Κατατακτήριες

Γενικά θέματα που αφορούν την σχολή και την φοίτηση.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Κατατακτήριες

Δημοσίευσηαπό Adminović » 21 Ιουν 2018, 20:54

ponia21 έγραψε:Στρατιωτικη σχολη εχω τελειωσει. Τωρα ριμαι και στην πληροφορικη της ασοεε αλλα δεν ξερω αν μπορω να το καταφερω μιας και δεν εχω την δυνατοτητα να πηγαινω σε εργαστηρια λογω χρονου. Δεν ειναι υποχρεωτικα βεβαια.παντως το προσπαθω....

Θα δυσκολευτείς λίγο παραπάνω σε σχέση με όσους έχουν τελειώσει θεωρητικές σχολές (κι εγώ ήμουν από Πολυτεχνείο, οπότε είχα κάποια θεματάκια), αλλά αν το θέλεις πάρα πολύ, μπορείς να το πετύχεις. Εξαρτάται και ποιο είναι το κίνητρο για να σπουδασεις νομική και αν έχεις καθόλου επαφή στο παρελθόν με νομικές υποθέσεις.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

ΔΡΑΚΩΝ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΔΡΑΚΩΝ » 16 Απρ 2019, 23:06

Καλησπέρα και καλο κουράγιο σε όσους προετοιμάζονται για κατατακτήριες. Αν κάποια/ος ενδιαφέρεται για αγορά των βιβλίων για τις κατατακτήριες εξετάσεις, μπορεί να μου στείλει π.μ. εδώ ή στο agkhbnp@hotmail.com.
0 .

Dwra021
Rookie poster
Rookie poster

Κατατακτήριες Νομικής Αθηνών

Δημοσίευσηαπό Dwra021 » 22 Ιουν 2021, 12:54

Καλημέρα σας! Επιθυμώ φέτος να αδράξω μια ευκαιρία εισαγωγής στην Νομική σχολή Αθηνών μέσω κατατακτήριων εξετάσεων μια και ήταν το όνειρό μου από μικρή, μέχρι που τελείωσα τη σχολή μου και αποφάσισα ότι δεν έχω σταματήσει να το θέλω! Δυσκολεύομαι στο να διαλέξω ένα κατάλληλο φροντιστήριο που θα με βοηθήσει να επιτεύξω τον στόχο μου. Σκέφτηκα να στείλω εδώ ένα μήνυμα, μια και είστε γνώστες του αντικειμένου και επειδή δεν έχω δικούς μου ανθρώπους του κύκλου ώστε να με βοηθήσουν. Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό φροντιστήριο που να ειδικεύεται στις κατατακτήριες της Νομικής Αθηνών ή έστω να μου πει τη γνώμη του σε ποιον να στραφώ; Ευχαριστώ, όλες οι απαντήσεις είναι επιθυμητές. Αν κάποιος έχει την οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορούσε να μου στείλει και εδώ dwrapg@gmail.com
0 .

Dwra021
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Dwra021 » 23 Ιουν 2021, 23:49

Καλησπέρα σας! Φέτος σκοπεύω να δώσω και εγώ με τη σειρά μου κατατακτήριες στην Νομική σχολή Αθηνών και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις στους πιο έμπειρους της ομάδας! Δυσκολεύομαι στο να διαλέξω ένα κατάλληλο φροντιστήριο που θα με βοηθήσει να επιτεύξω τον στόχο μου. Σκέφτηκα να στείλω εδώ ένα μήνυμα, μια και είστε γνώστες του αντικειμένου και επειδή δεν έχω δικούς μου ανθρώπους του κύκλου ώστε να με βοηθήσουν. Αν κάποιος θελήσει να μου πει συγκεκριμένα ονόματα και να με κατατοπίσει, παραθέτω εδώ το email μου dwrapg@gmail.com . Δεύτερον θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σε σχέση με το ποιο σύγγραμμα θεωρείτε ότι πρέπει να επιλέξω σε κάθε μάθημα, να επιλέξω την πιο φθηνή ή την πιο ακριβή επιλογή, ποιο είναι το καλύτερο? Ευχαριστώ, οποιαδήποτε απάντηση είναι ευπρόσδεκτη!
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Ιουν 2021, 19:45

