Τα σχόλια των επισκεπτών

Add your comments, as a guest.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Τα σχόλια των επισκεπτών

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 19 Σεπ 2016, 01:01

Λαχουρένιος έγραψε:Το εχετε παρατηρησει οτι οσοι πακετωνονται με το τι γινεται στην αλλη ακρη της Ελλαδας ή της Ευρωπης με τους μουσουλμανους,δεν εχουν παραπονεθει ποτε για την ανεργια ή τους χαμηλους μισθους?Διολου τυχαιο.

Τι εννοείς το πρώην ανατολικό μπλόκο; Λογικό είναι γι αυτούς είναι σημαντική ανάπτυξη, έστω και τα 400 - 500€ βασικό μισθό που παίρνουν, εν τω μεταξύ σε μια χώρα όπως η Βουλγαρία κρατάνε επίτηδες χαμηλούς τους μισθούς, εκτός αυτού το νόμισμά τους έχει συνδεθεί με το γερμανικό μάρκο από το 1998 και τώρα είτε έχουν Λέβα είτε Ευρώ γι αυτούς είναι το ίδιο, δεν υπάρχει καμία διαφορά.

Τα αγαθά σε αρκετές από αυτές χώρες είναι φθηνά. Στην Γερμανία δεν έχω δει μετανάστες από Τσεχία, Ουγγαρία, Λευκορωσία και ίσως κάποιες που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή, σημαίνει ότι πάνε καλά. Αντιθέτως έχει γεμίσει ο τόπος με ρωσσομπλιέτ, Πολωνούς, Άραβες και Τούρκους. Τα τελευταία χρόνια έρχονται, Έλληνες, Ισπανοί, Ρουμάνοι και Βούλγαροι.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 19 Σεπ 2016, 02:44

Λαχουρένιος έγραψε:Το εχετε παρατηρησει οτι οσοι πακετωνονται με το τι γινεται στην αλλη ακρη της Ελλαδας ή της Ευρωπης με τους μουσουλμανους,δεν εχουν παραπονεθει ποτε για την ανεργια ή τους χαμηλους μισθους?Διολου τυχαιο.

Οι ναζιδες ανεκαθεν χρησιμοποιοταν για διαστρεβλωση μαζων απο πραγματικες αιτιες των προβληματων τους.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Σεπ 2016, 10:28

Metranion έγραψε:Τι εννοείς το πρώην ανατολικό μπλόκο; Λογικό είναι γι αυτούς είναι σημαντική ανάπτυξη, έστω και τα 400 - 500€ βασικό μισθό που παίρνουν, εν τω μεταξύ σε μια χώρα όπως η Βουλγαρία κρατάνε επίτηδες χαμηλούς τους μισθούς, εκτός αυτού το νόμισμά τους έχει συνδεθεί με το γερμανικό μάρκο από το 1998 και τώρα είτε έχουν Λέβα είτε Ευρώ γι αυτούς είναι το ίδιο, δεν υπάρχει καμία διαφορά.

Τα αγαθά σε αρκετές από αυτές χώρες είναι φθηνά. Στην Γερμανία δεν έχω δει μετανάστες από Τσεχία, Ουγγαρία, Λευκορωσία και ίσως κάποιες που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή, σημαίνει ότι πάνε καλά. Αντιθέτως έχει γεμίσει ο τόπος με ρωσσομπλιέτ, Πολωνούς, Άραβες και Τούρκους. Τα τελευταία χρόνια έρχονται, Έλληνες, Ισπανοί, Ρουμάνοι και Βούλγαροι.

Οχι ρε,ποιο ανατολικο μπλοκ,λεω για τους δικους μας που σκουζουν για το μπατακλαν,αλλα καρφι δεν τους καιγεται για τα οικονομικα προβληματα.

Το δικο μου καχυποπτο μυαλο λεει οτι ειναι φραγκατοι,ή ακομα χειροτερα οτι τους ταιζουν συγκεκριμενα κομματα (με τιποτα 5μηνα του ΟΑΕΔ εστω) οποτε εχουν λυσει το θεμα της επιβιωσης και το ριχνουν στην προπαγανδα.

