Κατασκευή CV: Ξεκολλώντας από τον βούρκο

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Κατασκευή CV: Ξεκολλώντας από τον βούρκο

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Δεκ 2019, 22:43

Με τίποτα δεν θα δεχόμουνα κάποιον ή κάποια με τέτοιο πολύχρωμο βιο.
Θα τον χαρακτήριζα πολύ επιπόλαιο για να στείλει κάτι τέτοιο, η σοβαρότητα , η πυκνότητα σε πληροφορίες , η λακωνικότητα και η ουσία θα με ενδιέφεραν. Επιπλέον έχω δει χιλιάδες βιο, σε κάποια άλλη θέση και πάντοτε με ενδιέφερε να δω πολύ αναλυτικά το κομμάτι των επιτευγμάτων του βιο. Είτε μιλάμε για εργασιακά, δηλ προϋπηρεσία σε ακριβώς αντίστοιχη θέση με εκείνη που ψάχνω να καλύψω και σε αυτό το σημείο του βιο , να υπάρχει αναλυτικότατη περιγραφή των καθηκόντων σε βαθμό κακουργήματος. Ολο αυτό θα μου πεις γιατί;
μα γιατί δεν θέλω να χάνω τον χρόνο μου σε ραντεβού, παρά μόνο να μπορώ από το βιο να καταλάβω εάν αυτός μου κάνει ή όχι για τη συγκεκριμένη θέση που προκήρυξα. Το ζήτημα είναι ότι συνήθως όλοι έχουν ένα βιο και το στέλνουν παντού. Λάθος κύριοι.
Κάθε θέση θέλει τη δική της προσέγγιση σε βιο. Ειδικότερα σε βιο θέσεων του εξωτερικού , θα πρέπει να είναι όχι απλώς βιο αλλά ολόκληρη πτυχιακή για να αποδείξει ότι υποψήφιος την ικανότητα του για τη θέση χωρίς να υπολογίζει στη συνέντευξη. Πιστοποιήσεις, εμπειρία, μετεκπαιδεύσεις, αναλυτικότατα χωρίς όμως περιττές σάλτσες.
Το δικό μου βιο είναι κοντά 65 σελίδες και το έχω έτοιμο για το καλοκαίρι. Οι 63 σελίδες είναι πιστοποιήσεις σεμινάρια και πτυχία.
καλή επιτυχία.
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 16 Δεκ 2019, 22:52

vallon έγραψε:μα γιατί δεν θέλω να χάνω τον χρόνο μου σε ραντεβού, παρά μόνο να μπορώ από το βιο να καταλάβω εάν αυτός μου κάνει ή όχι για τη συγκεκριμένη θέση που προκήρυξα.

Αυτό. Τα χρωματάκια και οι φιορτιτούρες δεν λένε κάτι, αλλά το περιεχόμενο, το οποίο πρέπει να αντανακλά μια πραγματικότητα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 16 Δεκ 2019, 23:01

Προέλλην έγραψε:Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Είχα καλές προθέσεις.

Ολο μεγαλα λογια εισαι και απο εργο και ουσια μηδεν.
Αντε ξερνα λιγα ντατα ρε.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 16 Δεκ 2019, 23:02

Προέλλην έγραψε:
vallon έγραψε:μα γιατί δεν θέλω να χάνω τον χρόνο μου σε ραντεβού, παρά μόνο να μπορώ από το βιο να καταλάβω εάν αυτός μου κάνει ή όχι για τη συγκεκριμένη θέση που προκήρυξα.

Αυτό. Τα χρωματάκια και οι φιορτιτούρες δεν λένε κάτι, αλλά το περιεχόμενο, το οποίο πρέπει να αντανακλά μια πραγματικότητα.

Σιγουρα.Αλλα χρειαζεται και χρωμα σχεδιο συνολο ωστε να φαινεται ενα δουλεμενο στοιχειο. Πιο πριν αυτα ελεγες.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 16 Δεκ 2019, 23:03