Dwra021 έγραψε:Καλησπέρα σας! Φέτος σκοπεύω να δώσω και εγώ με τη σειρά μου κατατακτήριες στην Νομική σχολή Αθηνών και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις στους πιο έμπειρους της ομάδας! Δυσκολεύομαι στο να διαλέξω ένα κατάλληλο φροντιστήριο που θα με βοηθήσει να επιτεύξω τον στόχο μου. Σκέφτηκα να στείλω εδώ ένα μήνυμα, μια και είστε γνώστες του αντικειμένου και επειδή δεν έχω δικούς μου ανθρώπους του κύκλου ώστε να με βοηθήσουν. Αν κάποιος θελήσει να μου πει συγκεκριμένα ονόματα και να με κατατοπίσει, παραθέτω εδώ το email μου dwrapg@gmail.com . Δεύτερον θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σε σχέση με το ποιο σύγγραμμα θεωρείτε ότι πρέπει να επιλέξω σε κάθε μάθημα, να επιλέξω την πιο φθηνή ή την πιο ακριβή επιλογή, ποιο είναι το καλύτερο? Ευχαριστώ, οποιαδήποτε απάντηση είναι ευπρόσδεκτη!

Καλώς ήρθες Δώρα!

Εγώ με κατατακτήριες πέρασα πριν αρκετά χρόνια, αλλά χωρίς φροντιστήριο.
Διάβασα από σημειώσεις που μου έδωσαν και από βιβλία.
Φέτος ποια μαθήματα θα δώσετε;
0 .

Dio2240
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Dio2240 » 17 Ιούλ 2021, 12:31

Καλησπέρα σας. Σκέφτομαι και εγώ φέτος με την σειρά μου να δώσω κατατακτήριες για την Νομική Σχολή Αθηνών. Προέρχομαι από τον κλάδο των τεχνολογικών επιστημών και την τρέχουσα περίοδο κάνω το μεταπτυχιακό μου στα Χρηματοοικονομικά σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας. Διαβάζω τα ενθαρρυντικά σχόλια των μελών της ομάδας, ότι έχουν μπει στην σχολή χωρίς φροντιστήρια παρά μονάχα με σημειώσεις και συγγράμματα και αυτό είναι άκρως ενθαρρυντικό για τους υποψηφίους που θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, χωρίς να δαπανήσουν χρήματα παρα μονάχα κόπο ιδρώτα και πείσμα. Θα ήθελα και εγώ λοιπόν τα φώτα σας, τις συμβουλές σας καθώς και την εμπειρία σας για να καταφέρω να κάνω σαν όλους εσάς το όνειρό μου πραγματικότητα. Σας αποστέλλω το email σε περίπτωση που τυχόν κάποιος θελήσει να μου δώσει μία χείρα βοηθείας. antonioudionsisgi@gmail.com. Όσον αφορά την ερώτηση του admin σχετικά με τα εξεταζόμενα μαθήματα είναι:
1) Συνταγματικό Δίκαιο
2) Γενικές Αρχές Αστικού Δικαίου
3) Γενικό Ποινικό Δίκαιο

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και θα βρίσκομαι εν αναμονή των σχολίων σας.
0 .

