Για ποιον λόγο μεταναστεύσατε ή έχετε σκοπό να το πράξετε.

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Για ποιον λόγο μεταναστεύσατε ή έχετε σκοπό να το πράξετε.

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Ιουν 2018, 16:05

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Φυσικά και ξέρω πολύ καλά να κάνω αγράμματους χωρικούς....

Όπα ρε Μήτσο μη μας τσουβαλιάζεις. Και γω χωρικός είμαι. Και το γυμνάσιο μου το έβγαλα με 11 και κάτι ψιλά, και για λόουερ έδωσα αλλά δεν το πήρα, και παπί έχω, και επιτυχημένος ντελιβεράς είμαι, και αντιπρόεδρος του σωματείου διανομέων φιαλών πετρογκάζ Καλαμάτας. Μετά από όλα αυτά τα προσόντα αγράμματο δε με λες. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Mira

Δημοσίευσηαπό Mira » 28 Ιουν 2018, 16:08

Athos έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Άγνωστος ένας συνεπής φορολογούμενος ο οποίος πληρώνει τον τεράστιο μισθό σου των 1123 ευρώ για να δουλεύεις το πολύ μισή ώρα την ημέρα;
Όταν βγει ο Κούλης και σε περάσει από αξιολόγηση θα σου κατεβάσει το μισθό στα 350 ευρώ και πολλά σου είναι.
Τότε να σε δω αν θα κωλοβαράς στα φόρουμ γκρινιάζοντας για το ότι σε πληρώνουμε λίγα για να κάθεσαι, ή θα κάνεις τρεις δουλειές για να έχεις να φας.

κυρά Μάιρα το όλο σου γράψιμο προδίδει ότι δεν ανήκεις στους αγωνιζόμενους αριστερούς, μάλλον προς Κούλη δείχνεις.

Οπότε αναμενόμενη η επίθεση του γελαδάρη με το σκατόφτυαρο

Kούλης και αριστεροί είναι όψεις του ίδιου νομίσματος. Μπορεί να χρησιμοποιούν μεθόδους ΣΤΑΖΙ πιο βελτιωμένες πια (γιατί να τελειώσει η ΣΤΑΖΙ τα καθίκια τελειώνουν ποτέ;), μπορεί να χειραγωγούν τον κόσμο, να τον κρατάνε μη αφυπνισμένο και σκλάβο, αλλά λογαριάζουνε χωρίς την πραγματική εξουσία.
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 28 Ιουν 2018, 16:09

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Όπα ρε Μήτσο μη μας τσουβαλιάζεις. Και γω χωρικός είμαι. Και το γυμνάσιο μου το έβγαλα με 11 και κάτι ψιλά, και για λόουερ έδωσα αλλά δεν το πήρα, και παπί έχω, και επιτυχημένος ντελιβεράς είμαι, και αντιπρόεδρος του σωματείου διανομέων φιαλών πετρογκάζ Καλαμάτας. Μετά από όλα αυτά τα προσόντα αγράμματο δε με λες. :fico:

Αυτά που περιγράφεις είναι άπιαστα όνειρα για κεσέδες. Πάλι θα σε κατηγορήσουν για επιδειξία αντι του σωστού εφαψία.
Υπάρχει και ένας εκνευρισμός στα ασπόνδυλα με την απόφαση για την Ηριάννα και τον Περικλή .Δράμα.
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 28 Ιουν 2018, 16:10

Mira έγραψε:
Kούλης και αριστεροί είναι όψεις του ίδιου νομίσματος. Μπορεί να χρησιμοποιούν μεθόδους ΣΤΑΖΙ πιο βελτιωμένες πια (γιατί να τελειώσει η ΣΤΑΖΙ τα καθίκια τελειώνουν ποτέ;), μπορεί να χειραγωγούν τον κόσμο, να τον κρατάνε μη αφυπνισμένο και σκλάβο, αλλά λογαριάζουνε χωρίς την πραγματική εξουσία.

Η οποία είναι ο Χριστούλης. Πέστα. (το πέστο -τα πέστα).
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Ιουν 2018, 16:48

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Και εχεις και 30 κεφαλια αγελαδες να τα λεμε και αυτα :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Ιουν 2018, 16:48

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Mira έγραψε:

Ο Αντιχριστος. Ο Χριστουλης θα κανει κουμαντο στην αλλη ζωη, τωρα αφηνει τον Αντι στο ποδι του.
0 .

Mira

Δημοσίευσηαπό Mira » 28 Ιουν 2018, 16:58

Λαχουρένιος έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:

Ο Αντιχριστος. Ο Χριστουλης θα κανει κουμαντο στην αλλη ζωη, τωρα αφηνει τον Αντι στο ποδι του.

Δηλαδή τα κατορθώματα της αριστεράς όπως και των άλλων είναι η επιτομή της ηθικής και όσα μπορεί να καταφέρει ο αδύναμος, θνητός άνθρωπος και δεν υπάρχει άλλη λύση;
Γιατί αυτά δεν φαίνονται να οδηγούνται από την ηθική, τον ορθό λόγο, την επιστήμη, χωρίς κάποιον Θεό, μάλλον δεν είστε άθεοι, όλοι στην Καμπάλα πιστεύετε φαίνεται, υπάρχουν και τα λεφτά των Rotschild και Soros, μια χαρά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Ιουν 2018, 16:59

Mira έγραψε:Δηλαδή τα κατορθώματα της αριστεράς όπως και των άλλων είναι η επιτομή της ηθικής και όσα μπορεί να καταφέρει ο αδύναμος, θνητός άνθρωπος και δεν υπάρχει άλλη λύση;
Γιατί αυτά δεν φαίνονται να οδηγούνται από την ηθική, τον ορθό λόγο, την επιστήμη, χωρίς κάποιον Θεό, μάλλον δεν είστε άθεοι, όλοι στην Καμπάλα πιστεύετε φαίνεται, υπάρχουν και τα λεφτά των Rotschild και Soros, μια χαρά.

Πιστευω στον ανθρωπο και μονο, αυτος μπορει να κανει τοσο το χειροτερο οσο και το καλυτερο

υπάρχουν και τα λεφτά των Rotschild και Soros, μια χαρά

:enamorado: :enamorado: :enamorado:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 28 Ιουν 2018, 17:19

Λαχουρένιος έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:

Είστε αλήτες αμφότεροι. Ως Θεολόγος κατά 2ο πτυχίο σας επιπλήττω και σας βάζω επιτίμιο στα ποστ - δε θα ποστάρετε για 1 ώρα..
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Ιουν 2018, 17:22

Στύγιος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Είστε αλήτες αμφότεροι. Ως Θεολόγος κατά 2ο πτυχίο σας επιπλήττω και σας βάζω επιτίμιο στα ποστ - δε θα ποστάρετε για 1 ώρα..

Eιναι που δεν εισαι ιεροεξεταστης :giggle02:
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”