Συμβουλες-Πληροφοριες
-
billy
- Rookie poster

Re: Συμβουλες-Πληροφοριες
Α μαλιστα το διαβασα,η νομικη εξαλλου ειναι διασημη για της καταληψεις της και απο οτι καταλαβα τουλαχιστον μεχρι τη δευτερα ειπαν μετα θα ξανα κανουν γενικη συνελευση.Παντως αυριο λεω να περασω καμια βολτα απο τη σχολη να δω λιγο την ατμοσφαιρα...
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Δεν θα σε αφήσουν να μπεις. Λογικά πανό θα έχουν στην είσοδο και αλυσίδες.
Πιο πολύ θέαμα θα έχει η γενική συνέλευση που θα κάνουν τη Δευτέρα, ιδίως αν κατέβουν και οι δαπίτες.
Πιο πολύ θέαμα θα έχει η γενική συνέλευση που θα κάνουν τη Δευτέρα, ιδίως αν κατέβουν και οι δαπίτες.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Μονο ΔΑΠ να ψηφιζετε παιδια,η μονη παραταξη που ενδιαφερεται για τους φοιτητες.Ολοι οι αλλοι ειναι κομματοσκυλα.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Λαχουρένιος έγραψε:Μονο ΔΑΠ να ψηφιζετε παιδια,η μονη παραταξη που ενδιαφερεται για τους φοιτητες.Ολοι οι αλλοι ειναι κομματοσκυλα.
Μόνο άμα μου ξηγηθούν 5ήμερο στη Μυυυυυυυκονο, όλα πληρωμένα, και μια δαπίτισσα της επιλογής μου, για παρέα.
Ο τζάμπας πέθανε.

Τώρα μου θύμισες παλιές εποχές, που μου κολλάγαν δαπίτες και πασπίτες να κατέβω υποψήφιος με τις παρατάξεις τους, οπότε τους είπα ότι θα κάνω δημόσια δημοπρασία της υποψηφιότητάς μου και θα επιλέξω όποιον κάνει την καλύτερη προσφορά.

0 .

-
Goji Berry
- Rookie poster

Εγώ είδα την ανακοίνωση στο Athens law school wiki στο fb.
Ελπίζω μόνο να κρατήσει αυτή ή βλακεία μονο για τρεις μέρες....
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Goji Berry έγραψε:Εγώ είδα την ανακοίνωση στο Athens law school wiki στο fb.
Από ό,τι βλέπω από την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους, φαίνονται αρκετά φουριόζοι. Θέλουν κατάργηση μνημονίων, διαγραφή χρέους, κατάργηση του διεθνούς καπιταλιστικού συστήματος και κάτι άλλα ψιλά.

Το ερώτημα είναι τί θα κάνει η δαπ. Συνήθως τους αφήνει να κάνουν ένα διάστημα κατάληψη, ώστε να νευριάσουν οι φοιτητές μαζί τους, καταγγέλλοντας παράλληλα τις γενικές συνελευσεις ως άκυρες, και μετά εμφανίζεται στη γενική συνέλευση (την άκυρη) για να πει ότι πρέπει να ανοίξει η σχολή και να εμφανιστεί ως ο σωτήρας των φοιτητών. Ενίοτε πέφτουν και κλωτσομπουνίδια και τελικά, αφού δεν καταφέραμε να ανατρέψουμε με την κατάληψη τον καπιταλισμό, η σχολή ανοίγει και τρέχουν να καλύψουν το χαμένο χρόνο (αν προλαβαίνουν).

0 .

