Για ποιον λόγο μεταναστεύσατε ή έχετε σκοπό να το πράξετε.

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.
Mira

Re: Για ποιον λόγο μεταναστεύσατε ή έχετε σκοπό να το πράξετε.

Δημοσίευσηαπό Mira » 27 Ιουν 2018, 16:35

Στύγιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αυτά είναι. 1123 ευρώ το μήνα για να κωλοβαράνε οι δυ στα φόρουμ σε ώρα εργασίας.

Εγώ τελώ εν γονική αδεία :P Πάλι καλά είσαι Mira , 1081 εγώ με 23 χρόνια υπηρεσίας ,επίδομα γάμου , μεταπτυχιακό και διδακτορικό.

Οι εκπαιδευτικοί είναι πάντα ριγμένοι. Ίσως φταίνε και οι ίδιοι λίγο γιατί δεν θέλουν να ξεκαθαρίσουν τα κακώς κείμενα.
Αλλά αρκετά. Έχω οικογενειακά προβλήματα και δεν θα κάθομαι να απαντάω στον ΜΠΕΤΑΤΖΗ.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Ιουν 2018, 16:39

Mira έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

Εγώ τελώ εν γονική αδεία :P Πάλι καλά είσαι Mira , 1081 εγώ με 23 χρόνια υπηρεσίας ,επίδομα γάμου , μεταπτυχιακό και διδακτορικό.

Οι εκπαιδευτικοί είναι πάντα ριγμένοι. Ίσως φταίνε και οι ίδιοι λίγο γιατί δεν θέλουν να ξεκαθαρίσουν τα κακώς κείμενα.
Αλλά αρκετά. Έχω οικογενειακά προβλήματα και δεν θα κάθομαι να απαντάω στον ΜΠΕΤΑΤΖΗ.

Την τελευταία φορά που το επιχειρήσαμε ,το 2013 αν θυμάστε, μας "επιστρατεύσανε" προληπτικά και αντισυνταγματικά!!!!. Φύλλο πορείας ( φυλαγμένο το έχω) μου έστειλε ο αλήτης ο Σαμαράς :s_mad

ΣΣ: Εμένα ως ...VIP μου το επιδώσανε 2 Εκαμίτες. Στο τέλος βγάλαμε και σέλφι , να 'χουμε να θυμόμαστε :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 27 Ιουν 2018, 16:54

Στύγιος έγραψε:Την τελευταία φορά που το επιχειρήσαμε ,το 2013 αν θυμάστε, μας "επιστρατεύσανε" προληπτικά και αντισυνταγματικά!!!!. Φύλλο πορείας ( φυλαγμένο το έχω) μου έστειλε ο αλήτης ο Σαμαράς :s_mad

ΣΣ: Εμένα ως ...VIP μου το επιδώσανε 2 Εκαμίτες. Στο τέλος βγάλαμε και σέλφι , να 'χουμε να θυμόμαστε :s_cool

0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Ιουν 2018, 17:01

Με την απλή υπηρεσιακή ήταν αλλά όσο να 'ναι ...ψιλοεχέσθην :rolleyes: . Δεν είχαν τόσο κόσμο να επιδώσει τα φύλλα πορείας και τους " βυσμάτωσαν" κι αυτούς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Ιουν 2018, 17:14

Στύγιος έγραψε:
Mira έγραψε:

Την τελευταία φορά που το επιχειρήσαμε ,το 2013 αν θυμάστε, μας "επιστρατεύσανε" προληπτικά και αντισυνταγματικά!!!!. Φύλλο πορείας ( φυλαγμένο το έχω) μου έστειλε ο αλήτης ο Σαμαράς :s_mad

Φταιει που εισαι εφεδρας :D
0 .

Mira

Δημοσίευσηαπό Mira » 27 Ιουν 2018, 17:23

Μου έχει δοθεί και εμένα φύλλο αλλά δεν έκανα απεργία ούτε είχα σκοπό να κάνω.
Το νούμερο ένα πρόβλημα της χώρας είναι η δικαιοσύνη. Αν εφαρμόζονταν οι νόμοι πολλά θέματα δεν θα υπήρχαν καν. Κολομβία και χειρότερα.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Ιουν 2018, 17:38

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

Φταιει που εισαι εφεδρας :D

Μλκ ,έγινα Μπακάλης πριν τον Μπακάλη, το 2014; νομίζω είχε γίνει το σκηνικό με την ΔΗΕ στο άλλο φρη..

