Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 27 Ιουν 2018, 20:56
Mira έγραψε:Πρώτα πρώτα δεν βγάζω δουλειά μισής ώρας (σήμερα είχα άδεια παρεμπιπτόντως). Δεύτερον αυτοί με θάβουν, έχω κάνει αιτήσεις για πολλές θέσεις. Δεν ξέρεις τι γίνεται στις ΔΕΚΟ; Τώρα θα μου πεις ότι η απολυτηριούχα λυκείου που κίνησε γη και ουρανό για να γίνει διευθύντρια είναι ικανή και απαραίτητη. Εντάξει.
Κατά τα άλλα χέστηκα. Και είπα ότι δεν είμαι διατεθειμένη να μείνω στην Ελλάδα για να κάνω τρεις δουλειές. Ακόμη και αυτή που έχω, που πολλά καλομαθημένα με περιουσία θα την ήθελαν, λάθος μου που την δέχτηκα. Επίσης δεν μπορώ να κάνω πια τέτοιες συζητήσεις.
Δίνω όλη την καλή ενέργεια και την πίστη μου σε κοντινό μου άτομο που διαγνώστηκε με καρκίνο και σε όσους εύχονται την δουλεία των άλλων και την πείνα τους, αντεύχομαι καλό ψόφο με τα μασούρια μαζεμένα.
Αυτό δείχνει βαθιά κατανόηση των διαδικασίων, άτομο που στοχεύει στο αποτέλεσμα και που παίρνει πρωτοβουλίες. Δίκαια έγινε δντρια.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»