Τα σχόλια των επισκεπτών
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

-
Στύγιος
Re: Τα σχόλια των επισκεπτών
ΓΙΑΝΝΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΣ έγραψε:Πραγματικα μεγαλη κινηση απο τον μαεστρο
Αναμένουμε εναγωνίως την 35η επιστροφή σου.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Από το φρη όποτε θέλει κάποιος φεύγει, όποτε θέλει επιστρέφει αν δεν υπάρχει οριστική καταδίκη εις βάρος του για ''αντιελεύθερη'' συμπεριφορά. 

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Στύγιος
Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να δοθεί "η μητέρα" όλων των μαχών εν τω παρόντι φόρω. Στηρίζω Τιτανομαχία: Γιαννόπουλος vs Αρίστος κι ο νικητής αλά Χαϊλάντερ να πάρει το κεφάλι του αντιπάλου και τη δύναμη του .
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
TaoistDemon
- Rookie poster

Καλησπέρα.
Διαπιστώνω πως μετά την εγγραφή μου σε τούτο το μέσο, δε μπορώ να προχωρήσω δε δημοσίευση χωρίς να απαιτηθεί έγκριση διαχειριστή καθώς και ότι δεν έχω πρόσβαση στα προφίλ των μελών.
Γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχει κάποιος κανόνας για νέες εγγραφές;
Διαπιστώνω πως μετά την εγγραφή μου σε τούτο το μέσο, δε μπορώ να προχωρήσω δε δημοσίευση χωρίς να απαιτηθεί έγκριση διαχειριστή καθώς και ότι δεν έχω πρόσβαση στα προφίλ των μελών.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

TaoistDemon έγραψε:Καλησπέρα.
Όλες οι νέες εγγραφές υπόκεινται σε προέγκριση δημοσιεύσεων για κάποιο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για προληπτικό μέτρο προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων στην περίπτωση που η συντονιστική ομάδα απουσιάζει.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
TaoistDemon
- Rookie poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:TaoistDemon έγραψε:Καλησπέρα.
Όλες οι νέες εγγραφές υπόκεινται σε προέγκριση δημοσιεύσεων για κάποιο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για προληπτικό μέτρο προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων στην περίπτωση που η συντονιστική ομάδα απουσιάζει.
Είναι όντως 6 μήνες το χρονικό διάστημα αυτό, όπως διάβασα σε κάποιο άλλο νήμα;
Αν είναι τόσο μεγάλο το χρονικό διάστημα σεβαστό μεν, αλλά δε μπορώ να το υποστηρίξω καθώς είναι αδύνατον να συμβαδίσω με τη ροή των συζητήσεων και να συμμετάσω ενεργά σε αυτές.
0 .