Vallon ,κρένε ρε μούτι, το 2014 δεν έγινε; :sgrat:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 27 Ιουν 2018, 20:13

Mira έγραψε:Βρε αι στο διάολο, έχω και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ από τα δίνω αναφορά σε αγνώστους.

Άγνωστος ένας συνεπής φορολογούμενος ο οποίος πληρώνει τον τεράστιο μισθό σου των 1123 ευρώ για να δουλεύεις το πολύ μισή ώρα την ημέρα;
Όταν βγει ο Κούλης και σε περάσει από αξιολόγηση θα σου κατεβάσει το μισθό στα 350 ευρώ και πολλά σου είναι.
Τότε να σε δω αν θα κωλοβαράς στα φόρουμ γκρινιάζοντας για το ότι σε πληρώνουμε λίγα για να κάθεσαι, ή θα κάνεις τρεις δουλειές για να έχεις να φας.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Mira

Δημοσίευσηαπό Mira » 27 Ιουν 2018, 20:43

Πρώτα πρώτα δεν βγάζω δουλειά μισής ώρας (σήμερα είχα άδεια παρεμπιπτόντως). Δεύτερον αυτοί με θάβουν, έχω κάνει αιτήσεις για πολλές θέσεις. Δεν ξέρεις τι γίνεται στις ΔΕΚΟ; Τώρα θα μου πεις ότι η απολυτηριούχα λυκείου που κίνησε γη και ουρανό για να γίνει διευθύντρια είναι ικανή και απαραίτητη. Εντάξει.
Κατά τα άλλα χέστηκα. Και είπα ότι δεν είμαι διατεθειμένη να μείνω στην Ελλάδα για να κάνω τρεις δουλειές. Ακόμη και αυτή που έχω, που πολλά καλομαθημένα με περιουσία θα την ήθελαν, λάθος μου που την δέχτηκα. Επίσης δεν μπορώ να κάνω πια τέτοιες συζητήσεις.
Δίνω όλη την καλή ενέργεια και την πίστη μου σε κοντινό μου άτομο που διαγνώστηκε με καρκίνο και σε όσους εύχονται την δουλεία των άλλων και την πείνα τους, αντεύχομαι καλό ψόφο με τα μασούρια μαζεμένα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 27 Ιουν 2018, 20:56

Mira έγραψε:Πρώτα πρώτα δεν βγάζω δουλειά μισής ώρας (σήμερα είχα άδεια παρεμπιπτόντως). Δεύτερον αυτοί με θάβουν, έχω κάνει αιτήσεις για πολλές θέσεις. Δεν ξέρεις τι γίνεται στις ΔΕΚΟ; Τώρα θα μου πεις ότι η απολυτηριούχα λυκείου που κίνησε γη και ουρανό για να γίνει διευθύντρια είναι ικανή και απαραίτητη. Εντάξει.
Κατά τα άλλα χέστηκα. Και είπα ότι δεν είμαι διατεθειμένη να μείνω στην Ελλάδα για να κάνω τρεις δουλειές. Ακόμη και αυτή που έχω, που πολλά καλομαθημένα με περιουσία θα την ήθελαν, λάθος μου που την δέχτηκα. Επίσης δεν μπορώ να κάνω πια τέτοιες συζητήσεις.
Δίνω όλη την καλή ενέργεια και την πίστη μου σε κοντινό μου άτομο που διαγνώστηκε με καρκίνο και σε όσους εύχονται την δουλεία των άλλων και την πείνα τους, αντεύχομαι καλό ψόφο με τα μασούρια μαζεμένα.

Αυτό δείχνει βαθιά κατανόηση των διαδικασίων, άτομο που στοχεύει στο αποτέλεσμα και που παίρνει πρωτοβουλίες. Δίκαια έγινε δντρια.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”