Για ποιον λόγο μεταναστεύσατε ή έχετε σκοπό να το πράξετε.
-
Διάδοχος
- Danchō

Re: Για ποιον λόγο μεταναστεύσατε ή έχετε σκοπό να το πράξετε.
´Εφεδρος ανθυποϊπποτης .
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Θα χανε το κεφαλι του νεος γιατι θα σπαγε τα @@ του φεουδαρχη επειδη θα μιλαγε γερμανικα, φραγκικα κλπ και οχι λατινικα
0 .
-
Στύγιος
Διάδοχος έγραψε:´Εφεδρος ανθυποϊπποτης .
Να πα να ανθυπογμηθείς , πληβείε .Δε θα ήμουν κληρούχας ιππότης , θα ήμουν μάγιστρος εν όπλοις ,υποκλιθείτε ..
0 .
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Θα χανε το κεφαλι του νεος γιατι θα σπαγε τα @@ του φεουδαρχη επειδη θα μιλαγε γερμανικα, φραγκικα κλπ και οχι λατινικα
Αντιθέτως, δεν ξέρω γρι γερμανικά αλλά έχω διδακτορικό στα λατινικά.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Στύγιος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Θα χανε το κεφαλι του νεος γιατι θα σπαγε τα @@ του φεουδαρχη επειδη θα μιλαγε γερμανικα, φραγκικα κλπ και οχι λατινικα
Αντιθέτως δεν ξέρω γρι γερμανικά αλλά έχω διδακτορικό στα λατινικά.
Δεν το γραψα καλα, εννοουσα οτι ο φεουδαρχης θα μιλαγε γερμανουχτεν ή καποια αλλη ευρωπαικη γλωσσα αντι για τα λατινικα με τα οποια θα χες κολλημα ως φελολογος
Tωρα που το σκεφτομαι Στυγιε σε κανενα χαρντκορ θρησκευτικο ταγμα. Σου ταιριαζει πιο πολυ. Θα εκτελουσες με τα ιδια σου τα χερια οσους κληρικους ή λαικους εκαναν συντακτικα λαθη κατα την αποδοση και κατα το ψαλσιμο των εκκλησιαστικων κειμενων καθως και οσους θα ηθελαν μεταφραση της Γραφης στις εθνικες γλωσσες απο τα λατινικα.
0 .
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Στύγιος έγραψε:
Αντιθέτως δεν ξέρω γρι γερμανικά αλλά έχω διδακτορικό στα λατινικά.
Δεν το γραψα καλα, εννοουσα οτι ο φεουδαρχης θα μιλαγε γερμανουχτεν ή καποια αλλη ευρωπαικη γλωσσα αντι για τα λατινικα με τα οποια θα χες κολλημα ως φελολογος![]()
Tωρα που το σκεφτομαι Στυγιε σε κανενα χαρντκορ θρησκευτικο ταγμα. Σου ταιριαζει πιο πολυ. Θα εκτελουσες με τα ιδια σου τα χερια οσους κληρικους ή λαικους εκαναν συντακτικα λαθη κατα την αποδοση και κατα το ψαλσιμο των εκκλησιαστικων κειμενων καθως και οσους θα ηθελαν μεταφραση της Γραφης στις εθνικες γλωσσες απο τα λατινικα.
Πω ρε πστη ,τι με πέρασες , Ιγνάτιο Λογιόλα ιεροεξεταστή;ΗΜΑΡΤΟΝ

0 .
-
Athos
- Rookie poster

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε: κατέχω 12.000 μετοχές της ΔΕΗ
μια που ξέρεις από πήξιμο, ευκαιρία να ασχοληθείς με

0 .
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε: τα δικά μου γονίδια θα συνεχίσουν ενώ τα δικά σου όχι ,από καθαρά φυσική επιλογή του ισχυρότερου και ικανότερου
-
Athos
- Rookie poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Mira έγραψε:Βρε αι στο διάολο, έχω και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ από τα δίνω αναφορά σε αγνώστους.
Άγνωστος ένας συνεπής φορολογούμενος ο οποίος πληρώνει τον τεράστιο μισθό σου των 1123 ευρώ για να δουλεύεις το πολύ μισή ώρα την ημέρα;
Όταν βγει ο Κούλης και σε περάσει από αξιολόγηση θα σου κατεβάσει το μισθό στα 350 ευρώ και πολλά σου είναι.
Τότε να σε δω αν θα κωλοβαράς στα φόρουμ γκρινιάζοντας για το ότι σε πληρώνουμε λίγα για να κάθεσαι, ή θα κάνεις τρεις δουλειές για να έχεις να φας.
κυρά Μάιρα το όλο σου γράψιμο προδίδει ότι δεν ανήκεις στους αγωνιζόμενους αριστερούς, μάλλον προς Κούλη δείχνεις.
Οπότε αναμενόμενη η επίθεση του γελαδάρη με το σκατόφτυαρο
0 .
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε: τα δικά μου γονίδια θα συνεχίσουν ενώ τα δικά σου όχι ,από καθαρά φυσική επιλογή του ισχυρότερου και ικανότερου
-
Love Ready's
Athos έγραψε:ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε: κατέχω 12.000 μετοχές της ΔΕΗ
μια που ξέρεις από πήξιμο, ευκαιρία να ασχοληθείς με
Είσαι πιο βλάκας από κεσέ. Είναι ολοφάνερο.
Φυσικά και ξέρω πολύ καλά να κάνω αγράμματους χωρικούς σαν εσένα να πήζουν. Και μαθητής 2ας γυμνασίου ξέρει.
Πάντως αφού τη βρίσκεις να σε αφήνουν εδώ να μας διασκεδάζεις ,αντί να κλαψουρίζεις με τις υπόλοιπες ναζιστικές κατσαρίδες στο βόθρο που ανήκεις κανένα πρόβλημα.
0 .