Δημοσίευσηαπό Ελένη » 06 Νοέμ 2016, 16:07
Να ρωτήσω κάτι για τα συγγράμματα; Λοιπόν, στην Ιστορια Δικαίου μας είπαν να φωτοτυπήσουμε το δικό τους σύγγραμμα, το οποίο, βεβαια στον Εύδοξο χαρακτηρίζεται ως προσθετο υλικο και ως κυριο ειναι αυτο του Τρωιανου- Βελισσαροπουλου. Βέβαια, ο καθηγητής που είπε ότι αρκεί να διαβάσουμε από αυτο και δεν χρειάζεται το συγγραμμα Τρωιανόυ Βελισσαροπούλου. Ωστόσο, έχω την εξής απορία. Τα συγγράμματα που παίρνουμε δεν πρέπει να βρίσκονται σε αντιστοιχία με τα μαθήματα που δηλώνουμε; Ετσι, όταν εγω δηλώσω Ιστορία Δικαίου, δεν θα υπάρχει κάποιο κώλυμα με το σύστημα, γιατί στον Ευδοξο θα φαινεται ότι δεν έχω πάρει σύγγραμμα για το συγκεκριμένο μάθημα; Η μήπως οι βάσεις δεδομένων του mystudies και του Ευδοξου δεν επικοινωνουν; Συν τοις άλλοις δικαιούματε 41 συγγραμματα. Αν λοιπον εγώ δεν πάρω την Ιστορια Δικαιου και πάρω για παράδειγμα, ένα άλλο συγγραμμα, μόνο και μόνο επείδη μπορει να μου αρέσει π.χ το συγγραμμα για γενικη πολιτειολογια, μετα θα είμαι υποχρεωμένη να δώσω το εν λόγω μάθημα; Η ερωτηση μου ειναι κάπως συγκεχυμένη και συγχωρέστε με για αυτό! :s_sorry
0 .