Τα σχόλια των επισκεπτών

Add your comments, as a guest.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τα σχόλια των επισκεπτών

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 06 Οκτ 2015, 20:24

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

όταν κάποιος νιώσει ότι πρέπει να αντιδράσει σε κάτι που δεν του αρέσει θα το κάνει. Και για να έφτασε σε τεοιο σημείο σημαίνει ότι οι κανόνες δεν είναι οι κατάλληλοι ώστε να κρατήσουν την κοινότητα στο επίπεδο που χρειάζεται.

Δηλαδή οποιοσδήποτε επιδεικνύει παραβατική συμεριφορά έχει πάντα δίκιο ε?

Εντάξει, κατάλαβα.

Λοιπόν, άκου, αν διαφωνείς με κάποιον κανόνα, υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι με τους οποίους μπορεί να καταργηθεί. Δεν έχεις παρά να μπείς στο "Το φόρουμ μας", να πείς με ποιόν ή ποιούς κανόνες διαφωνείς, και για ποιούς λόγους διαφωνείς, και θα το συζητήσουμε. Το να τον "καταργήσεις" από μόνος σου, επειδή έτσι σου κάπνισε, και επειδή "δεν σου αρέσει", έχει και κάποιες συνέπειες.
Αν θέλεις να είσαι μέσα σ' ένα κοινωνικό σύνολο, θα πρέπει να δέχεσαι τους κανόνες του. Δεν μπορείς να επιβάλλεις την θέση σου στους άλλους επειδή έτσι γουστάρεις.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
gortynios
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό gortynios » 06 Οκτ 2015, 21:34

Kauldron έγραψε::s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

όταν κάποιος νιώσει ότι πρέπει να αντιδράσει σε κάτι που δεν του αρέσει θα το κάνει. Και για να έφτασε σε τεοιο σημείο σημαίνει ότι οι κανόνες δεν είναι οι κατάλληλοι ώστε να κρατήσουν την κοινότητα στο επίπεδο που χρειάζεται.

Εντάξει, κατάλαβα.

Λοιπόν, άκου, αν διαφωνείς με κάποιον κανόνα, υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι με τους οποίους μπορεί να καταργηθεί. Δεν έχεις παρά να μπείς στο "Το φόρουμ μας", να πείς με ποιόν ή ποιούς κανόνες διαφωνείς, και για ποιούς λόγους διαφωνείς, και θα το συζητήσουμε. Το να τον "καταργήσεις" από μόνος σου, επειδή έτσι σου κάπνισε, και επειδή "δεν σου αρέσει", έχει και κάποιες συνέπειες.
Αν θέλεις να είσαι μέσα σ' ένα κοινωνικό σύνολο, θα πρέπει να δέχεσαι τους κανόνες του. Δεν μπορείς να επιβάλλεις την θέση σου στους άλλους επειδή έτσι γουστάρεις.

Από την απάντησή σου κι εγώ κατάλαβα άστο. όταν ειρωνεύεσαι ας πούμε είναι αποδεκτό ενώ αν ακριβώς γι αυτό σου το στυλάκι ο άλλος σε πει καραγκιόζη ή και κάτι χειρότερο είναι μεμπτό. Κατά τ' άλλα οι κανόνες ασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία. όσο για το κοινωνικό σύνολο ενός ηλεκτρονικού φόρουμ τι να πω; Επιμένεις να δίνεις δικούς σου ορισμούς γιατί έτσι. Σου συνιστώ να ανοίξεις κάνα βιβλίο να μάθεις τι θα πει κοινωνικό σύνολο.
Τέλος αυτό που κάνετε με το να ποστάρει κάποιος και αν γουστάρετε εσείς θα ανέβει το ποστ να φαίνεται δείχνει και την άποψή σας για το πως λειτουργεί δημοκρατικά ένα σύνολο. ΟΚ πες ότι δεν υπάρχει αυτός ο λογαριασμός.

Άντε γεια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 07 Οκτ 2015, 06:27

gortynios έγραψε:Τέλος αυτό που κάνετε με το να ποστάρει κάποιος και αν γουστάρετε εσείς θα ανέβει το ποστ να φαίνεται δείχνει και την άποψή σας για το πως λειτουργεί δημοκρατικά ένα σύνολο.

Αυτό γίνεται επειδή εσύ στο παρελθόν προσέβαλες άλλα μέλη, όταν δηλαδή έγραφες χωρίς κανένα περιορισμό. Συγγνώμη που δεν είμαστε αρκετά "δημοκράτες" ώστε να αφήνουμε τις προσβολές να φεύγουν ελεύθερα.

ΟΚ πες ότι δεν υπάρχει αυτός ο λογαριασμός.

Άντε γεια.

Είναι οριστικό ή θα γραφτείς πάλι με άλλο νικ;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 07 Οκτ 2015, 08:44

Kauldron έγραψε:

Εντάξει, κατάλαβα.

