Μετανάστευση στο Νοβοσιμπίρσκ ρωσιας

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Μετανάστευση στο Νοβοσιμπίρσκ ρωσιας

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 13 Ιαν 2017, 21:10

ВладимирВладимирович έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Τζάμπα πράμα. Βίζα δίνουν για αγορά γης περί τα 50.000-100.000 ευρώ;

Και ναι και οχι. Στο νομο υπαρχει αρθρο που λεει για αδειες παραμονης για τους επενδυτες αλλα δεν λειτουργει επειδη η κυβερνηση ακομα δεν εχει ορισει ελαχιστο μεγεθος επενδυσης.
:s_dunno

Δλδ είναι θέμα απόφασης κάποιας κρατικής υπηρεσίας;

ΕΛ είμαι, Ορθοντόξ, θα λαδώσω κιόλας.

Το τσιφλίκι που έβαλες μου έκλεψε την καρδιά, τέτοιες εκτάσεις με τόσα λίγα λεφτά μόνο στην Βολιβία μπορείς να βρείς.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 25 Ιαν 2017, 08:38

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:τέτοιες εκτάσεις με τόσα λίγα λεφτά μόνο στην Βολιβία μπορείς να βρείς.

Αν ενδιαφέρεσαι πάντως για Βολιβία, έχω δικό μου άνθρωπο εκεί, κρατικό αξιωματούχο, που μπορεί να βρει εκτάσεις σε πολύ χαμηλή τιμή και με φυτείες κάθε λογής μέσα. :D
Και δεν θα έχεις και το ρώσικο χειμώνα. Το μόνο μείον είναι ότι θα βρίσκεσαι πολύ μακριά από Ελλάδα και θα θες 2 μέρες ταξίδι να έρθεις εδώ.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 25 Ιαν 2017, 20:47

Admin έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:τέτοιες εκτάσεις με τόσα λίγα λεφτά μόνο στην Βολιβία μπορείς να βρείς.

Αν ενδιαφέρεσαι πάντως για Βολιβία, έχω δικό μου άνθρωπο εκεί, κρατικό αξιωματούχο, που μπορεί να βρει εκτάσεις σε πολύ χαμηλή τιμή και με φυτείες κάθε λογής μέσα. :D
Και δεν θα έχεις και το ρώσικο χειμώνα. Το μόνο μείον είναι ότι θα βρίσκεσαι πολύ μακριά από Ελλάδα και θα θες 2 μέρες ταξίδι να έρθεις εδώ.

Κάποτε το έψαχνα σχεδόν στα σοβαρά, είχα ανταλλάξει μέηλς και με μεσιτικό.

Έχει κάτι εκτάσεις σαν μικρά κράτη για 30.000-40.000 :D

To μόνο μείον είναι η ασφάλεια. Αν πας ως νορμάλ τουρίστας κανείς δεν θα σου την πέσει. Αν σκάσεις όμως ως ο πλούσιος Ευρωπαίος που ζει στην ερημιά, κάποια στιγμή θα φας επίσκεψη είτε απο εγκληματίες είτε απο κανέναν απονενοημένο πεινασμένο. Βασικά σε τέτοιες χώρες όποιοι έχουν μεγάλα κτήματα έχουν και μπράβους να τους φυλάνε, δεν επιβιώνεις ως χίπστερ. Η άλλη επιλογή είναι να γίνεις Ράμπο, να οπλοφορείς διαρκώς, να έχεις αγέλη από άγρια σκυλιά, κλπ.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 25 Ιαν 2017, 21:02

Παραγουάη είναι ακόμα πιο φτηνά.
Καλά, δεν λέω να πας να ζήσεις μόνιμα εκεί. Μπορείς να το χεις και σαν συμπλήρωμα στο εισόδημά σου, αρκεί να έχεις άνθρωπο εκεί να το καλλιεργει και να το επιβλεπει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 25 Ιαν 2017, 21:46

Δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο ως επένδυση, αλλά για να το φτιάξω προσωπικό παράδεισο (όχι δεν θα το κάνω σαν το σπίτι του Πατούλη) όπου θα μπορώ να ασχολούμαι με τα χόμπιζ μου. Ας πούμε δεν με ενδιαφέρει αν το σπίτι που θα ζω είναι 30 τετραγωνικά, με ενδιαφέρει να έχω ένα μίνι μηχανουργείο και να αναπτύξω έναν αυτοματοποιημένο λαχανόκηπο, και εποχούμενα ρομπότ φύλακες.
0 .

Thanos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Thanos » 28 Ιαν 2017, 12:03

Γεια σας και πάλι μήπως ξέρετε να μου πείτε τι χαρτιά χρειάζομαι για να παντρευτώ στη Ρωσσία και για να μείνω εκεί που να απευθυνθώ
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Ιαν 2017, 12:31

0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”