Dio2240
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Dio2240 » 17 Ιούλ 2021, 13:29

Dio2240 έγραψε:Καλησπέρα σας. Σκέφτομαι και εγώ φέτος με την σειρά μου να δώσω κατατακτήριες για την Νομική Σχολή Αθηνών. Προέρχομαι από τον κλάδο των τεχνολογικών επιστημών και την τρέχουσα περίοδο κάνω το μεταπτυχιακό μου στα Χρηματοοικονομικά σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας. Διαβάζω τα ενθαρρυντικά σχόλια των μελών της ομάδας, ότι έχουν μπει στην σχολή χωρίς φροντιστήρια παρά μονάχα με σημειώσεις και συγγράμματα και αυτό είναι άκρως ενθαρρυντικό για τους υποψηφίους που θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, χωρίς να δαπανήσουν χρήματα παρα μονάχα κόπο ιδρώτα και πείσμα. Θα ήθελα και εγώ λοιπόν τα φώτα σας, τις συμβουλές σας καθώς και την εμπειρία σας για να καταφέρω να κάνω σαν όλους εσάς το όνειρό μου πραγματικότητα. Σας αποστέλλω το email σε περίπτωση που τυχόν κάποιος θελήσει να μου δώσει μία χείρα βοηθείας. antonioudionsisgi@gmail.com. Όσον αφορά την ερώτηση του admin σχετικά με τα εξεταζόμενα μαθήματα είναι:
1) Συνταγματικό Δίκαιο
2) Γενικές Αρχές Αστικού Δικαίου
3) Γενικό Ποινικό Δίκαιο

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και θα βρίσκομαι εν αναμονή των σχολίων σας.

Λόγω κακής διατύπωσης στο παραπάνω email σας επισυνάπτω εκ νέου το διορθωμένο : antonioudionisisgi@gmail.com
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Ιούλ 2021, 13:17

Dio2240 έγραψε:Καλησπέρα σας. Σκέφτομαι και εγώ φέτος με την σειρά μου να δώσω κατατακτήριες για την Νομική Σχολή Αθηνών. Προέρχομαι από τον κλάδο των τεχνολογικών επιστημών και την τρέχουσα περίοδο κάνω το μεταπτυχιακό μου στα Χρηματοοικονομικά σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας. Διαβάζω τα ενθαρρυντικά σχόλια των μελών της ομάδας, ότι έχουν μπει στην σχολή χωρίς φροντιστήρια παρά μονάχα με σημειώσεις και συγγράμματα και αυτό είναι άκρως ενθαρρυντικό για τους υποψηφίους που θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, χωρίς να δαπανήσουν χρήματα παρα μονάχα κόπο ιδρώτα και πείσμα. Θα ήθελα και εγώ λοιπόν τα φώτα σας, τις συμβουλές σας καθώς και την εμπειρία σας για να καταφέρω να κάνω σαν όλους εσάς το όνειρό μου πραγματικότητα.

Καλημέρα και καλώς ήρθες!
Κι εγώ ΕΜΠ είχα τελειώσει πριν τη Νομική, οπότε μη μασάς.
Θες οπωσδήποτε καλές σημειώσεις από τις παραδόσεις. Συνήθως βάζουν κάτι από όσα λένε στις παραδόσεις.
Επίσης, πολύ καλό διάβασμα βιβλίων· αποστήθιση των νομικών όρων, αλλά όχι παπαγαλία. Αν καταλάβουν ότι παπαγαλίζεις το βιβλίο, χάνεις πόντους.
Και να πιάνεις πάντα όλες τις πτυχές ενός θέματος. Όχι δηλαδή μπαμ και κάτω η σωστή απάντηση και αιτιολόγηση. Θέλουν να τους δείχνεις ότι το κατέχεις το θέμα από όλες του τις πλευρές.

Ξεκίνα Συνταγματικό από βιβλίο Σπυρόπουλου, αλλά διάβασε και του Παντελή. Γενικές Αρχές από Γεωργιάδη και Ποινικό από Μυλωνόπουλο.
1 .

