Τα σχόλια των επισκεπτών
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Τα σχόλια των επισκεπτών
που χάθηκες εσύ; 

0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Μάλλον θα τον ξεμυάλισε καμιά Βορειοκορεάτισσα και θα ήταν απασχολημένος.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Freisinniger
- Maître des anions

Γιατρεύτηκε Γιατρεύτηκε!! 

0 .

-
Διάδοχος Θεότροπος
Δεν "χάθηκα", προκειται για κυρώσεις που επέβαλα στο εεφ, αποστερώντας του την καταλυτικής σημασίας παρουσία μου.
Κατά το διάστημα αυτό έτυχα τεράστιων επιτυχιών σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο (γι αυτό και δικαίως μου προσέδωσα επίσημα το προσωνύμιο "Θεότροπος"), πράγμα που πολύ πιθανώς να μην υπήρξε τυχαίο, κάτι που με κάνει εξαιρετικά επιφυλακτικό να ξαναγυρίσω (προφανώς είστε παλιοτραγιά-μαυρόγατες).
Παρ όλα αυτά, ενημερώνω το κοινό μου ότι η σκέψη και η απέραντη καρδιά μου βρίσκονται πάντα δίπλα του. Να μην τους σκιάζει τίποτε, θα έρθει η ώρα που η σουβλερές μύτες των βαλλιστικών μας πυραύλων θα σπέρνουν τρόμο στις ψυχές της λεγόμενης και "δύσης" και θα θερίζουν λύτρα προστασίας υπό την κάλυψη του όρου "ανθρωπιστική βοήθεια".
Απο αυτό εδώ το βήμα, καλώ τον Yπερκουλτουριάρη τον Επιφανή, να συμπράξει σε Δυαρχία μαζί μου, να βγάλουμε επιτέλους τον τόπο απο την πνευματική και ηθική κρίση την οποία διέρχεται τους τελευταίους 8 αιώνες.
Να κάνω και μια πολιτική δήλωση, Κοτζιά καραγκιόζη, δεν φτάνουν τα "σύνορα της καρδιάς μας" στην Ινδία, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ. Τα σύνορα της καρδιάς μας είναι στην Άπω-Aνατολή/Ειρηνικό Ωκεανό.
Κατά το διάστημα αυτό έτυχα τεράστιων επιτυχιών σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο (γι αυτό και δικαίως μου προσέδωσα επίσημα το προσωνύμιο "Θεότροπος"), πράγμα που πολύ πιθανώς να μην υπήρξε τυχαίο, κάτι που με κάνει εξαιρετικά επιφυλακτικό να ξαναγυρίσω (προφανώς είστε παλιοτραγιά-μαυρόγατες).
Παρ όλα αυτά, ενημερώνω το κοινό μου ότι η σκέψη και η απέραντη καρδιά μου βρίσκονται πάντα δίπλα του. Να μην τους σκιάζει τίποτε, θα έρθει η ώρα που η σουβλερές μύτες των βαλλιστικών μας πυραύλων θα σπέρνουν τρόμο στις ψυχές της λεγόμενης και "δύσης" και θα θερίζουν λύτρα προστασίας υπό την κάλυψη του όρου "ανθρωπιστική βοήθεια".
Απο αυτό εδώ το βήμα, καλώ τον Yπερκουλτουριάρη τον Επιφανή, να συμπράξει σε Δυαρχία μαζί μου, να βγάλουμε επιτέλους τον τόπο απο την πνευματική και ηθική κρίση την οποία διέρχεται τους τελευταίους 8 αιώνες.
Να κάνω και μια πολιτική δήλωση, Κοτζιά καραγκιόζη, δεν φτάνουν τα "σύνορα της καρδιάς μας" στην Ινδία, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ. Τα σύνορα της καρδιάς μας είναι στην Άπω-Aνατολή/Ειρηνικό Ωκεανό.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Λέω γενικά ότι είχες χαθεί. Τσπ καλά να περνάς.
ΥΓ από το κοινό σου μόνο ο Λαχουρ έμεινε.

0 .

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Βάλε χάντρα θαλασσιά και κάνα σκόρδο στο λαιμό και θα είσαι κομπλέ.
Άμα μπεις με τον κανονικό λογαριασμό θα σε δώκω και μια πληροφορία που σε ενδιαφέρει.
Άμα μπεις με τον κανονικό λογαριασμό θα σε δώκω και μια πληροφορία που σε ενδιαφέρει.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Vothrizein
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Πόσο πιο γελοίοι έχουν γίνει δηλαδή; Ευτυχώς πάντως που έκλεισαν τις ενότητες και δε βγαίνει αυτή η ψυχασθένεια παραέξω.
Enas apo aytous esxatws to paizei aganaktismenh mana/noikokyra pou den einai ND alla exei aphydisei me thn katastash me tous lathro,me to ekpaideytiko systhma kai me tous zhtianous sto dromo.Vlepeis ola auta twra me ton Aleksh eginan.Prin me ton Antwnh den eixame oute lathro oute zhtianous.Ksereis gia na dhmiourghsoun entypwseis kai kala oti o aplos kosmakhs exei aganaktisei kai den ta lene mono oi mpoumpoukogleiftes.Otan vgei o Koulhs tha hremhsei h...noikokyra

0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Metranion έγραψε:Λέω γενικά ότι είχες χαθεί. Τσπ καλά να περνάς.
Όλα τα αυτιά είναι ανοικτά όταν μιλά ο Διάδοχος.
Το αποφάσισα, θα γυρίσω πίσω, πρέπει να έχω έναν δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό μου. Παράγοντας που παίζει ρόλο είναι και η απουσία ορισμένων εδώ μέσα.
Μολαταύτα, βάζω τον Άντμιν σε προμπέησον για τις χελωνιές που έκανε την τελευταία φορά.
Το παλιό παςς δεν το θυμάμαι, οπότε έκανα καινούργιο ακάουντ, κάτι σαν τον Γάνδαλφ που έφυγε γρίζος και gύρισε λευκός.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Freisinniger
- Maître des anions

Ο Χελώνος δεν γράφει ούτε καν μπαίνει να διαβάσει πλέον εδώ.
0 .