Adminović έγραψε:ασεβαστος έγραψε:θα παρακαλουσα να δω τα στοιχεια, αν εχετε την ευγενη καλοσυνη.μπορειτε να ποσταρετε εδω τα προσωπικα μυνηματα που εστειλα, σε οποιον εστειλα. θα ηθελα επισης να σημειωσω οτι για να οριστει κατι ως σπαμ πρεπει να ειναι πανω απο ενα μυνημα, η εστω να ειναι ανεπιθυμητο απο τον αποδεκτη του.ΕΝΑ προσωπικο μυνημα, σε ΕΝΑΝ, που χαρηκε που το πηρε, δεν οριζεται ως σπαμ.
τουλαχιστον παραδεχεστε οτι βλεπατε, και κρατησατε, τα προσωπικα μου μυνηματα. ειναι κι αυτο κατι.
η πλακα ειναι οτι πριν στειλω το μυνημα, σας υπερασπιζομουν κιολας, ελεγα, μπα, δε γινονται αυτα, αποκλειεται. και καποιος με προκαλεσε να στειλω ενα μυνημα, να δω τι θα συμβει.
και ειδα.
Αποδεικτικά στοιχεία με παραβατικές συμπεριφορές δεν δημοσιεύονται.
Για το θέμα του σπαμ που ομολογήσατε ότι κάνατε, νομίζω τα έχουμε πει.
Σε ό,τι αφορά τις συκοφαντίες σας σχετικά με τα πμ, έχουν προ πολλού απαντηθεί και ενδέχεται να υπάρξουν νομικές συνέπειες από τις συκοφαντίες που διαδίδετε.
ωωωωωωω! νομικες συνεπειες. τι καλα.
δεν ομολογησα σπαμ. ειπα οτι εστειλα ενα μυνημα, σε καποιον που μου ειπε ευχαριστω που το εστειλα. ενα. αν θελετε μπορειτε να κοιταξετε τον ορισμο της λεξης σπαμ.
τωρα θα με ενδιεφερε να μαθω και τι συκοφαντιες διαδιδω. δεν παραδεχτηκατε οι ιδιοι, παραπανω, οτι ειδατε τα πμ μου και τα εχετε ως "στοιχεια"; αν οχι, τι αλλα στοιχεια μπορει να εχετε για σπαμ;μηπως ειχατε παραπονο απο χρηστη; μηπως το οτι δηλωσα σε αλλον ιστοτοπο οτι εστειλα ενα, επαναλαμβανω, ΕΝΑ, μυνημα;
κι αυτο πολυ πλακα θα ειχε. να μπαναριστω για κατι που ποσταρα αλλου. το οποιο φυσικα δεν ειναι παραβατικο, παρανομο, ανηθικο, και σε καμμια περιπτωση σπαμ.
αντε, καπως προχωραει η κουβεντα. εμαθα τουλαχιστον οτι εκδιωχθηκα για σπαμ, κατι που φυσικα δεν μπηκε κανεις στον κοπο να μου πει οταν με μπαναρε.
τωρα μενει να μαθω αν το σπαμ ηταν το ενα μυνημα που εστειλα στο λορδο, η αν υπηρξαν κι αλλα.(hint, δεν υπηρξαν)