Συμβουλες-Πληροφοριες

Γενικά θέματα που αφορούν την σχολή και την φοίτηση.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Συμβουλες-Πληροφοριες

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 16 Ιούλ 2016, 21:50

Τα σχολικά ήταν τα χειρότερα μέσα στο άγχος στο πανεπιστήμιο είναι λίγο διαφορετικά, δεν περνάς το μάθημα ε δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, το δίνεις την επόμενη φορά.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Ιούλ 2016, 22:01

Συν πολυ λιγοτερο bullying και γενικοτερα εφηβικη μαλακια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 16 Ιούλ 2016, 22:11

bullying καθόλου, ίσα ίσα θα κάνεις παρέα με μορφωμένα άτομα, τα κωλόπαιδα είναι πλήρως αποτυχημένα άτομα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

George
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό George » 24 Ιούλ 2016, 16:38

Δεν υφισταται απολυτως κανενα αγχος.Μεχρι στιγμης ειναι ολα ηρεμα, γαληνια και ωραια.
Απλως μου φαινεται λιγο περιεργο το γεγονος οτι ατομα τα οποια τοσα χρονια εχουν καταβαλλει μεγαλη προσπαθεια για να υλοποιησουν το στοχο τους και, στη συνεχεια να μην παρακολουθουν τις παραδοσεις των μαθηματων, ετσι δεν ειναι?Προσωπικα μου αρεσει η ιδεα εντος αιθουσης να βρισκονται λιγα ατομα, αλλα κατι τετοιο τις περισσοτερες φορες ειναι ανεφικτο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Ιούλ 2016, 18:48

Δε ξερω για τη Νομικη,αλλα στη δικη μου τη σχολη οι περισσοτερες ηταν βαρετες.Βρισκω αυτον τον τροπο διδασκαλιας τελειως ξεπερασμενο.
0 .

George
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό George » 04 Αύγ 2016, 17:25

Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους θερμα για τις συμβουλες, αλλα και τα βιωματα σας.Το σημαντικο ειναι οτι ολοι ησασταν ικανοποιημενοι απ'την επιλογη σας και θεωρω πως κατι αναλογο θα συμβει και στη δικη μου περιπτωση.
Σας ευχαριστω και παλι και λογικα θα τα ξαναπουμε μετα τις 22 Αυγουστου οπου περιμενουμε και επισημως τις βασεις.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Αύγ 2016, 23:02

George έγραψε:Δεν υφισταται απολυτως κανενα αγχος.Μεχρι στιγμης ειναι ολα ηρεμα, γαληνια και ωραια.
Απλως μου φαινεται λιγο περιεργο το γεγονος οτι ατομα τα οποια τοσα χρονια εχουν καταβαλλει μεγαλη προσπαθεια για να υλοποιησουν το στοχο τους και, στη συνεχεια να μην παρακολουθουν τις παραδοσεις των μαθηματων, ετσι δεν ειναι?Προσωπικα μου αρεσει η ιδεα εντος αιθουσης να βρισκονται λιγα ατομα, αλλα κατι τετοιο τις περισσοτερες φορες ειναι ανεφικτο.

Δεν είναι κάτι καινούργιο και μην ανησυχείς ,εγώ το διαπίστωσα το...1987 ως πρωτοετής όταν είδα τα 2/3 στο αμφιθέατρο της Φιλοσοφικής άδεια!!

Μετά από 30 χρόνια ( πλέον διευθυντής σχολείου) επισκέφτηκα ινκόγνιτο φέτος την Φιλοσοφική του ΑΠΘ και μάντεψε..deja vu!!!
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Αύγ 2016, 23:31

Admin έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ολο και κανενας πουτσογλυφτης ακαδημαικος θα χει βολευτει με αυτο το μαθημα να ναι υποχρεωτικο.

Καθηγήτρια είναι. Μπουρδάρα την λένε (κι όλα τα παιδάκια κλαίνε). :LoL:
Σε κάθε εξεταστική περνάει μάξιμουμ το 20% των γραπτών που διορθώνει. Για χάρη της φτάνουν κάποιοι 8ο έτος και χρωστάνε μόνο την Ιστορία Δικαίου. :s_crazy
Ξέρω κόσμο που το έχει δώσει και 5 και 6 φορές μέχρι να το περάσει. Και μιλάμε για το πιο άχρηστο μάθημα της σχολής. :s_crazy

Η Μπουρδάρα ή πτάνα ή όπως την λένε καλύπτεται ΑΚΟΜΑ απ' την επαίσχυντη διάταξη του 10% , το άγος των πανεπιστημιακών κλικαδόρων κάποτε πρέπει να τελειώσει, αιδώς πούστηδες που θέλετε να λέγεστε και πανεπιστημιακοί , πανπουστηδοαλλαξοκωλιεβυσμαενεργοι έπρεπε να λέγεστε :nono: :nono: :nono:
0 .

George
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό George » 24 Αύγ 2016, 11:06

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!

Μολις ανακοινωθηκαν οι βασεις και δεν αντεξα να μην μοιραστω την χαρα μου μαζι σας.Βρισκομαι στη θεσσαλονικη, αν και για να ειμαι ειλικρινης θα προτιμουσα την αθηνα επειδη βρισκομαι πιο κοντα σε αυτην, αλλα οπως και να εχει κατι τετοιο δεν αλλοιωνει την εντονη συναισθηματικη μου φορτιση.Για την ακριβεια οι βασεις της Αθηνας ανεβηκαν στο ελαχιστο κι εγω για να εισαχθω ηθελα πτωση 50 μοριων.Αυτο που θα ηθελα ειναι να μου περιγραψει καποιος τα βιωματα απο το πανεπιστημιο της θεσσαλονικης.Θα με εξυπηρετουσε σε ιδιαιτερα μεγαλο βαθμο.Καταφερα αυτο το διαστημα να γευτω την κατασταση απο το πανεπιστημιο της αθηνας, αλλα ας μιλησουμε για τη θεσσαλονικη, μιας κι εκει θα βρισκομαι.

Ευχαριστω και ευχομαι να ειναι η μερα σας τοσο ομορφη οσο ειναι και η δικη μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Αύγ 2016, 11:53

Καλημέρα Γιώργο και συγχαρητήρια!!

Για τη Νομική του ΑΠΘ δεν ξέρω και πολλά να σου πω, μιας και δεν πέρασα από εκεί. Αυτό που έχω ακούσει είναι ότι το πρόγραμμα σπουδών είναι παρόμοιο, με κάποιες μικροδιαφορές, ότι θεωρείται ελαφρώς πιο "εύκολη" από της Αθήνας και πιο "δύσκολη" από της Κομοτηνής. Από καθηγητές σαν όνομα ξέρω τον Χρυσογονο, για τον οποίο λένε τα καλύτερα. Στα μαθήματα του Συνταγματικού, Ατομικών δικαιωμάτων κλπ θα σου συνιστούσα τα βιβλία του, είναι πολύ καλογραμμένα.

Μια άλλη διαφορά (χωρίς ιδιαίτερη σημασία) είναι ότι η Νομική ΑΠΘ είναι τμήμα του ΑΠΘ, δεν είναι ξεχωριστή σχολή, όπως αυτή της Αθήνας.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Γενικά”