Τα σχόλια των επισκεπτών

Add your comments, as a guest.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Τα σχόλια των επισκεπτών

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Ιουν 2020, 12:00

ασεβαστος έγραψε:1.ειμαι πολιτισμενος, νταξ, οχι και πολυ, αλλα αρκετα για τη συμμετοχη μου.
2. λυπαμαι, χασαμε. δε σεβομαι τιποτα. εξ ορισμου. ψεμματα δε γραφω, αλλα το πρωτο σκελος φανταζομαι ειναι αρκετο για να μη συμμετεχω εδω.

Κι εγώ λυπάμαι, κόβεστε. :pardon:
Δεν πληρείτε τα κριτήρια ώστε να είστε μέλος του elefthero.net

Να περάσει ο επόμενος!
2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

ασεβαστος

Δημοσίευσηαπό ασεβαστος » 02 Ιουν 2020, 12:34

Adminović έγραψε:
ασεβαστος έγραψε:1.ειμαι πολιτισμενος, νταξ, οχι και πολυ, αλλα αρκετα για τη συμμετοχη μου.
2. λυπαμαι, χασαμε. δε σεβομαι τιποτα. εξ ορισμου. ψεμματα δε γραφω, αλλα το πρωτο σκελος φανταζομαι ειναι αρκετο για να μη συμμετεχω εδω.

Κι εγώ λυπάμαι, κόβεστε. :pardon:
Δεν πληρείτε τα κριτήρια ώστε να είστε μέλος του elefthero.net

Να περάσει ο επόμενος!

μα απο την αρχη το ειπα, οτι το "ελευθερο" δεν πληρει τα κριτηρια ελευθεριας για να ειμαι μελος του. δεν ζητησα να ειμαι.

για την απορια μου, εχει τα κοτσια κανεις να παραδεχτει οτι με μπαναρατε επειδη διαβασατε πμ μου, η μπα; εστω ρε πιδιμ, να ποσταρει καποιος το μυνημα η την πραξη που εκανα και ηταν ο λογος μπαναρισματος.
0 .

Hellegennes

Δημοσίευσηαπό Hellegennes » 02 Ιουν 2020, 13:05

Κι εγώ απλά από καθαρή περιέργεια θα ήθελα να μάθω τον λόγο που απενεργοποιήθηκε ο δικός μου λογαριασμός. Κατά καιρούς μπαίνω στο φόρουμ σας για να διαβάσω πράγματα. Το τελευταίο μου ποστ πρέπει να ήταν τον Ιούλιο του '18. Κάποια στιγμή, πέρυσι, που ήθελα να δημοσιεύσω κάτι, διαπίστωσα ότι ο λογαριασμός μου έχει κλειδωθεί. Έτσι, χωρίς λόγο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Ιουν 2020, 13:06

ασεβαστος έγραψε:μα απο την αρχη το ειπα, οτι το "ελευθερο" δεν πληρει τα κριτηρια ελευθεριας για να ειμαι μελος του. δεν ζητησα να ειμαι.

Άλλο ελευθερία και άλλο ασυδοσία αγαπητέ. Τα έχετε μπερδέψει.
Ελευθερία δεν σημαίνει ότι μπορείς να παραβιάζεις τους κανόνες.
Μπορείτε να πάτε σε άλλους ιστότοπους που επιτρέπουν τις παραβατικές συμπεριφορές. Εδώ απαγορεύονται. :pardon:

ασεβαστος έγραψε:για την απορια μου, εχει τα κοτσια κανεις να παραδεχτει οτι με μπαναρατε επειδη διαβασατε πμ μου, η μπα; εστω ρε πιδιμ, να ποσταρει καποιος το μυνημα η την πραξη που εκανα και ηταν ο λογος μπαναρισματος.

