Μετανάστευση στις ΗΠΑ

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
mixaliss
Rookie poster
Rookie poster

Re: Μετανάστευση στις ΗΠΑ

Δημοσίευσηαπό mixaliss » 26 Μάιος 2016, 00:24

Metranion έγραψε:Ααα ξέχασα υπάρχει και η λοταρία, αλλά με μικρή πιθανότητα για βίζα, πρέπει να είσαι πολύ τυχερός απλά.

η τρίτη σερί αποτυχία μου ήταν στην λοταρία φέτο :D . Οι πιθανότητες είναι 1-1.5%.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 26 Μάιος 2016, 07:56

Γιατί θες να πας ΗΠΑ; Να σε ρωτήσω σχετικά με ΗΒ, ισχύει ότι δεν χρειάζονται βίζα ή τα μέτρα είναι πιο ελαστικά από κάποιες χώρες;

Αν πήγαινες στις ΗΠΑ που θα πήγαινες και με ποια κριτήρια; εγώ Καλιφόρνια, σε κάποια πόλη από αυτές, δεν έχει και πολύ σημασία πάντως. Κοιτάζω να δω μήπως πάω μέσω φοιτητικής βίζας, αλλά ρε γαμώτη μου έχουν τόσο ακριβά τα μάστερ που με τόσα λεφτά πραγματικά ανοίγεις επιχείρηση. Ένας φίλος συνιστά να πάω σαν ταιμ παρτ μάστερ και να δουλεύω ταυτόχρονα, ενοίκιο 1200$ το μήνα, μισθός κοντά στα 4Κ$ με 5$ το μήνα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
mixaliss
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mixaliss » 26 Μάιος 2016, 23:55

Από οτι ξέρω και οι Βρετανοί χρειάζονται βίζα για ΗΠΑ, και δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση. ΗΠΑ θέλω να πάω για την εμπειρία. Δεν είναι κίνητρο για μένα τα χρήματα, θα πήγαινα και για λίγα λεφτά. Πρώτη επιλογή και γω Καλιφόρνια εννοείται :) Αν και αν καταφέρω ποτέ να πάω ( μικρές πιθανότητες) με βλέπω για καμιά Βόρεια Ντακότα...εκεί δηλαδή που δεν θα υπάρχει μεγάλη ζήτηση για να δουλέψει κάποιος, και θα πάρουν μετανάστη. Σπουδές δεν έχω διάθεση να κάνω, εκτός αν είναι κάτι πολύ στοχευμένο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Μάιος 2016, 08:17

Ε καλά σίγουρα για την εμπειρία. Πολλά κακά ακούς για ΗΠΑ, αλλά όσοι πήγαν δεν ξαναγύρισαν, κοινώς αν θέλεις να δουλέψεις ή να παλέψεις θα βρεις την άκρη. Θέλω να πάω από επιστημονικής πλευράς και φυσικά η άνθρωποι γιατί να το κρύψομεν άλλωστε τόσα χρήματα που δίνουν για επιστημονικές έρευνες και από κρατικής και ιδιωτικής πλευράς δεν θα τα δεις ποτέ μα ποτέ στην Ευρώπη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 04 Ιουν 2016, 19:45

http://www.apartments.com/

Ένα χρήσιμο σιτε για τα ενοίκια σε ολόκληρη την Αμερική.
0 .

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 02 Οκτ 2017, 03:45

Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017
Peter Triantafyllos Toronto: Οι Ελληνες καθηγητές αριστεύουν στις ΗΠΑ.

Εικόνα

Η ελίτ των πανεπιστημιακών στις ΗΠΑ μιλάει... ελληνικά. Η χώρα μας βρίσκεται στη δεύτερη θέση διεθνώς με βάση τον αριθμό των πανεπιστημιακών που εργάζονται στα κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ, επιβεβαιώνοντας το σημαντικό έργο (για όσους θέλουν...) που γίνεται στα ελληνικά πανεπιστήμια αλλά και το πείσμα, τη θέληση και την εργατικότητα των Ελλήνων.... Την Ελλάδα ξεπερνά μόνο το Ισραήλ, που παρουσιάζει ιδιαίτερα σημαντική δυναμική στον χώρο της έρευνας και της τεχνολογίας.

Οι επιδόσεις
Συγκεκριμένα, 149 Ελληνες πανεπιστημιακοί διδάσκουν στα 48 κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ, και η αναλογία της χώρας ανά ένα εκατομμύριο πληθυσμού είναι 13,6. Πρόκειται για τη δεύτερη υψηλότερη αναλογία μετά το Ισραήλ, στο 24,22. Στην τρίτη θέση είναι ο Καναδάς με 382 πανεπιστημιακούς και αναλογία ανά εκατομμύριο πληθυσμού 10,75. Με βάση την πληθυσμιακή αναλογία, η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση των χωρών της Ευρώπης που περιλαμβάνονται στη μελέτη – μεταξύ αυτών, η Βρετανία, η Ρωσία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ελβετία, η Νορβηγία, η Αυστρία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, κ.ά.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η Ελλάδα βρίσκεται πολύ ψηλά στην κατάταξη και με βάση τους απόλυτους αριθμούς. Ειδικότερα, η χώρα μας με τους 149 διδάσκοντες βρίσκεται στην ένατη θέση. Στην πρώτη θέση είναι η Ινδία με 604 πανεπιστημιακούς, στη δεύτερη η Κίνα με 515 και την τριάδα συμπληρώνει η Βρετανία με 470. Ακολουθούν ο Καναδάς, η Ρωσία, η Γερμανία, το Ισραήλ, η Ταϊβάν και τη δεκάδα κλείνει η Ιταλία,

Νησίδες αριστείας
Οι Ελληνες καθηγητές στα κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ επιβεβαιώνουν τις νησίδες αριστείας που υπάρχουν στα ιδρύματα της χώρας μας. Ωστόσο, όπως παρατηρεί ο κ. Ιωαννίδης, «η τεράστια δεξαμενή κορυφαίων αρίστων μένει εν πολλοίς αποκομμένη από την Ελλάδα. Συναντά σοβαρά εμπόδια όταν προσπαθεί να συνεισφέρει στην ελληνική πραγματικότητα. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαιρόμαστε ότι έχουμε τόσους λαμπρούς επιστήμονες ή να λυπόμαστε όταν τους διώχνουμε».
http://www.kathimerini.gr/928012/articl ... n-stis-hpa

Αναρτήθηκε από Λευκός Λύκος.
<<<
SO ....... Αριστεύουν οι Ελληνες ?????
Και οχι μόνο....... Οπως εγραφε το 1867 ο Γάλλος Εδμόνδος Αμπου για τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό...
------- Αυτός ο μικρός καταπληκτικός λαός που εργάζεται και πετυχαίνει παντού, εκτός--εκτός απο την πατρίδα του.

Και η απορία μου ειναι ????
Γιατί με ολα αυτά τα μυαλά την Ελλάδα την διοικούν --- Ακουροι -- Αξυριστοι -- Απλυτοι -- Αμυαλοι ??????

Νησίδες αριστείας Ε ????
Να ειστε σίγουροι εαν συνεχίσουν και κυβερνάνε αυτοι οι ασχετοι η επόμενες γενιές θα ειναι υπερήφανοι μόνο για τους πιατάδες......

Peter Triantafyllos Toronto oct-1- 2017
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”