Συμβουλες-Πληροφοριες
-
Ελένη
- Rookie poster

Re: Συμβουλες-Πληροφοριες
Υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής παροχής βεβαίωσης σπουδών; Υποτίθεται οτι μπορεις να κανεις αιτηση για να στην εκδοσει η γραμματεια αλλα η βοηθεια που δινεται στο mystudies δεν νομιζω οτι ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα της πλατφορμας εκτος κι αν κανω κατι λαθος...
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Ελένη έγραψε:Υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής παροχής βεβαίωσης σπουδών; Υποτίθεται οτι μπορεις να κανεις αιτηση για να στην εκδοσει η γραμματεια αλλα η βοηθεια που δινεται στο mystudies δεν νομιζω οτι ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα της πλατφορμας εκτος κι αν κανω κατι λαθος...
Παλιά τουλάχιστον δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα.
Δεν ξέρω αν την ενεργοποίησαν τώρα.
Νομίζω πάντως ότι μπορείς να κάνεις την αίτηση και στα ΚΕΠ. Ρώτα το.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Goji Berry
- Rookie poster

Καλησπέρα! Στην ανακοίνωση για την εξέταση του γενικού διοικητικού έλεγε ότι δεν επιτρέπεται η χρήση κώδικα....θα πρέπει δηλαδή να μάθουμε από έξω τα άρθρα; Η ίδια ερώτηση ισχύει και για το διεθνές.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Δεν χρειάζεται να τα αποστηθίσεις, ωστόσο θα πρέπει να ξέρεις τί προβλέπουν (πχ ότι η προθεσμία απάντησης της διοίκησης είναι 3 μήνες).
0 .

-
Goji Berry
- Rookie poster

Ναι αλλά εφόσον οι απαντήσεις πρέπει να ακολουθούν τον δικανικό συλλογισμό..άρα να ξεκινώ " σύμφωνα με το άρθρο τάδε..." Και να γράψω το περιεχόμενο του άρθρου χωρίς να το ξέρω απέξω...καταλαβαινετε;
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Μπορείς να πεις "ο ΚΔΔ προβλέπει ότι ...", εκτός αν οι καθηγητές σας είπαν να θυμάστε και αριθμούς άρθρων. Σας έχουν πει κάτι τέτοιο;
Παλιά θυμάμαι στο διοικητικό δεν απαιτούσαν να ξέρουμε και τους αριθμούς απ' έξω, αρκεί να ξέρουμε τί προβλέπεται σε κάθε περίπτωση.
Παλιά θυμάμαι στο διοικητικό δεν απαιτούσαν να ξέρουμε και τους αριθμούς απ' έξω, αρκεί να ξέρουμε τί προβλέπεται σε κάθε περίπτωση.
0 .

-
Goji Berry
- Rookie poster

Admin έγραψε:Μπορείς να πεις "ο ΚΔΔ προβλέπει ότι ...", εκτός αν οι καθηγητές σας είπαν να θυμάστε και αριθμούς άρθρων. Σας έχουν πει κάτι τέτοιο;
Όχι δεν μας.ειπαν κάτι συγκεκριμένο...απλά μου φάνηκε περίεργο το να μην επιτρέπεται κώδικας...ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια!
0 .
-
billy
- Rookie poster

Ναι και εμένα με παραξενεύει οτι δεν επιτρέπουν τη χρήση του κώδικα τα προηγούμενα χρονια επιτρεπόταν τελος πάντων μουζουρακη ειναι αυτη .Απο το δαγτογλου σιγουρα τα δημόσια πραγματα και η αναγκαςτικη απαλλοτριωςη ειναι εκτος έτσι;
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

billy έγραψε:τελος πάντων μουζουρακη ειναι αυτη
Ωχ!
Τί μου θύμισες τώρα.
Την είχα διοικητική δικονομία και είχα φάει φρίκη. Μεγάλο τσεκούρι η συγκεκριμένη. Εγώ ευτυχώς πήρα 5 και ξεμπέρδεψα (το μόνο 5 που είχα στην τελική μου βαθμολογία), αλλά πολύς κόσμος κάηκε τότε.
Γενικά να προσέχετε να μην κάνετε λάθη (έστω και ασημαντα) και να γράφετε αναλυτικές απαντήσεις.
0 .

-
Goji Berry
- Rookie poster

Αναλυτικές; Αφού μας λένε από την αρχή του έτους σύντομες και πυκνές απαντήσεις...πάντως κι εγώ έχω ακούσει τα χειρότερα από αυτήν...ευχαριστούμε για την συμβουλή πάντως!!!
0 .