Ως τις 8 του μήνα.
Ήταν αυτόματο εβδομαδιαίο μπαν, γιατί συμπλήρωσε 2 προειδοποιήσεις.
Τα σχόλια των επισκεπτών
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Τα σχόλια των επισκεπτών
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Kauldron
- Supreme poster

gortynios έγραψε:Αδυνατούν να το κατανοήσουν επειδή δεν είναι έτσι. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει οποιαδήποτε μορφή κοινωνίας
ένα φόρουμ. ούτε καν εικονικά. Να μην θεωούμε ότι αυτό που νιώθουμε οκαθένας μας είναι και απόλυτη πραγματικότητα. Λίγο ταπεινότητα δεν κάνει κακό.
Δεν βλέπω να στοιχειοθετείς την άποψή σου. Το μόνο που δηλώνεις είναι οτι "είναι έτσι, επειδή έτσι το λέω εγώ".
Σε κάθε περίπτωση, οι κανόνες υπάρχουν εκεί για κάποιο λόγο, και τα μέλη του φόρουμ έχουν συμφωνήσει οτι θα τους τηρούν κατά την εγγραφή τους.
Για να το πώ απλά, το να συμφωνείς με κάτι και μετά να αρχίζεις τα μα και μου, ισοδυναμεί με αντικοινωνική συμπεριφορά. Λαϊκά το λένε και πουστιά.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Εσύ κάτσε στο και μη μιλάς. 

0 .

-
Kauldron
- Supreme poster

Πάλι κλαψουρίζει? Μου φαίνεται θα του βάλω άβαταρ τον Καμμένο με τα κοκορέτσια...
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Kauldron έγραψε:Πάλι κλαψουρίζει? Μου φαίνεται θα του βάλω άβαταρ τον Καμμένο με τα κοκορέτσια...
Άουτς!
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Styx
Ρε σεις πάλι τον βάλατε στο μούσκιο;
Λίγη ντροπή ρε , 1 ( ολογράφως : έναν) πασόκο έχετε,είναι προστατευόμενο είδος πλέον
Λίγη ντροπή ρε , 1 ( ολογράφως : έναν) πασόκο έχετε,είναι προστατευόμενο είδος πλέον

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Μα αφού του αρέσει, να του χαλάσουμε χατίρι; 
Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο Σατανικ τρολλαρει, σαν τον φίλο του τον μαξουλίνο, και παριστάνει τον πασοκο χωρίς να είναι.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο Σατανικ τρολλαρει, σαν τον φίλο του τον μαξουλίνο, και παριστάνει τον πασοκο χωρίς να είναι.
0 .

-
fasistario
- Mr Lamogio

Μετράω τις μέρες αντίστροφα μέχρι να επιστρέψει.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
-
gortynios
- Rookie poster

Kauldron έγραψε:Δεν βλέπω να στοιχειοθετείς την άποψή σου. Το μόνο που δηλώνεις είναι οτι "είναι έτσι, επειδή έτσι το λέω εγώ".
Ξεκαβάλα λίγο! Τι είναι εδώ επιστημονικό συνέδριο και μιλάς έτσι ψωνίστικα. Να στοιχειοθετώ τι; Κάτι απλό που δεν το καταλαβαίνεις.
Μάλλον δεν σε αφήνει ο εγωισός να δεχτείς ότι κάνεις κάπου λάθος. Γιατί το να όρίζεις με τέτοιον ακραίο χαρακτηρισμό ,"αντικοινωνική" μία συμπεριφορά και να επιμένεις κιόλας να περάσεις κάτι τέτοιο δείχνει.
Η κοινωνία προϋποθέτει σύνολο ανθρώπων που συμβιώνει. Δεν είναι οι κανόνες αυτό που την ορίζουν.Kauldron έγραψε:Σε κάθε περίπτωση, οι κανόνες υπάρχουν εκεί για κάποιο λόγο, και τα μέλη του φόρουμ έχουν συμφωνήσει οτι θα τους τηρούν κατά την εγγραφή τους.
Για να το πώ απλά, το να συμφωνείς με κάτι και μετά να αρχίζεις τα μα και μου, ισοδυναμεί με αντικοινωνική συμπεριφορά. Λαϊκά το λένε και πουστιά.
Δεν ένιωσες ποτέ την ανάγκη να κάνεις μια αυτοκριτική ή να σταθείς πιο ταπεινά με το θέμα του εαυτού σου; Βλέπω ότι πολύ εύκολα πετάς λέξεις σαν να θεωρείσαι ο απόλυτα σωστ/ός χαρακτήρας. Οι κοινότητες (και όχι οι κοινωνίες) έχουν πάντα μία δυναμική και μία αλληλεπιδραστικότητα. όταν κάποιος νιώσει ότι πρέπει να αντιδράσει σε κάτι που δεν του αρέσει θα το κάνει. Και για να έφτασε σε τεοιο σημείο σημαίνει ότι οι κανόνες δεν είναι οι κατάλληλοι ώστε να κρατήσουν την κοινότητα στο επίπεδο που χρειάζεται. Εσύ ποιος είσαι που θα ορίσεις τι είναι αντικοινωνικό και πούστικο; Μάλλον εσύ είσαι αυτός που αφορά το "είναι έτσι, επειδή έτσι το λέω εγώ".[quote]
0 .