'71 έγραψε:nrg έγραψε:
Συμφωνώ.
Ο Βαρουφάκης εκλέχθηκε για να διαπραγματευτεί και δεν το έκρυψε ποτέ, ότι η διαδικασία θα είναι σκληρή.
Τα χαμηλά πρωτογενή που ζητούσε ο Βαρουφάκης, τώρα τα υιοθέτησε ο Μητσοτάκης και λέει ότι θα διαπραγματευτεί...
Την ίδια στιγμή, ούτε ο Γιούνκερ δεν θέλει να κάνει χειραψία μαζί του...
Και φυσικά δεν ξεχνάμε σκληρή διαπραγμάτευση Σαμαρά, με πρωτογενή στο 4,5%. Πρέπει να κράτησε 2 με 3 δεύτερα, δηλαδή όσο χρειάστηκε για να υπογράψει το χαρτί που του πλάσαραν...
Πρωτιά στις εκλογές θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι βέβαιο.
Για τον αγαπητό Καμμένο ανησυχώ, αλλά αν του δίνουν οι δημοσκοπήσεις 2%, τότε η συγκυβέρνηση θα συνεχιστεί...
Είναι όλα ανοικτά κατά τη γνώμη μου στις εκλογές.Να είμαστε μετριοπαθείς και να προσπαθούμε για το καλύτερο δίχως αλαζονεία και έπαρση.Εγώ πιστεύω στον Τσίπρα και στην ποιοτική του ανωτερότητα από το καλύτερο βιογραφικό της χώρας.Το αλάνι από το πολυκλαδικό των Αμπελοκήπων θα πετάξει το Κολλέγιο στον κάλαθο των αχρήστων.Δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε για το παραμικρό,μια τρίχα να αγγίξουν του Τσίπρα θα μας βρουν μπροστά τους.Η εποχή της λευκής τρομοκρατίας και του φόβου και της ηττοπάθειας για δημοκράτες-αριστερούς και όλα τα αυθεντικά στοιχεία που εκφράζουν τη λαϊκή ψυχή αποτελεί παρελθόν.Κάποιοι θεωρούν ότι θα την επαναφέρουν δημοσιεύοντας απειλές και σπέρνοντας τον τρόμο,εμείς με ψυχραιμία θα δώσουμε τη μάχη με σκοπό τη νίκη όπως το κάναμε δις το '15.Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.
Βγες από το μυαλό μου... Βρε...
Η έπαρση που έχω για το εκλογικό αποτέλεσμα, προκύπτει από την τεράστια διαφορά των δημοσκοπήσεων.
Είναι τόσο ξεδιάντροπα μεγάλη η διαφορά υπέρ της ΝΔ που το μόνο λογικό επιχείρημα είναι ότι η διαφορά είναι πολύ μικρή στα όρια του στατιστικού. Σε περίπτωση εκλογών, εννοείται ότι η συσπείρωση, θα φέρει το μόνο λογικό αποτέλεσμα.
Τέλος να σημειώσω ότι όλη η Ευρώπη, μόνο καλά λόγια έχει για Τσίπρα.
Στον αντίποδα με τον Μητσοτάκη που ούτε χειραψία δεν ήθελε ο Γιούνκερ και αν θυμάσαι έπεσε μονταζιέρα ότι ήταν άρρωστος και ανέβαλε και την συνάντηση που είχε και με τον Gates.
Αυτά καταγράφονται από μέσα αλλά και από έξω.
Ποιος θέλει τους ψεύτες και συκοφάντες να κυβερνήσουν; Ούτε ο τελευταίος τοκογλύφος, αν με ρωτάς.
Και αν γράφουν ψέματα για μία απλή χειραψία, φαντάσου τι ψέματα γράφουν για τα καλύψουν γαλαζοπράσινα σκάνδαλα, με τα οποία τρώνε τα λεφτά των άλλων λαών.
Αυτά όμως είναι πλέον γνωστά.