ВладимирВладимирович έγραψε:Οι ναζιδες ανεκαθεν χρησιμοποιοταν για διαστρεβλωση μαζων απο πραγματικες αιτιες των προβληματων τους.

:good:
0 .

Ζγκληροπυρηνικος

Δημοσίευσηαπό Ζγκληροπυρηνικος » 04 Οκτ 2016, 21:55

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΧΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΦΤΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΕΔΩ

ΚΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΔ

Που κουβάλησε και αυτή λαθρομετανάστες :ashamed:

αλλα τουλάχιστον θα μας διορίσει κάπου :cry:

γιατί τόσο καιρό με το σύριζα τίποτα... :cry:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 05 Οκτ 2016, 13:27

Με τον κατιμά που έχει διορίσει ο σύριζα, πρέπει να είσαι τέρμα καθυστερημένος για να είσαι ακόμα στην απόξω. Οπότε μην ελπίζεις για κούλη. Έχει να πέσει νεοφιλελευθερισμός που θα βάλεις και στις τσέπες, σανελάκι.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 05 Οκτ 2016, 13:31

Ψήφισε Μύριζα οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Ζγκληροπυρηνικος

Δημοσίευσηαπό Ζγκληροπυρηνικος » 05 Οκτ 2016, 15:08

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: Με τον κατιμά που έχει διορίσει ο σύριζα, πρέπει να είσαι τέρμα καθυστερημένος για να είσαι ακόμα στην απόξω. Οπότε μην ελπίζεις για κούλη. Έχει να πέσει νεοφιλελευθερισμός που θα βάλεις και στις τσέπες, σανελάκι.

Σανελάκι να πεις τη θεια σου. Είμαι δεξιός από πάππου προς πάππου αριστεροπροοδευτικούλη μου.

Τον Κυριάκο τον ξέρεις προσωπικά; Γιατί εγώ τον ξέρω, όπως και τον Φαήλο και τον Άδωνι, και μου έχει πει θα αποκαταστήσει τις αδικίες, θα πετάξει τους συριζαίους έξω και θα βοηθήσει τα γαλάζια παιδιά να προκόψουν.

Ο Άδωνις και ο Φαήλος μου έχουν πει οτι θα εξαλείψουν την αριστερά και την λαθροσαβούρα που μας κουβαλήθηκε. Τα ίδια μου έλεγαν και το '12 δηλαδή αλλά δεν το έκαναν, αλλά αυτή τη φορά θα γίνει! Το αισθάνομαι!

Αλλά αυτό που με νοιάζει είναι να διοριστώ σε μια θεσούλα όπως όλοι οι πρόγονοι μου. Θα ήταν σιγουράκι αν δεν είχε πέσει η χούντα και δεν ερχόταν η αριστερά στην εξουσία. Μετά έπρεπε να περιμένουμε να κερδίσουμε τις εκλογές για να δούμε φως.

ΚΑΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!

ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!

ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 05 Οκτ 2016, 22:36

Καταδικάζουμε επίσης και την ολλανδική αριστεροεθνοπροδοτικη κυβέρνηση που εμαζευε όλους τους άχρηστους βαλκανολαθροπιθηκες και τους αφήνει να ποστάρουν στο διαδίκτυο κιόλας :s_mad
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Οκτ 2016, 08:15

Ζγκληροπυρηνικος έγραψε:Τον Κυριάκο τον ξέρεις προσωπικά; Γιατί εγώ τον ξέρω, όπως και τον Φαήλο και τον Άδωνι

Δειξε μου τους φιλους σου... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 14 Οκτ 2016, 20:41

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Με τον κατιμά που έχει διορίσει ο σύριζα, πρέπει να είσαι τέρμα καθυστερημένος για να είσαι ακόμα στην απόξω. Οπότε μην ελπίζεις για κούλη. Έχει να πέσει νεοφιλελευθερισμός που θα βάλεις και στις τσέπες, σανελάκι.

Ο Αλκηπασοκιάδης θα είναι ο συγκεκριμένος, άστον στη λέζα του, δεν αξίζει τον κόπο.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Επιστροφή σε “Guestroom”