ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ από τον Γιώργο Αυτιά! Οι περικοπές των συντάξεων έχουν ψηφιστεί από Λοβέρδο και Γεωργιάδη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ από τον Γιώργο Αυτιά! Οι περικοπές των συντάξεων έχουν ψηφιστεί από Λοβέρδο και Γεωργιάδη

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Οκτ 2018, 21:17

Αρίστος έγραψε:Μαυρισμα λεει ο λαος να καταποντιστεις εκλογικα, αμα τα καταφερεις με τη δευτερη θεση να μην επιτρεψεις στον αντιπαλο σου να κανει κυβερνηση μονο μαυρισμα δεν θεωρειται.

Προφανως ειναι μαυρισμα να πεσεις απο το 35% στο 30% και ο συμμαχος σου να εξαφανιστει στο 0,5%-1%. Αλλα πες το οπως θες δε θα τσακωθω για λεξεις, ειναι χαζο αυτο.

Με λιγα λογια εμεις βλεπουμε νικη του Συριζα στις εκλογες κι εσεις βλεπετε οτι ο Κουλης δεν σχηματιζει κυβερνηση.

Χαζομαρες βλεπετε, ακομα και τα δικα σας μεσα δευτερους σας βγαζουν. Ο Κουλης αναγκαστικα θα κυβερνησει γιατι θα βγει πρωτος. Με ποιους θα κυβερνησει, και μετα απο ποσες εκλογες ειναι το θεμα.

Απλα λετε οτι δηθεν θα κερδισετε για να δημιουργησετε θετικο κλιμα. Αυτην την τεχνικη την χρησιμοποιουσε κατα κορον ο αειμνηστος ροκο/εξωμοτης.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Re: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ από τον Γιώργο Αυτιά! Οι περικοπές των συντάξεων έχουν ψηφιστεί από Λοβέρδο και Γεωργιάδη

Δημοσίευσηαπό '71 » 24 Οκτ 2018, 22:40

Με τους κρυπτοδεξιούς ποταμοπασόκους και ο άλλος στο 30% θα είναι και τους βασικούς τους συμμάχους αδυνατισμένους καθώς θα τους έχει αδυνατίσει ο ίδιος.Θα δούμε αν θα κελαηδάς στο μητσοτακικό φιλο-νδ ρυθμό σε λίγες μέρες,οι εκλογές πλησιάζουν.Ο μέσος ελ την παρούσα στιγμή, δεν είναι με φράγκα και καταθέσεις τόσο αυτός όσο και οι δικοί του όπως εσύ, για να σφυρίζει κλέφτικα και να σπάει πλακίτσα στα φόρουμ.Σε λίγες μέρες θα έχουμε εκλογές.Θα φανούν τότε τα 45% της λινάτσας από το χάρβαρντ.Θα έχει σκληρό πορνό είτε βγει πρώτος είτε δεύτερος,ο σαμαράς απλά έχασε το ένα του μάτι όσο έμεινε 2 χρόνια πάνω.Αυτουνού θα πεταχτούν ΚΑΙ τα δύο όξω.Κανονικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Οκτ 2018, 22:44

'71 έγραψε:Με τους κρυπτοδεξιούς ποταμοπασόκους και ο άλλος στο 30% θα είναι και τους βασικούς τους συμμάχους αδυνατισμένους καθώς θα τους έχει αδυνατίσει ο ίδιος.Θα δούμε αν θα κελαηδάς στο μητσοτακικό φιλο-νδ ρυθμό σε λίγες μέρες,οι εκλογές πλησιάζουν.Ο μέσος ελ την παρούσα δεν είναι με φράγκα και καταθέσεις τόσο αυτός όσο και οι δικοί του όπως εσύ να σφυρίζει κλέφτικα και να σπάει πλακίτσα στα φόρουμ.Σε λίγες μέρες θα έχουμε εκλογές.Θα φανούν τότε τα 45% της λινάτσας από το χάρβαρντ.

Ρε ιδεοληπτικε τυπε, την αντικειμενικη αληθεια λεω, δε σημαινει πως στηριζω τον Κουλη. Αφου μεχρι και ο Βαξεβανης πρωτο τον βγαζει.

Φυσικα και θα ''κελαηδαω'' οπως θελω, δεν εισαι σε θεση να μου επιβαλλεις τιποτα, και οσοι λετε ψεματα για να παρει παραπανω ψηφους το χαζο θα φατε τρελη καζουρα οταν χασει στις εκλογες γιατι σας αξιζει

Οσο για τα χρηματα, αν κρινω απο το οτι θεωρεις τα 5 χιλιαρικα μικρο μηνιατικο μαλλον εχεις πιο πολλα απο εμενα. Επειδη δεν ειμαι νουμερο να κλαιγομαι και να το παιζω λαικο παιδι της προσφυγιας μπας και παρω καμια ψηφο για τον Αλεκση δεν σημαινει οτι ειμαι ανετος.

Θα έχει σκληρό πορνό είτε βγει πρώτος είτε δεύτερος,ο σαμαράς απλά έχασε το ένα του μάτι όσο έμεινε 2 χρόνια πάνω.Αυτονού θα πεταχτούν έξω.Κανονικά

Καλα και ο Αλεκσης πηρε 10 κιλα και εβγαλε ερπη, δεν τον βλεπω πολυ ανετο. Με αντικαταθλιπτικα ειναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Οκτ 2018, 22:50

Πχ να ενας λεφτας που κελαηδαει στον πασοκ-ΝΔ ρυθμο

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα

Ή οριστε τι λεει η ΝΔκρατικη Εφ.Συν.