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Έβγαλαν και πρόγραμμα από τη "συντονιστική επιτροπή κατάληψης". Η παράσταση της Δευτέρας θα είναι μακράν η καλύτερη.
Προγραμμα κατάληψης
ΠΕΜΠΤΗ
Μεταναστευτική Κουζίνα στις 15:00
Προβολή Ταινίας : “Ο Επαναστάτης” στις 19:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Κοσμητεία στις 12:00
Εκδήλωση-Συζήτηση για τα Δίδακτρα στα Μεταπτυχιακά στις 15:00
ΔΕΥΤΕΡΑ
Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Νομικής Δευτέρα 17/10
http://antinomiaeaaknomikis.blogspot.gr ... 3.html?m=1
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Admin έγραψε:Από ό,τι βλέπω από την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους, φαίνονται αρκετά φουριόζοι. Θέλουν κατάργηση μνημονίων, διαγραφή χρέους, κατάργηση του διεθνούς καπιταλιστικού συστήματος και κάτι άλλα ψιλά.
Το ερώτημα είναι τί θα κάνει η δαπ. Συνήθως τους αφήνει να κάνουν ένα διάστημα κατάληψη, ώστε να νευριάσουν οι φοιτητές μαζί τους, καταγγέλλοντας παράλληλα τις γενικές συνελευσεις ως άκυρες, και μετά εμφανίζεται στη γενική συνέλευση (την άκυρη) για να πει ότι πρέπει να ανοίξει η σχολή και να εμφανιστεί ως ο σωτήρας των φοιτητών. Ενίοτε πέφτουν και κλωτσομπουνίδια και τελικά, αφού δεν καταφέραμε να ανατρέψουμε με την κατάληψη τον καπιταλισμό, η σχολή ανοίγει και τρέχουν να καλύψουν το χαμένο χρόνο (αν προλαβαίνουν).
Κανουν και το αλλο οι δαπιτες,στην τελευταια συνελευση παιρνουν τηλεφωνα ολους τους ξεχασμενους (συχνα και φοιτητες αλλων σχολων) ωστε να ψηφισουν κατα της καταληψης.
0 .
-
lawwal
- Rookie poster

Admin έγραψε:Μην τρομάζεις και μην αγχώνεσαι. Ξεκίνησε να περνάς λίγα - λίγα τα μαθήματα και κάποια στιγμή θα τελειώσεις και δεν θα το πιστεύεις. Με εμένα έτσι έγινε. Και φαντάσου ότι τον πρώτο χρόνο δεν είχα δώσει ούτε ένα μάθημα, γιατί συνέχεια έλειπα στο εξωτερικό σε κάτι σεμινάρια. Έβαλα στόχο να περνάω 3 μαθήματα τουλάχιστον σε καθε εξεταστική και τελικά έφτασα να περνάω μέχρι και 5 και με καλούς βαθμούς.
Παλιά τα βιβλία τα πουλούσαν σε φωτοτυπίες κάτι φωτοτυπεία στο κέντρο. Τώρα έμαθα ότι αρνούνται να σου βγάλουν έστω και μια σελίδα, διότι είχαν κάνει ντου οι εκδοτικοί οίκοι. Ίσως αν τα δανειζόσουν από τη βιβλιοθήκη και έχεις γνωστό σου σε φωτοτυπείο, κάτι να κάνεις.
Εισαι πολυ εμψυχωτικος και πραγματικα βοηθας!!!Εχω γινει γραφικη,αλλα θα ευχαριστησω κ παλι για τις απαντησεις!
Υ.Γ.: Sorry που αργησα να απαντησω,αλλα δεν ειχα ιντερνετ!
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Λαχουρένιος έγραψε:Κανουν και το αλλο οι δαπιτες,στην τελευταια συνελευση παιρνουν τηλεφωνα ολους τους ξεχασμενους (συχνα και φοιτητες αλλων σχολων) ωστε να ψηφισουν κατα της καταληψης.
Καλά, και οι εαακίτες φέρνουν κόσμο από άλλες σχολές ή και άσχετους από τα Εξάρχεια.
Εκεί που καταλαβαίνεις ότι τα δαπάρια έχουν έρθει αποφασισμένα να ανοίξει η κατάληψη είναι όταν δεις τα τεθωρακισμένα (aka μπράβοι). Κι εκεί γίνεται το μεγάλο πανηγύρι.
lawwal έγραψε: Εισαι πολυ εμψυχωτικος και πραγματικα βοηθας!!!Εχω γινει γραφικη,αλλα θα ευχαριστησω κ παλι για τις απαντησεις!
Υ.Γ.: Sorry που αργησα να απαντησω,αλλα δεν ειχα ιντερνετ!
Και κάτι ακόμα, που είχα πει και πιο παλιά.
Μην δίνεις πολλά μαθήματα μαζί. Να αφήνεις κενό 2-3 ημερών μεταξύ τους. Σου το λέω γιατί έβλεπα πολλούς να δίνουν πχ 10 μαθήματα, πολλές φορές 2 την ημέρα, και να μην περνούν κανένα.
Να κοιτάς το πρόγραμμα της εξεταστικής και να σχεδιάζεις ποια μαθήματα θα δώσεις, το πολύ 5-6 και να έχουν κενό ανάμεσά τους.
0 .