντα μαθηματα γενικης παιδειας θα επιλεξω το δικαιο και την οικονομια. Ποια ειναι η γνωμη σας επι τουτου; Ελεγα να επιλεξω αυτο του Χυσογονου, αλλα σπανιως παρευρισκεται στις παραδοσεις, λογω των πολιτικων του αναμειξεων.
Γενικοτερα εσεις πως είστε μιας και εχουμε να τα πουμε καμποσο χρονικο διαστημα;
0 .

Goji Berry
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Goji Berry » 30 Σεπ 2016, 15:39

Κι αν θελησω να αγοράσω τους κώδικες( το θεωρώ πιο πρακτικό) ποια βιβλιοπωλεία προτείνεις; Ή θα μας ζητησει ο καθηγητής κάποιο συγκεκριμενο βιβλιοπωλείο για να τους προμηθευτουμε; Εγώ πάντως κοίταξα στη Νομική Βιβλιοθήκη και οι τιμές μου φάνηκαν κάπως τσιμπημένες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Σεπ 2016, 16:02

Ελένη έγραψε:Επειδή θέλω να έχω μόνον τον κανόνισμο της βουλής, από αυτά τα ΦΕΚ ποιο πρέπει να καταβάσω;
http://www.hellenicparliament.gr/Vouli- ... is-Voulis/

Κατέβασε το δεύτερο αρχείο από αυτά που ανέβασα, βρες τα άρθρα του Κανονισμού της Βουλής, κάντα copy + paste σε ένα νέο αρχείο Word και διαμόρφωσέ το όπως θέλεις.

George έγραψε:Χαιρεται, χαιρεται

Χαθηκα, παιδες μου, το γνωριζω, αλλα εσεις ειστε Αθηνα κια φανταζομαι πως ειναι λιγο πιο ευκολο. Αλλα και η θεσσαλονικη καλη ειναι. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν το προγραμμα που μας εχει δοθει θα ειναι μονιμο ή αν θα υπαρξουν διαφοροποιησεις.
Επισης, απτα υπαρχοντα μαθηματα γενικης παιδειας θα επιλεξω το δικαιο και την οικονομια. Ποια ειναι η γνωμη σας επι τουτου; Ελεγα να επιλεξω αυτο του Χυσογονου, αλλα σπανιως παρευρισκεται στις παραδοσεις, λογω των πολιτικων του αναμειξεων.
Γενικοτερα εσεις πως είστε μιας και εχουμε να τα πουμε καμποσο χρονικο διαστημα;

Καλώς τον!
Δίκαιο και οικονομία στην Αθήνα κάνει ένας καλός καθηγητής, που διαβάζεις από τις σημειώσεις που δίνει. Για εκεί δεν γνωρίζω.

Goji Berry έγραψε:Κι αν θελησω να αγοράσω τους κώδικες( το θεωρώ πιο πρακτικό) ποια βιβλιοπωλεία προτείνεις; Ή θα μας ζητησει ο καθηγητής κάποιο συγκεκριμενο βιβλιοπωλείο για να τους προμηθευτουμε; Εγώ πάντως κοίταξα στη Νομική Βιβλιοθήκη και οι τιμές μου φάνηκαν κάπως τσιμπημένες.

Δεν ξέρω, έχουν όλα τα βιβλιοπωλεία και συνήθως έχουν πολλούς κώδικες σε ένα. Αν θες να αγοράσεις, πρόσεξε να μην έχει σχόλια.

Αλλά αν κατεβάσεις το αρχείο που ανέβασα, με λίγη μορφοποίηση και αλλαγή ίσως του μεγέθους γραμματοσειράς, μπορείς να το κάνεις λίγες σελίδες και σε κατάστημα που τυπώνει με 0.03 € τη σελίδα, θα σου βγει 3 ευρώ πάνω - κάτω.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

ft256
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ft256 » 30 Σεπ 2016, 17:10

Τη Δευτέρα ξεκινάμε 11 και τελειώνουμε 4;;
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 30 Σεπ 2016, 17:14

πφφφ τίποτα απολύτως, θυμάμαι για 1- 2 εξάμηνα ξεκινούσα από τις 8 το πρωί και τελείωνα στις 20.00 το βράδυ
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
xristos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό xristos » 30 Σεπ 2016, 22:34

ft256 έγραψε:Τη Δευτέρα ξεκινάμε 11 και τελειώνουμε 4;;

Ξεκιναμε 13.00 και τελειωνουμε 15.00 (οσον αφορα τα ενδεικτικα μαθηματα του 1ου εξαμηνου)
*ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10/10
0 .

Επιστροφή σε “Γενικά”