Εικόνα

Λοιπον, επειδη ολα εσεις τα ροζ λιμα εχετε ριξει τονους λασπης εναντιον μου μονο και μονο για να υπηρετησετε την γραμμη που εχει δωσει το κωλοκομμα σας και να παρει η ροζ συμμορια κανενα ψηφαλακι παραπανω, σας προτεινω την ημερα των εκλογων να σβησετε τους λογαριασμους σας γιατι θα φατε τοση καζουρα οση δεν ειχατε φαει οσα χρονια ειστε στο νετ.

Δεν φτανει που μας εχουν ταραξει στους φορους, εχουμε και τα βλαμμενα τους απο την νεολαια και τις τοπικες να την πεφτουν στον κοσμακη.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 24 Οκτ 2018, 22:53

Μια χαρά είναι ο Αλέξης και στον προσωπικό και τον πολιτικό τομέα που αφιερώνει το χρόνο του.Εσύ είσαι ένα τίποτα,γιατί έχεις τη φυλακή μέσα σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Οκτ 2018, 22:56

'71 έγραψε:Μια χαρά είναι ο Αλέξης και στον προσωπικό και τον πολιτικό τομέα που αφιερώνει το χρόνο του.Εσύ είσαι ένα τίποτα,γιατί έχεις τη φυλακή μέσα σου.

Ναι εγω ειμαι ενα τιποτα, ενω εσυ που ολη μερα κανεις τον κλακαδορο του ΣΥΡΙΖΑ και τα ξυνεις στις τοπικες εισαι πετυχημενος :axakaloe:
Εικόνα

Εικόνα

Μια χαρα ειναι ο Αλεκσης. Απλα εχει γινει σα βοδι και εχει βγαλει ερπη. Σιγουρα ειναι πολυ ευτυχισμενος.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 24 Οκτ 2018, 23:01

Ναι ρε εδώ στην τοπική είμαι,μου δώσανε και τα κλειδιά επειδή θα φύγω τελευταίος.Μιλάμε ποιο ανίκανο άτομο στο να ψυχογραφεί ανθρώπους δεν πρέπει να έχω συναντήσει ποτέ ξανά σαν και σένα.Ο Τσίπρας και γυναίκα έχει και παιδιά,σε αντίθεση με σένα που είναι ένας μίζερος και μισερός τύπος που ασχολείσαι με το KJ.Για τον άλλο τον καραγκιόζη τον αγνώστου πατρός που τα ξαναβρήκε με τη γκιόσα του λίγο πριν βάλει υποψήφιος στο κόμμα των καλών οικογενειαρχών δε θα πω τίποτα.Η έκφραση και μόνο τα λέει όλα για την προβληματική παιδική ηλικία και το άχτι να γαμήσει την κοινωνία όρθια.Υπομονή μέχρι τις εκλογές,θα πέσει χοντρό γέλιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Οκτ 2018, 23:09

'71 έγραψε:Ναι ρε εδώ στην τοπική είμαι,μου δώσανε και τα κλειδιά επειδή θα φύγω τελευταίος.Μιλάμε ποιο ανίκανο άτομο στο να ψυχογραφεί ανθρώπους δεν πρέπει να έχω συναντήσει ποτέ ξανά σαν και σένα.

Ναι σε παρεξηγησα, απλος πολιτης εισαι οχι κομματοσκυλο, σωστα.

Ο Τσίπρας και γυναίκα έχει και παιδιά,σε αντίθεση με σένα που είναι ένας μίζερος και μισερός τύπος που ασχολείσαι με το KJ.

Και ο Κουλης γυναικα και παιδια εχει, το ιδιο και ο Σαμαρας, και ο Βενιζελος και ολη η Ελλαδα. Τρομερο κριτηριο επιτυχιας.

Απο ποιο χωριο κατεβηκες ρε καημενε και νομιζεις οτι η οποιος εχει γυναικα και παιδια ειναι κατι? Και τι ειναι το KJ?

Για τον άλλο τον καραγκιόζη τον αγνώστου πατρός που τα ξαναβρήκε με τη γκιόσα του λίγο πριν βάλει υποψήφιος στο κόμμα των καλών οικογενειαρχών δε θα πω τίποτα.Η έκφραση και μόνο τα λέει όλα για την προβληματική παιδική ηλικία και το άχτι να γαμήσει την κοινωνία όρθια.Υπομονή μέχρι τις εκλογές,θα πέσει χοντρό γέλιο.

Στα κουτσομπολια και τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του εισαι πρωτος. Τον Γεωργαλα ομως δηθεν δεν τον ηξερες.

Αντε και στο Τατιανα σου ευχομαι, μην παει το ταλεντο αναξιοποιητο.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 24 Οκτ 2018, 23:10

Εγώ τατιάνα και συ σκατιάνα.Έκαστος στο είδος του.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Οκτ 2018, 23:11

Γυρνα στο χουριο σου ρε βλαχο. Ειναι πετυχημενος ο Τσιπρας λεει, εχει γυναικα και παιδια.... :laugh1: :laugh1:

To ΚJ τι ειναι, δεν μου πες.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”