Εσυ γινεσαι ουρα σε εμενα και σε οποιον αλλο κραζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ιδιο και τα αλλα μποτακια. Δεν σας ζητησε κανεις να μου γινετε κολλιτσιδες.
Δεν φταιω εγω που ειστε ερωτευμενοι με τον Τσιπρα σαν 13χρονες θαυμαστριες του Ρουβα.
Θα σαρώσει η ακροδεξιά σε Ελλάδα και Ευρώπη
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Θα σαρώσει η ακροδεξιά σε Ελλάδα και Ευρώπη
Αρίστος έγραψε:Εχεις εξελιχθει σε μεγαλη υστερα.
Απο μενα τελος ο διαλογος μαζι σου καθως δεν κανεις συζητηση αλλα πετας πετρες οπου βλεπεις Συριζαιο.
Δεν προκειται να ξαναμπω σε νημα σου γιατι η σημασια που σου δινω σε τρεφει.
Θα συζητησω και με αλλους ομοιδεατες μου για το ενδεχομενο να σε αφησουμε να βριζεις μονος σου.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Παντως δεν νομιζω να σας αφησει η Κουμουνδουρου να αφηνετε κριτικες εναντιον του ΣΥΡΙΖΑ να πεσουν κατω.
Τι να γινει αυτα εχει η...καλογερικη
Τι να γινει αυτα εχει η...καλογερικη

0 .
-
'71
- Crazy poster

Αρίστος έγραψε:Εχεις εξελιχθει σε μεγαλη υστερα.
Απο μενα τελος ο διαλογος μαζι σου καθως δεν κανεις συζητηση αλλα πετας πετρες οπου βλεπεις Συριζαιο.
Δεν προκειται να ξαναμπω σε νημα σου γιατι η σημασια που σου δινω σε τρεφει.
Θα συζητησω και με αλλους ομοιδεατες μου για το ενδεχομενο να σε αφησουμε να βριζεις μονος σου.
.
Καλά που το κατάλαβες Αρίστο,η μόνη λύσις είναι για αρχή το μπλοκάρισμα κάτι το οποίο έχω κάνει εδώ και καιρό.Από σήμερα δε θα ανοίγω και τα νήματα που ανοίγει.Στην αρχή νόμιζα ότι είναι κομπλεξικός με το άτομό μου,στην πορεία παρατήρησα ότι χώνεται και σε άλλους όμως όπως στο Βάκχο Λύσιο.Επίσης κάποια βράδυα που είχα αυπνίες και κοίταζα παλιά νήματα παρατήρησα ότι σου χώνεται σε βαθμό ψύχωσης όπως κάνει ο άλλος ο ΓΓ.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

0 .
-
'71
- Crazy poster

Και κάτι άλλο ρε παιδιά,δε γίνεται να κοιτάξετε το θέμα με τις παραθέσεις ατόμων που έχουμε στη λίστα αποκλεισμού;Πας εκεί να διαβάζεις ένα νήμα και τσουπ τρως στη μάπα τον κάθε ανθρωποδιώχτη να βρίζει και να προκαλεί έχοντας ως στόχο να λυγίσεις και να απαντήσεις.Εγώ δεν είμαι συναισθηματίας σαν τον Αρίστο τον Άρχοντα που τσιμπάει στη φάκα αλλά όπως και να το κάνουμε λειτουργεί αποτρεπτικά για την μεγέθυνση της κοινότητας το όλο θέμα.
Υπήρχε ένα παιδάκι που έγραφε εδώ ο σταβ και τον έχωνε ο ανθρωποδιώκτης συνέχεια και στο τέλος σταμάτησε να γράφει και το βλέπω να δημοσιεύει στο βόθρο πλέον.Δείτε παρακαλώ το θέμα με τις παραθέσεις των αποκλεισμένων,γιατί είναι μαλακία να φεύγει κόσμος από την κοινότητα η οποία όντως έχει και την ποιότητα και την προοπτική να μεγαλώσει.Είναι κρίμα στην τελική να φεύγει καλός κόσμος που δημοσιεύει από τα χωσίματα των τραμπούκων.
Υπήρχε ένα παιδάκι που έγραφε εδώ ο σταβ και τον έχωνε ο ανθρωποδιώκτης συνέχεια και στο τέλος σταμάτησε να γράφει και το βλέπω να δημοσιεύει στο βόθρο πλέον.Δείτε παρακαλώ το θέμα με τις παραθέσεις των αποκλεισμένων,γιατί είναι μαλακία να φεύγει κόσμος από την κοινότητα η οποία όντως έχει και την ποιότητα και την προοπτική να μεγαλώσει.Είναι κρίμα στην τελική να φεύγει καλός κόσμος που δημοσιεύει από τα χωσίματα των τραμπούκων.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αγαπητε eπαλληλε, παραβλεπεις την ''λεπτομερεια'' οτι ο Βλακμαν και ο κλωνος του ηταν (και ειναι) μερος μιας κλικας μαζι με σενα και τον Α. και επι βδομαδες ειχα τους 4 σας να γινονται ουρα μου σε καθε ποστ στο οποιο εκραζα τους εργοδοτες σας. Εμενα πηγατε να διωξετε και οχι εγω αυτον, αλλα δεν σας βγηκε.
Οπως και παραβλεπεις την αλλη ''λεπτομερεια'' οτι δεν τον χωνευε ουτε ο σερβερ της σελιδας και εφυγε απο τις πολλαπλες χλεπες και οχι απο μενα.
Το καλο ειναι οτι μεχρι τον Οκτωβριο το πολυ θα ειστε παρελθον ενεκα μειωμενης χρηματοδοτησης
Οπως και παραβλεπεις την αλλη ''λεπτομερεια'' οτι δεν τον χωνευε ουτε ο σερβερ της σελιδας και εφυγε απο τις πολλαπλες χλεπες και οχι απο μενα.
Το καλο ειναι οτι μεχρι τον Οκτωβριο το πολυ θα ειστε παρελθον ενεκα μειωμενης χρηματοδοτησης
0 .
-
rednick
- Rookie poster

Αρίστος έγραψε:Θυμηθείτε το.
Μετα τις ευρωεκλογες θα παραμιλανε ολοι με τα ποσοστα της ακροδεξιας σε Ελλαδα και Ευρωπη.
.
Σας βολευει ετσι και αντιφασισμο πουλατε και κοβονται τα φτερα της ΝΔ.
0 .