vallon έγραψε:Με τίποτα δεν θα δεχόμουνα κάποιον ή κάποια με τέτοιο πολύχρωμο βιο.
Θα τον χαρακτήριζα πολύ επιπόλαιο για να στείλει κάτι τέτοιο, η σοβαρότητα , η πυκνότητα σε πληροφορίες , η λακωνικότητα και η ουσία θα με ενδιέφεραν. Επιπλέον έχω δει χιλιάδες βιο, σε κάποια άλλη θέση και πάντοτε με ενδιέφερε να δω πολύ αναλυτικά το κομμάτι των επιτευγμάτων του βιο. Είτε μιλάμε για εργασιακά, δηλ προϋπηρεσία σε ακριβώς αντίστοιχη θέση με εκείνη που ψάχνω να καλύψω και σε αυτό το σημείο του βιο , να υπάρχει αναλυτικότατη περιγραφή των καθηκόντων σε βαθμό κακουργήματος. Ολο αυτό θα μου πεις γιατί;
μα γιατί δεν θέλω να χάνω τον χρόνο μου σε ραντεβού, παρά μόνο να μπορώ από το βιο να καταλάβω εάν αυτός μου κάνει ή όχι για τη συγκεκριμένη θέση που προκήρυξα. Το ζήτημα είναι ότι συνήθως όλοι έχουν ένα βιο και το στέλνουν παντού. Λάθος κύριοι.
Κάθε θέση θέλει τη δική της προσέγγιση σε βιο. Ειδικότερα σε βιο θέσεων του εξωτερικού , θα πρέπει να είναι όχι απλώς βιο αλλά ολόκληρη πτυχιακή για να αποδείξει ότι υποψήφιος την ικανότητα του για τη θέση χωρίς να υπολογίζει στη συνέντευξη. Πιστοποιήσεις, εμπειρία, μετεκπαιδεύσεις, αναλυτικότατα χωρίς όμως περιττές σάλτσες.
Το δικό μου βιο είναι κοντά 65 σελίδες και το έχω έτοιμο για το καλοκαίρι. Οι 63 σελίδες είναι πιστοποιήσεις σεμινάρια και πτυχία.
καλή επιτυχία.

Καλα μιλας για 60 σελιδες cv ή καταλαβα κατι λαθος;
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 16 Δεκ 2019, 23:07

Οργισμένος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Αυτό. Τα χρωματάκια και οι φιορτιτούρες δεν λένε κάτι, αλλά το περιεχόμενο, το οποίο πρέπει να αντανακλά μια πραγματικότητα.

Σιγουρα.Αλλα χρειαζεται και χρωμα σχεδιο συνολο ωστε να φαινεται ενα δουλεμενο στοιχειο. Πιο πριν αυτα ελεγες.

Ποτέ δεν είπα για χρώμα και σχεδιάκια. Σωστή δομή και παρουσίαση δεδομένων προσόντων.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 16 Δεκ 2019, 23:11

Οργισμένος έγραψε:
vallon έγραψε:Το δικό μου βιο είναι κοντά 65 σελίδες και το έχω έτοιμο για το καλοκαίρι. Οι 63 σελίδες είναι πιστοποιήσεις σεμινάρια και πτυχία.
καλή επιτυχία.

Καλα μιλας για 60 σελιδες cv ή καταλαβα κατι λαθος;

Δεν ξέρω συγκεκριμένα για Σουηδία, αλλά για Αλεμανία, όπου πρέπει να επισυνάπτεις πιστοποιητικά για κάθε τι το οποίο ισχυρίζεσαι στο βιογραφικό, το οποίο υπογράφεις και δεσμεύεσαι νομικά, 20-30 σελίδες παράρτημα: πτυχίων, αναλυτικών καταστάσεων βαθμολογιών, πιστοποιητικών σεμιναρίων και μετεκπαιδεύσεων, συστατικών απο κάθε μία εργασία που αναφέρεις, πτυχίων ξένων γλωσσών, κλπ, είναι φυσιολογικά πράγματα.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 16 Δεκ 2019, 23:15

Προέλλην έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Καλα μιλας για 60 σελιδες cv ή καταλαβα κατι λαθος;

Δεν ξέρω συγκεκριμένα για Σουηδία, αλλά για Αλεμανία, όπου πρέπει να επισυνάπτεις πιστοποιητικά για κάθε τι το οποίο ισχυρίζεσαι στο βιογραφικό, το οποίο υπογράφεις και δεσμεύεσαι νομικά, 20-30 σελίδες παράρτημα: πτυχίων, αναλυτικών καταστάσεων βαθμολογιών, πιστοποιητικών σεμιναρίων και μετεκπαιδεύσεων, συστατικών απο κάθε μία εργασία που αναφέρεις, πτυχίων ξένων γλωσσών, κλπ, είναι φυσιολογικά πράγματα.

Χαιρω πολυ αλλα αυτο γινεται σε 2ο χρονο. Οταν και εαν επιλεγεις για το επομενο σταδιο.
Μη λετε τετοια πραγματα.
Ειναι παντελως μυρωδιαδικα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 16 Δεκ 2019, 23:16

Επισης εννοειται ολα ηλεκτρονικα.
Σκαναρισμενα τα παντα για χρηση σε τυχον ελεγχο πριν την προσληψη.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 16 Δεκ 2019, 23:16

Εχω 70 σελιδες θεσις, αστην επισυναψω στο cv μου...Μουχαχαχαχα
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”