Μετανάστευση στο Νοβοσιμπίρσκ ρωσιας
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Μετανάστευση στο Νοβοσιμπίρσκ ρωσιας
Το εδώ ξέχνα το. Για να παντρευτείτε εδώ θα πρέπει εκείνη να έχει άδεια διαμονής. Εκεί μάλλον μπορείτε. Επίσης, κοίτα μήπως μπορείτε να παντρευτείτε πχ στην Κύπρο, που είναι εκτός ζώνης Σένγκεν.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Δεν ειναι μεγαλο προβλημα να παντρευτειτε ειτε στην Ελλαδα ειτε στην Ρωσια, αλλα μη βιαζεσαι να χασεις την ελευθερία σου.
Με τα χαρτια, αφου εσυ δεν ξερεις γλωσσα, την διαδικασια πρεπει να αναλαβει η κοπελα. Μίλησε την, ρωτα τι τρεχει εκει, γιατι στο καθε κρατιδιο (η Ρωσια ειναι ομοσπονδιακο κρατος) υπαρχουν διαφορες.
Εχεις παει καποτε εκει που ζει η κοπελα ή οχι;
Ακυρη η ερωτηση, τωρα διαβασα το πρωτο ποστ σου οτι εχεις παει εκει. Πως πηγες εκει, με τουριστικη βιζα ή σε εκανε προσκλησεις η κοπελα;
Με τα χαρτια, αφου εσυ δεν ξερεις γλωσσα, την διαδικασια πρεπει να αναλαβει η κοπελα. Μίλησε την, ρωτα τι τρεχει εκει, γιατι στο καθε κρατιδιο (η Ρωσια ειναι ομοσπονδιακο κρατος) υπαρχουν διαφορες.
Εχεις παει καποτε εκει που ζει η κοπελα ή οχι;
Ακυρη η ερωτηση, τωρα διαβασα το πρωτο ποστ σου οτι εχεις παει εκει. Πως πηγες εκει, με τουριστικη βιζα ή σε εκανε προσκλησεις η κοπελα;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Thanos
- Rookie poster

-
Thanos
- Rookie poster

Από δουλειά πιστεύεις είναι εφικτό;; Να βρω λόγω ότι δεν ξέρω τη γλωσσα
0 .
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Καλώς ήρθες αρχηγέ![]()
Νομίζω ο πλέον κατάλληλος να αποντήσει είναι ο Βλαδιμηρόφσκι.
Θα ήθελα με την σειρά μου να τον ρωτήσω εαν η ρωσική πολιτεία δίνει κίνητρα για εγκατάσταση στην Σιβηρία, σε περιοχές που κάνει ψόφο και λογικά δεν πάει κανείς τόσο εύκολα.
ψαχνεσαι για να παρεις ρωσικη υπηκοοτητα και να πηγαινεις χωρις βιζα βορειο κορεα κουφαλιτσα ε?
ρωτησε και τον πορνομεταναστη

0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Thanos έγραψε:Από δουλειά πιστεύεις είναι εφικτό;; Να βρω λόγω ότι δεν ξέρω τη γλωσσα
Μονος σου οχι.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Διάδοχος
- Danchō

ВладимирВладимирович έγραψε:Μπορεις.
0,3% απο αντικειμενικη τιμη, για το συγκεκριμένο υπολογίζω περιπου 12000 ρουβλια = 160-170 ευρω το χρονο.
Τζάμπα πράμα. Βίζα δίνουν για αγορά γης περί τα 50.000-100.000 ευρώ;
ВладимирВладимирович έγραψε:Στην Σιβηρια το κρυο αντεχεται, το λεω υπευθυνα γιατι γεννηθηκα στην καρδια της, στο Κρασνογιαρσκ, και εζησα εκει τα πρωτα δεκα χρονια της ζωης μου. Εκει θυμαμαι οτι τον χειμωνα τα σχολεια κλεινανε οταν η θερμοκρασία επεφτε κατω απο -33°, και εμεις τα επταχρονα ολη την μερα παιζαμε εξω χωρις να κρυωνουμε.
Οταν ηρθα στην Μοσχα δεν μπορουσα να παραμεινω εξω για πολυ οταν η θερμοκρασία πηγε κατω απο -20°. Για την Πετρουπολη ασ'το, εκει ουτε -10 δεν αντεχεις.
Πολύ σωστή επισήμανση, αυτό που μετράει είναι η σχετική θερμοκρασία (συνάρτηση της υγρασίας και της ταχύτητας του ανέμου) και όχι η απόλυτη που δείχνουν τα θερμόμετρα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Τζάμπα πράμα. Βίζα δίνουν για αγορά γης περί τα 50.000-100.000 ευρώ;
Και ναι και οχι. Στο νομο υπαρχει αρθρο που λεει για αδειες παραμονης για τους επενδυτες αλλα δεν λειτουργει επειδη η κυβερνηση ακομα δεν εχει ορισει ελαχιστο μεγεθος επενδυσης.
:s_dunno
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Thanos
- Rookie poster

Ή κοπέλα μου μου είπε ότι θα μου βρει κάτι από δουλειά το θέμα είναι θα είναι οκ ή πακέτο τι να κάνω να την ψησω να έρθει αυτή ή εγώ εκεί ακούω γνώμες φιλαράκια
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Αν εχεις καλη δουλεια στην Ελλαδα τοτε κατσε εκει που εισαι• αν δεν εχεις πηγαινε, δεν θα χάσεις τιποτα αλλα θα εχεις μια εμπειρια απο την Ρωσια συν θα μαθεις τα ρωσικα.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