Όταν κάποιος ομολογεί ότι έκανε σπαμ εδώ ή ότι πρόθεσή του είναι το σπαμ, χρειάζεται κάτι άλλο κατά τη γνώμη σας για να αποκλειστεί οριστικά;
Και να έχετε υπόψιν ότι τα εν λόγω αποδεικτικά στοιχεία έχουν κρατηθεί. Πείτε τα και σε κάτι μπετόβλακες που γράφουν συνέχεια ότι το αγαπημένο τους σπορ είναι το σπαμ και απορούν που τρώνε μετά μπαν. :laugh1:

Και θα σας παρακαλούσα να μην διαδίδετε συκοφαντίες εναντίον μου (ένας ακόμα λόγος που θα αποκλειόσασταν, για να μην έχετε κι αυτή την απορία).

Ο επόμενος παρακαλώ να περάσει!
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Ιουν 2020, 13:10

Hellegennes έγραψε:Κι εγώ απλά από καθαρή περιέργεια θα ήθελα να μάθω τον λόγο που απενεργοποιήθηκε ο δικός μου λογαριασμός. Κατά καιρούς μπαίνω στο φόρουμ σας για να διαβάσω πράγματα. Το τελευταίο μου ποστ πρέπει να ήταν τον Ιούλιο του '18. Κάποια στιγμή, πέρυσι, που ήθελα να δημοσιεύσω κάτι, διαπίστωσα ότι ο λογαριασμός μου έχει κλειδωθεί. Έτσι, χωρίς λόγο.

Λογαριασμοί που παραμένουν ανενεργοί για μεγάλο χρονικό διάστημα απενεργοποιούνται. Δεν μας ενδιαφέρει να έχουμε μια τεράστια λίστα μελών, που ελάχιστα να είναι τα ενεργά. Θέλουμε η λίστα μελών να ανταποκρίνεται κατά το δυνατόν στα ενεργά μέλη του φόρουμ.

Εάν επιθυμείτε επανενεργοποίηση του λογαριασμού σας, αυτό θα μπορούσε να γίνει. Απλά θα απενεργοποιηθούν άλλοι τυχόν δικοί σας λογαριασμοί (το λέω για να μην υπάρχουν τυχόν απορίες).
0 .

hellegennes

Δημοσίευσηαπό hellegennes » 02 Ιουν 2020, 13:27

Αν και δεν καταλαβαίνω σε τι ενοχλεί η ύπαρξη του λογαριασμού, γράφεις δεν γράφεις, μιας και δεν είναι ότι πιάνεις φυσικό χώρο, η απάντησή μου είναι «ευχαριστώ, όχι». Αν θεωρούμαι ανεπιθύμητος σε έναν χώρο, απλώς και μόνο επειδή για καιρό δεν μιλάω, δεν επιθυμώ να επιστρέψω, παρότι θεωρώ πως γράφουν εδώ μέσα πολύ καλά άτομα, που εκτιμώ. Η ύπαρξη του λογαριασμού επιτρέπει στον χρήστη να έχει επιπροσθέτως άμεση πρόσβαση σε ό,τι έχει γράψει (που νομικά είναι κείμενα που του ανήκουν) καθώς και στα προσωπικά του μηνύματα. Έχω λογαριασμό σε καμμιά δεκαριά φόρα (3 ελληνικά, τα υπόλοιπα διεθνή). Σε κάποια μπορεί να έχω και χρόνια να γράψω, απλά τα παρακολουθώ. Το μόνο φόρουμ που κλείδωσε λογαριασμό μου γιατί δεν έγραφα είστε εσείς.

Πραγματικά δεν υπάρχει κάποιος λόγος να απενεργοποιείς μέλη που δεν γράφουν για κάποιο διάστημα. Δεν εμποδίζουν σε κάτι. Δεν ξέρω τι θα σε πείραζε να ανεβάζω από καιρό σε καιρό θέματα αστρονομίας, γλωσσολογίας και λογοτεχνίας που με ενδιαφέρουν (μπορεί κανείς άλλωστε να ρίξει μια ματιά τι θέματα έχω ανοίξει εδώ). Αλλά δικό σου είναι το φόρουμ, δικοί σου οι κανόνες, παρότι δεν θυμάμαι να υπήρχε πουθενά τέτοιος όρος όταν έγινα μέλος. Μάλιστα έριξα μια ματιά στους όρους χρήσης μόλις τώρα, για να δω αν άλλαξαν. Και δεν άλλαξαν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Ιουν 2020, 13:33

