Συμβουλες-Πληροφοριες
-
Goji Berry
- Rookie poster

Re: Συμβουλες-Πληροφοριες
Παιδιά βγήκε απόφαση του φοιτητικού συλλόγου ότι θα γίνει κατάληψη της σχολή Πέμπτη Παρασκευή και Δευτέρα!!!! Δηλαδή δεν θα έχουμε μαθήματα...τι στο καλό;;;
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Goji Berry έγραψε:Παιδιά βγήκε απόφαση του φοιτητικού συλλόγου ότι θα γίνει κατάληψη της σχολή Πέμπτη Παρασκευή και Δευτέρα!!!! Δηλαδή δεν θα έχουμε μαθήματα...τι στο καλό;;;
Α, καλά, συνηθισμένες καταστάσεις. Πάλι καλά να λες που δεν την έκαναν και μέσα στην εξεταστική.
Πριν 3 χρόνια ειχαν κάνει κατάληψη σερί μέχρι Δεκέμβριο και τελικά χάθηκε το εξάμηνο.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Goji Berry
- Rookie poster

Αληθειααα;;; Έλεος!!! Τι ενόχληση κι αυτοί οι παραταξικοι!!! Δεν αφήνουν τους σοβαρούς φοιτητές να σπουδάσουν με την ησυχία τους!!!
0 .
-
lawwal
- Rookie poster

Παιδια καλησπερα...Συγχαρητηρια για το forum και κυριως γιατι ειστε ενεργοι και ποσταρετε απαντησεις!!!
Ειμαι φοιτητρια της Νομικης εδω κ 2 χρονια (2ο πτυχιο), αλλα λογω εργασιας (αναπληρωτρια δασκαλα) δεν εχω καταφερει να παρακολουθησω μαθηματα. Επειδη ομως, οπως ολοι ακουτε κ διαβαζετε, η παιδεια παει κατα δ... στη χωρα μας, αποφασισα να παρακολυθησω τη σχολη (δεν διαμενω στην Αθηνα μονιμα οποτε τοσο καιρο ημουν εξ αποστασεως αναγκαστικα) κ θα ηθελα μερικες βασικες πληροφοριες, για τις οποιες ευχαριστω εκ των προτερων...
1)Πως μπορω να μαθω σε ποιο κλιμακιο ανηκω;Υποθετω παει αλφαβητικα,αλλα υπαρχει καποιος στανταρ χωρισμος γραμματων,πχ στο Συνταγματικο για παραδειγμα;
2)Οι ωρες που ο οδηγος σπουδων αναφερει ως φροντιστηριακες ασκησεις εντασσονται στο κανονικο προγραμμα που εχει αναρτηθει κ δεν διευκρινιζονται απλα ποτε-που ειναι ή ανακοινωνονται απο τους διδασκοντες και ειναι extra των ωρων του προγραμματος μαθηματων,οποτε δεν φαινονται αναρτημενες καπου;
3)Λογω του οτι ειναι 2ο πτυχιο,ο Ευδοξος δεν μου δικαιολογει συγγραμματα.Διαβασα οτι υπαρχει δυνατοτητα ανταλλαγης συγγραμματων.Γνωριζετε κατι επ'αυτου η που μπορω να διαβασω περισσοτερα;
Ευχαριστω πολυ και παλι!
Ειμαι φοιτητρια της Νομικης εδω κ 2 χρονια (2ο πτυχιο), αλλα λογω εργασιας (αναπληρωτρια δασκαλα) δεν εχω καταφερει να παρακολουθησω μαθηματα. Επειδη ομως, οπως ολοι ακουτε κ διαβαζετε, η παιδεια παει κατα δ... στη χωρα μας, αποφασισα να παρακολυθησω τη σχολη (δεν διαμενω στην Αθηνα μονιμα οποτε τοσο καιρο ημουν εξ αποστασεως αναγκαστικα) κ θα ηθελα μερικες βασικες πληροφοριες, για τις οποιες ευχαριστω εκ των προτερων...
1)Πως μπορω να μαθω σε ποιο κλιμακιο ανηκω;Υποθετω παει αλφαβητικα,αλλα υπαρχει καποιος στανταρ χωρισμος γραμματων,πχ στο Συνταγματικο για παραδειγμα;
2)Οι ωρες που ο οδηγος σπουδων αναφερει ως φροντιστηριακες ασκησεις εντασσονται στο κανονικο προγραμμα που εχει αναρτηθει κ δεν διευκρινιζονται απλα ποτε-που ειναι ή ανακοινωνονται απο τους διδασκοντες και ειναι extra των ωρων του προγραμματος μαθηματων,οποτε δεν φαινονται αναρτημενες καπου;
3)Λογω του οτι ειναι 2ο πτυχιο,ο Ευδοξος δεν μου δικαιολογει συγγραμματα.Διαβασα οτι υπαρχει δυνατοτητα ανταλλαγης συγγραμματων.Γνωριζετε κατι επ'αυτου η που μπορω να διαβασω περισσοτερα;
Ευχαριστω πολυ και παλι!
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Καλώς ήρθες lawwal!
Κι εγώ δεν παρακολουθούσα ιδιαίτερα τα μαθήματα, γιατί έκανα διδακτορικό παράλληλα. Θέλει να μην το αφήνεις, να διαβάζεις λίγο κάθε μέρα και κάθε εξεταστική να εστιάζεις σε 3-4 μαθήματα και να τα περνάς.
Για την ανταλλαγή δεν ξέρω αν γίνεται, δεδομένου ότι ήσουν σε άλλη σχολή. Μάλλον όχι, αλλά μπορείς να πάρεις τηλ. στον Ευδοξο και να ρωτήσεις. Τα φροντιστηριακά μαθήματα είναι συνήθως απόγευμα και ακόμα δεν έχουν αρχίσει. Βγάζουν ανακοίνωση για κάθε μάθημα.
Τα κλιμάκια πάνε πάντα με βάση το αρχικό γράμμα του επωνυμου. Για το Συνταγματικο .
Κι εγώ δεν παρακολουθούσα ιδιαίτερα τα μαθήματα, γιατί έκανα διδακτορικό παράλληλα. Θέλει να μην το αφήνεις, να διαβάζεις λίγο κάθε μέρα και κάθε εξεταστική να εστιάζεις σε 3-4 μαθήματα και να τα περνάς.
Για την ανταλλαγή δεν ξέρω αν γίνεται, δεδομένου ότι ήσουν σε άλλη σχολή. Μάλλον όχι, αλλά μπορείς να πάρεις τηλ. στον Ευδοξο και να ρωτήσεις. Τα φροντιστηριακά μαθήματα είναι συνήθως απόγευμα και ακόμα δεν έχουν αρχίσει. Βγάζουν ανακοίνωση για κάθε μάθημα.
Τα κλιμάκια πάνε πάντα με βάση το αρχικό γράμμα του επωνυμου. Για το Συνταγματικο .
0 .