Τίποτα δεν κατάλαβες.
Ο παραβατικος μπορεί να μην έχει πάντα δίκιο οπως γράφεις αλλά δεν σου περνάει απο το μυαλό οτι και ο τρόπος που επιβάλλεται κάποιες φορές το δίκιο μπορεί να είναι άδικος.
Και κάποιες φορές η συμπεριφορά του παραβάτη μπορεί να οφείλεται στην συμπεριφορά και στον τρόπο που επιβάλει κάποιος αυτούς τους κανόνες.
Κανείς δεν διαφωνεί με τους κανόνες πιστεύω αλλά όλοι έχουν δικαίωμα να αμφισβητούν τον τρόπο που αυτοί επιβάλλονται.

Παρατηρώ οτι ανάμεσα σε σένα και στον σατανικό αλλά και με άλλα μέλη στο παρελθόν υπήρχαν και υπάρχουν διενέξεις επιπέδου μεταξύ 12χρονων και κατίνας της γειτονιάς.
Αποφεύγω να πάρω μέρος σ αυτές τις διενέξεις γιατί μου φαίνεται γελοίο αλλά μ αυτό τον τρόπο δημιουργείται πρόβλημα στο ιδιο το φόρουμ και είναι κρίμα...
Χαλαρώστε λίγο ρε σεις...
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 07 Οκτ 2015, 09:08

AZUREUS έγραψε:Αποφεύγω να πάρω μέρος σ αυτές τις διενέξεις γιατί μου φαίνεται γελοίο αλλά μ αυτό τον τρόπο δημιουργείται πρόβλημα στο ιδιο το φόρουμ και είναι κρίμα...

+1000
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 07 Οκτ 2015, 14:49

AZUREUS έγραψε:
Kauldron έγραψε:

Εντάξει, κατάλαβα.

Τίποτα δεν κατάλαβες.
Ο παραβατικος μπορεί να μην έχει πάντα δίκιο οπως γράφεις αλλά δεν σου περνάει απο το μυαλό οτι και ο τρόπος που επιβάλλεται κάποιες φορές το δίκιο μπορεί να είναι άδικος.
Και κάποιες φορές η συμπεριφορά του παραβάτη μπορεί να οφείλεται στην συμπεριφορά και στον τρόπο που επιβάλει κάποιος αυτούς τους κανόνες.
Κανείς δεν διαφωνεί με τους κανόνες πιστεύω αλλά όλοι έχουν δικαίωμα να αμφισβητούν τον τρόπο που αυτοί επιβάλλονται.

Παρατηρώ οτι ανάμεσα σε σένα και στον σατανικό αλλά και με άλλα μέλη στο παρελθόν υπήρχαν και υπάρχουν διενέξεις επιπέδου μεταξύ 12χρονων και κατίνας της γειτονιάς.
Αποφεύγω να πάρω μέρος σ αυτές τις διενέξεις γιατί μου φαίνεται γελοίο αλλά μ αυτό τον τρόπο δημιουργείται πρόβλημα στο ιδιο το φόρουμ και είναι κρίμα...

Οχι, δε μου περνάει από το μυαλό. Το κάθε παράπτωμα έχει και μια ποινή. Εφόσον αυτή η ποινή επιβληθεί (και οχι μεγαλύτερη στον έναν και μικρότερη στον άλλο για το ίδιο παράπτωμα), δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να "είναι άδικος ο τρόπος που επιβάλλεται το δίκιο". Τέτοιο "Αριστερό Δίκαιο" δεν το γνωρίζω. Αν θέλεις μπορείς να με διαφωτίσεις.

Υπόψην, επειδή συχνά καταδεικνύομαι εγώ ως η πηγή όλων των δεινών, κάποιες φορές έγω έχω απλά κάνει αναφορά σε κάποια πόστ, και άφησα άλλους να τα χειριστούν, ακριβώς για να μην κρίνω εγώ ο "κακός".
Επιπλέον, ο τρόπος "τιμωρίας" του να ποστάρει κάποιος κατόπιν έγκρισης ΔΕΝ είναι δικής μου έμπνευσης. Αν τον προτιμάτε από το σβήσιμο πόστ, τις προειδοποιήσεις και τα μπαναρίσματα, έχει καλώς.
Υπόψη, οτι σε κάποιες περιπτώσεις, μολονότι εγώ έστειλα τις προειδοποιήσεις, ΔΕΝ ήταν αποκλειστικά δική μου απόφαση να σταλούν, αλλά συλλογική (διαχειριστών-συντονιστών).

Όσο για τον συγκεκριμένο χρήστη, χρειάζεται πολύ θράσος, ένας άνθρωπος που είχε προσπαθήσει να μας εκβιάσει με διάφορους τρόπους, και που έβριζε χυδαία, και είχε διώξει και νέο μέλος, να ζητάει και τα ρέστα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Οκτ 2015, 16:02

εγώ συμφωνώ απόλυτα με τους κανόνες χωρίς να τους έχω διαβάσει. παίζει να γίνω συντονιστής σύντομα; :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 07 Οκτ 2015, 17:22

Κύριε Χρυσοχοΐδη, εσείς?
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 07 Οκτ 2015, 19:04

Kauldron έγραψε:
Kauldron έγραψε:Οχι, δε μου περνάει από το μυαλό. Το κάθε παράπτωμα έχει και μια ποινή. Εφόσον αυτή η ποινή επιβληθεί (και οχι μεγαλύτερη στον έναν και μικρότερη στον άλλο για το ίδιο παράπτωμα), δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να "είναι άδικος ο τρόπος που επιβάλλεται το δίκιο". Τέτοιο "Αριστερό Δίκαιο" δεν το γνωρίζω. Αν θέλεις μπορείς να με διαφωτίσεις.