hellegennes έγραψε:Αν και δεν καταλαβαίνω σε τι ενοχλεί η ύπαρξη του λογαριασμού, γράφεις δεν γράφεις, μιας και δεν είναι ότι πιάνεις φυσικό χώρο, η απάντησή μου είναι «ευχαριστώ, όχι». Αν θεωρούμαι ανεπιθύμητος σε έναν χώρο, απλώς και μόνο επειδή για καιρό δεν μιλάω, δεν επιθυμώ να επιστρέψω, παρότι θεωρώ πως γράφουν εδώ μέσα πολύ καλά άτομα, που εκτιμώ. Η ύπαρξη του λογαριασμού επιτρέπει στον χρήστη να έχει επιπροσθέτως άμεση πρόσβαση σε ό,τι έχει γράψει (που νομικά είναι κείμενα που του ανήκουν) καθώς και στα προσωπικά του μηνύματα. Έχω λογαριασμό σε καμμιά δεκαριά φόρα (3 ελληνικά, τα υπόλοιπα διεθνή). Σε κάποια μπορεί να έχω και χρόνια να γράψω, απλά τα παρακολουθώ. Το μόνο φόρουμ που κλείδωσε λογαριασμό μου γιατί δεν έγραφα είστε εσείς.

Πραγματικά δεν υπάρχει κάποιος λόγος να απενεργοποιείς μέλη που δεν γράφουν για κάποιο διάστημα. Δεν εμποδίζουν σε κάτι. Δεν ξέρω τι θα σε πείραζε να ανεβάζω από καιρό σε καιρό θέματα αστρονομίας, γλωσσολογίας και λογοτεχνίας που με ενδιαφέρουν (μπορεί κανείς άλλωστε να ρίξει μια ματιά τι θέματα έχω ανοίξει εδώ). Αλλά δικό σου είναι το φόρουμ, δικοί σου οι κανόνες, παρότι δεν θυμάμαι να υπήρχε πουθενά τέτοιος όρος όταν έγινα μέλος. Μάλιστα έριξα μια ματιά στους όρους χρήσης μόλις τώρα, για να δω αν άλλαξαν. Και δεν άλλαξαν.

Δεν γνωρίζω την πολιτική που ακολουθείται αλλού, σας εξήγησα όμως τί γίνεται εδώ. Δεν νομίζω να προκύπτει από πουθενά ότι είστε «ανεπιθύμητος».

Την πνευματική ιδιοκτησία από τα κείμενά σας, δεν την αφαίρεσε ποτέ κανείς ούτε την ιδιοποιήθηκε κανείς (και πάντως σίγουρα όχι εμείς). Το δικαίωμα της ηλεκτρονικής αποτύπωσης και δημοσίευσής τους το έχετε παραχωρήσει από και με την δημοσίευσή τους.
0 .

ασεβαστος

Δημοσίευσηαπό ασεβαστος » 02 Ιουν 2020, 14:40

Adminović έγραψε:
ασεβαστος έγραψε:μα απο την αρχη το ειπα, οτι το "ελευθερο" δεν πληρει τα κριτηρια ελευθεριας για να ειμαι μελος του. δεν ζητησα να ειμαι.

Άλλο ελευθερία και άλλο ασυδοσία αγαπητέ. Τα έχετε μπερδέψει.
Ελευθερία δεν σημαίνει ότι μπορείς να παραβιάζεις τους κανόνες.
Μπορείτε να πάτε σε άλλους ιστότοπους που επιτρέπουν τις παραβατικές συμπεριφορές. Εδώ απαγορεύονται. :pardon:

ασεβαστος έγραψε:για την απορια μου, εχει τα κοτσια κανεις να παραδεχτει οτι με μπαναρατε επειδη διαβασατε πμ μου, η μπα; εστω ρε πιδιμ, να ποσταρει καποιος το μυνημα η την πραξη που εκανα και ηταν ο λογος μπαναρισματος.