Dio2240
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Dio2240 » 26 Ιούλ 2021, 12:58

Adminović έγραψε:
Dio2240 έγραψε:Καλησπέρα σας. Σκέφτομαι και εγώ φέτος με την σειρά μου να δώσω κατατακτήριες για την Νομική Σχολή Αθηνών. Προέρχομαι από τον κλάδο των τεχνολογικών επιστημών και την τρέχουσα περίοδο κάνω το μεταπτυχιακό μου στα Χρηματοοικονομικά σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας. Διαβάζω τα ενθαρρυντικά σχόλια των μελών της ομάδας, ότι έχουν μπει στην σχολή χωρίς φροντιστήρια παρά μονάχα με σημειώσεις και συγγράμματα και αυτό είναι άκρως ενθαρρυντικό για τους υποψηφίους που θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, χωρίς να δαπανήσουν χρήματα παρα μονάχα κόπο ιδρώτα και πείσμα. Θα ήθελα και εγώ λοιπόν τα φώτα σας, τις συμβουλές σας καθώς και την εμπειρία σας για να καταφέρω να κάνω σαν όλους εσάς το όνειρό μου πραγματικότητα.

Καλημέρα και καλώς ήρθες!
Κι εγώ ΕΜΠ είχα τελειώσει πριν τη Νομική, οπότε μη μασάς.
Θες οπωσδήποτε καλές σημειώσεις από τις παραδόσεις. Συνήθως βάζουν κάτι από όσα λένε στις παραδόσεις.
Επίσης, πολύ καλό διάβασμα βιβλίων· αποστήθιση των νομικών όρων, αλλά όχι παπαγαλία. Αν καταλάβουν ότι παπαγαλίζεις το βιβλίο, χάνεις πόντους.
Και να πιάνεις πάντα όλες τις πτυχές ενός θέματος. Όχι δηλαδή μπαμ και κάτω η σωστή απάντηση και αιτιολόγηση. Θέλουν να τους δείχνεις ότι το κατέχεις το θέμα από όλες του τις πλευρές.

Ξεκίνα Συνταγματικό από βιβλίο Σπυρόπουλου, αλλά διάβασε και του Παντελή. Γενικές Αρχές από Γεωργιάδη και Ποινικό από Μυλωνόπουλο.

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα!
Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το καλωσόρισμα στην ομάδα σας και εν συνεχεία να δώσω συγχαρητήρια στους διαχειριστές του forum για την τρομερή δουλειά που έχουν κάνει.
Επί του προκειμένου, όπως σας ανέφερα και παραπάνω, κάθε βοήθεια σχετικά με σημειώσεις τις σχολής αλλά και βιβλία στα εξεταζόμενα μαθήματα που θα μας βοηθήσουν για την επίτευξη του στόχου, είναι για εμάς ότι το καλύτερο, μιας και τα οικονομικά των καιρών δεν επιτρέπουν την φροντιστηριακή καθοδήγηση.

Θερμή παράκληση, εαν κάποιος/α διαθέτει σημειώσεις από τις διαλέξεις των καθηγητών των εξεταζόμενων μαθημάτων ή κάποιου είδους υλικό που θα βοηθήσει στην μελέτη να μου τα αποστείλλει στο προσωπικό μου email: antonioudionisisgi@gmail.com. Επίσης, όσον αφορά τα βιβλία από που θα μπορούσα να τα προμηθευτώ, ακόμα και αν αυτά είναι μεταχειρισμένα.

Adminovic, σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σου!
1 .

Fotys
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Fotys » 05 Σεπ 2021, 20:57

Εγώ φέτος έδωσα κατατακτήριες και θέλω να πω με βάση την εμπειρία μου ότι ΔΕΝ έχουν καμία σχέση οι κατατακτήριες εξετάσεις με τις εξετάσεις των φοιτητών στην σχολή ,με την έννοια ότι στις κατατακτήριες μπορούν να βάλουν το οτιδήποτε,επίσης ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η βαθμολόγηση εξαιρετικά αυστηρή.
0 .

Επιστροφή σε “Γενικά”