Εκτός απο το "αριστερό και το δεξιό δίκαιο" υπάρχει και το φορουμικό δίκιο. Και ένας συντονιστής σε φόρουμ έτσι πρέπει να το βλέπει. Δεν είσαι πρόεδρος της βουλής συντονιστής είσαι. Αυτό που πρέπει να να συντονίζεις και να επιλυεις είναι η διαμάχες μεταξύ των μελών πρώτα και κύρια και οχι να επιλύεις τις διαμάχες τις δικές σου με τα μέλη (τα όποια μέλη) με σβήσιμο μηνυμάτων και μπαν (επειδή μπορείς) και ξεκατινιάσματα. Σ αυτού του είδους τις διαμάχες θα παίρνω πάντα το μέρος πρώτα των μελών και μετά των συντονιστών. Αυτό δεν έχει να κάνει με αριστερό ή δεξιό δικαιο αλλά με την αίσθηση του δικαίου...

Υπόψην, επειδή συχνά καταδεικνύομαι εγώ ως η πηγή όλων των δεινών, κάποιες φορές έγω έχω απλά κάνει αναφορά σε κάποια πόστ, και άφησα άλλους να τα χειριστούν, ακριβώς για να μην κρίνω εγώ ο "κακός".
Επιπλέον, ο τρόπος "τιμωρίας" του να ποστάρει κάποιος κατόπιν έγκρισης ΔΕΝ είναι δικής μου έμπνευσης. Αν τον προτιμάτε από το σβήσιμο πόστ, τις προειδοποιήσεις και τα μπαναρίσματα, έχει καλώς.
Υπόψη, οτι σε κάποιες περιπτώσεις, μολονότι εγώ έστειλα τις προειδοποιήσεις, ΔΕΝ ήταν αποκλειστικά δική μου απόφαση να σταλούν, αλλά συλλογική (διαχειριστών-συντονιστών).

οι συλλογικές αποφάσεις διαχειριστών και συντονιστών θυμίζουν το γνωστό με το "δημοκρατία είναι να αποφασίζουν κάμποσοι λύκοι και ένα πρόβατο για το φαγητό της ημέρας"....

Όσο για τον συγκεκριμένο χρήστη, χρειάζεται πολύ θράσος, ένας άνθρωπος που είχε προσπαθήσει να μας εκβιάσει με διάφορους τρόπους, και που έβριζε χυδαία, και είχε διώξει και νέο μέλος, να ζητάει και τα ρέστα.
Δεν ξέρω τα ζητήματα σου με τον σατανικό ή άλλα μέλη και δεν με απασχολεί το ζητημα μεγάλα παιδιά είστε υποθέτω μπορείτε να τα λύσετε με δημόσιο διάλογο, με π.μ. η οποιο άλλο τρόπο θεωρείτε καλύτερο. Αλλά απ όσο γνωρίζω τον καιρό που είμαι στο φόρουμ βλέπω χαζές προσωπικές επιθέσεις, ξεκατινιάσματα (επιμενω) και μια αίσθηση αποστείρωσης κάθε συζήτησης οτι πρέπει τα νήματα να κυλούν αυστηρά στο γράμμα του νόμου. Ξαναχαλαρώστε λέω πάλι. Δεν είμαστε τεχνικό φόρουμ, ουτε κανένα εξιδεικευμένο για ειδικά ζητήματα. Τα πολιτικά και κοινωνικά θέματα οπως και κάθε ειδους δημόσιες ιδέες πρέπει να συζητούνται ελευθερα, να σατιρίζονται να διακωμωδούνται με καλή διάθεση, και ακόμα και οι αντιπαραθέσεις να είναι και αυτές μεσα στο παιχνίδι έστω και έντονες χωρίς να γίνονται προσωπικές. Και σ αυτό το τελευταίο αρχίζει και σταματάει ο ρόλος του συντονιστή.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 07 Οκτ 2015, 19:09

Εγώ προτείνω γενικότερα να πέσουν οι τόνοι. Εμείς έχουμε κάνει από την πλευρά μας κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση και στο εξής όποιος παρεκτρέπεται θα μπαίνει στην διαδικασία της έγκρισης του ποστ από το τημ των συντονιστών για όσο διάστημα κριθεί αυτό απαραίτητο.
Μεγάλα παιδιά είστε, ελπίζω και πιστεύω ότι μπορείτε να φερθείτε σαν ώριμοι ενήλικες και να μην χρειάζεστε "παιδονόμο".
0 .

Επιστροφή σε “Guestroom”