Όταν κάποιος ομολογεί ότι έκανε σπαμ εδώ ή ότι πρόθεσή του είναι το σπαμ, χρειάζεται κάτι άλλο κατά τη γνώμη σας για να αποκλειστεί οριστικά;
Και να έχετε υπόψιν ότι τα εν λόγω αποδεικτικά στοιχεία έχουν κρατηθεί. Πείτε τα και σε κάτι μπετόβλακες που γράφουν συνέχεια ότι το αγαπημένο τους σπορ είναι το σπαμ και απορούν που τρώνε μετά μπαν. :laugh1:

Και θα σας παρακαλούσα να μην διαδίδετε συκοφαντίες εναντίον μου (ένας ακόμα λόγος που θα αποκλειόσασταν, για να μην έχετε κι αυτή την απορία).

Ο επόμενος παρακαλώ να περάσει!

θα παρακαλουσα να δω τα στοιχεια, αν εχετε την ευγενη καλοσυνη.μπορειτε να ποσταρετε εδω τα προσωπικα μυνηματα που εστειλα, σε οποιον εστειλα. θα ηθελα επισης να σημειωσω οτι για να οριστει κατι ως σπαμ πρεπει να ειναι πανω απο ενα μυνημα, η εστω να ειναι ανεπιθυμητο απο τον αποδεκτη του.ΕΝΑ προσωπικο μυνημα, σε ΕΝΑΝ, που χαρηκε που το πηρε, δεν οριζεται ως σπαμ.

τουλαχιστον παραδεχεστε οτι βλεπατε, και κρατησατε, τα προσωπικα μου μυνηματα. ειναι κι αυτο κατι.

η πλακα ειναι οτι πριν στειλω το μυνημα, σας υπερασπιζομουν κιολας, ελεγα, μπα, δε γινονται αυτα, αποκλειεται. και καποιος με προκαλεσε να στειλω ενα μυνημα, να δω τι θα συμβει.

και ειδα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Ιουν 2020, 14:45

ασεβαστος έγραψε:θα παρακαλουσα να δω τα στοιχεια, αν εχετε την ευγενη καλοσυνη.μπορειτε να ποσταρετε εδω τα προσωπικα μυνηματα που εστειλα, σε οποιον εστειλα. θα ηθελα επισης να σημειωσω οτι για να οριστει κατι ως σπαμ πρεπει να ειναι πανω απο ενα μυνημα, η εστω να ειναι ανεπιθυμητο απο τον αποδεκτη του.ΕΝΑ προσωπικο μυνημα, σε ΕΝΑΝ, που χαρηκε που το πηρε, δεν οριζεται ως σπαμ.

τουλαχιστον παραδεχεστε οτι βλεπατε, και κρατησατε, τα προσωπικα μου μυνηματα. ειναι κι αυτο κατι.

η πλακα ειναι οτι πριν στειλω το μυνημα, σας υπερασπιζομουν κιολας, ελεγα, μπα, δε γινονται αυτα, αποκλειεται. και καποιος με προκαλεσε να στειλω ενα μυνημα, να δω τι θα συμβει.

και ειδα.

Αποδεικτικά στοιχεία με παραβατικές συμπεριφορές δεν δημοσιεύονται.

Για το θέμα του σπαμ που ομολογήσατε ότι κάνατε, νομίζω τα έχουμε πει.
Σε ό,τι αφορά τις συκοφαντίες σας σχετικά με τα πμ, έχουν προ πολλού απαντηθεί και ενδέχεται να υπάρξουν νομικές συνέπειες από τις συκοφαντίες που διαδίδετε.
0 .

Λάκης Κουκλεντές

Δημοσίευσηαπό Λάκης Κουκλεντές » 02 Ιουν 2020, 14:48

Καλέ μη ντρεπόσαστε να πείτε ότι θέλατε να μας φάτε τα τεκνά. Σας καταλάβαμε ότι εδώ το γυαλίζετε το πόμολο. :lengua08:
0 .

Επιστροφή σε “Guestroom”