-
lawwal
- Rookie poster

Admin έγραψε:Καλώς ήρθες lawwal!
Καλως σας βρηκα και ευχαριστω πολυ για την τοσο αμεση απαντηση!!!
Με αφορμη αυτο που μου απαντησατε, περι διδακτορικου (συγχαρητηρια btw) και μη παρακολουθησης,γινεται οντως να βγει η σχολη;;;Σε ομαδες στο fb ή σε αλλα forum διαβαζω τα αντιθετα και απογοητευομαι...Εντουτοις,εχω ακουσει οτι υπαρχουν ατομα που το πετυχαινουν...
Ειναι η μεγαλυτερη απορια μου,γιατι απο πλευρας διαβασματος ειμαι προθυμη αλλα τοσο καιρο που ημουν μακρια κ δουλευα πρωι, δεν τολμησα να δωσω μαθημα γιατι δεν ηξερα...ουτε τα βασικα περι οργανωσης της σχολης (αιθουσες εξετασεων, κλιμακια, υλη κλπ κλπ κλπ).Στην πρωτη μου σχολη απο την αλλη παρακολυθουσα,οποτε ειμαι νεα στο θεμα εξ' αποστασεως επιτυχιας!
Αν δεν δικαιουμαι συγγραμμα,μπορω να το βρω με καποιον τροπο περαν της αγορας του,για οικονομικους λογους;
Υ.Γ. Συγγνωμη για τον καταιγισμο ερωτησεων,αλλα δεν εχω καποιον insider στη σχολη κι ετσι εκτιμω πραγματικα τη βοηθεια αυτη!
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Μην τρομάζεις και μην αγχώνεσαι. Ξεκίνησε να περνάς λίγα - λίγα τα μαθήματα και κάποια στιγμή θα τελειώσεις και δεν θα το πιστεύεις. Με εμένα έτσι έγινε. Και φαντάσου ότι τον πρώτο χρόνο δεν είχα δώσει ούτε ένα μάθημα, γιατί συνέχεια έλειπα στο εξωτερικό σε κάτι σεμινάρια. Έβαλα στόχο να περνάω 3 μαθήματα τουλάχιστον σε καθε εξεταστική και τελικά έφτασα να περνάω μέχρι και 5 και με καλούς βαθμούς.
Παλιά τα βιβλία τα πουλούσαν σε φωτοτυπίες κάτι φωτοτυπεία στο κέντρο. Τώρα έμαθα ότι αρνούνται να σου βγάλουν έστω και μια σελίδα, διότι είχαν κάνει ντου οι εκδοτικοί οίκοι. Ίσως αν τα δανειζόσουν από τη βιβλιοθήκη και έχεις γνωστό σου σε φωτοτυπείο, κάτι να κάνεις.
Παλιά τα βιβλία τα πουλούσαν σε φωτοτυπίες κάτι φωτοτυπεία στο κέντρο. Τώρα έμαθα ότι αρνούνται να σου βγάλουν έστω και μια σελίδα, διότι είχαν κάνει ντου οι εκδοτικοί οίκοι. Ίσως αν τα δανειζόσουν από τη βιβλιοθήκη και έχεις γνωστό σου σε φωτοτυπείο, κάτι να κάνεις.
0 .

-
billy
- Rookie poster

-
Adminović
- Sloboda Narodu

0 .