ΚΝΑΤ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: ΚΝΑΤ

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Δεκ 2017, 17:20

Λαχουρένιος έγραψε:Την επιθεση την ειχε προαναγγειλει ο φασιστας Λαγος (ονομα και πραμα)

“…Έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων για κάποια θέματα που έχετε εδώ στην ιχθυόσκαλα, στο Κερατσίνι, με τους Αιγύπτιους που κάνουν ό, τι θέλουν, που πουλάν τα ψάρια όπως θέλουν, που τα παίρνουν από όπου θέλουν, γενικά δε δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Ε, λοιπόν, εμείς τους λέμε ότι από δω και πέρα θα δίνουν λογαριασμό, θα δίνουν λογαριασμό στη Χρυσή Αυγή…»

https://jailgoldendawn.com/%CF%85%CF%80 ... %B5%CF%82/

Άηντε μη σου πω που έχω γραμμένο τον Λαγό που έχει παντρευτεί και Αλβανίδα... αλλά εσύ ρε ξέρεις κατά που πέφτει το Κερατσίνι και τι πρόβλημα υπάρχει με τους Αιγύπτιους λαθρο-ιχθυοπωλητές;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Δεκ 2017, 17:20

Τσογλανια οι αγωνιστες του ΠΑΜΕ?

Οχι κυριε, τσογλανια ειναι οσοι σκοτωσαν τον Φυσσα, τον Λουκμαν, επιτεθηκαν στους αιγυπτιους ψαραδες, και ειναι τα καλυτερα τσιρακια των εφοπλιστων στην Ζωνη και την Βουλη

Την χωρα την κατεστρεψαν οι πολιτικες σας εδω και τοσες δεκαετιες οχι οι αγωνιστες
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Δεκ 2017, 17:22

ВладимирВладимирович έγραψε:Δηλαδη δεν ειμαστε στην ΕΣΣΔ και ο ΔΣΕ δεν νικησε, αρα κοπσ' τη μαλακια και μη μας ζαληζεις τα οργανα.

Εντάξει ήσουν πειστικός, τα επιχειρήματά σου καταπέλτης ... βρήκατε και τα κάνετε ... μας βρήκατε αλευρωμένους και μας περάσατε για μυλωνάδες θρασίμια.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Δεκ 2017, 17:22

pluton έγραψε:Άηντε μη σου πω που έχω γραμμένο τον Λαγό που έχει παντρευτεί και Αλβανίδα... αλλά εσύ ρε ξέρεις κατά που πέφτει το Κερατσίνι και τι πρόβλημα υπάρχει με τους Αιγύπτιους λαθρο-ιχθυοπωλητές;

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τους ψαραδες ειτε ειναι αιγυπτιοι, ειτε πακιστανοι, ειτε ελληνες, ειτε καζακστανοι

Εχω πολυ μεγαλο προβλημα με τους καναλαρχες, τους φασιστες, τους εργολαβους και τις κυβερνησεις που εχουν περασει ολα αυτα τα χρονια

Ο καθενας αναλογα με το στρατοπεδο που ανηκει, διαλεγει τους εχθρους του

Οι φασιστες τους ψαραδες, οι κομμουνιστες την ελιτ και το πολιτικο της προσωπικο

Αν ειχες κανει εστω μιση μερα τιμιας δουλειας, δε θα ησουν φασιστας, ουτε θα στοχοποιουσες αλλους βιοπαλαιστες
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Δεκ 2017, 17:24

Λαχουρένιος έγραψε:Τσογλανια οι αγωνιστες του ΠΑΜΕ?

Οχι κυριε, τσογλανια ειναι οσοι σκοτωσαν τον Φυσσα, τον Λουκμαν, επιτεθηκαν στους αιγυπτιους ψαραδες, και ειναι τα καλυτερα τσιρακια των εφοπλιστων στην Ζωνη και την Βουλη

Την χωρα την κατεστρεψαν οι πολιτικες σας εδω και τοσες δεκαετιες οχι οι αγωνιστες

Τι ξέρεις εσύ ρε άσχετε τι συνέβαινε στην ΖΩΝΗ; Ηλίθιοι είναι οι εργάτες της Ζώνης που ομαδικά τάσσονται στα συνδικάτα που ελέγχει η ΧΑ;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Δεκ 2017, 17:25

Ειναι αδιανοητο σε μενα, τον πατερα μου, καποιον αδερφο ή ξαδερφο μου, να παμε και να σκοτωσουμε στο σπιτι του εναν ανθρωπο επειδη εχει μια συγκεκριμενη καταγωγη

Μεγαλωσα σε δεξιο σπιτι μεν, αλλα με χριστιανικες και ανθρωπιστικες αξιες δε

Δεν ξερω σε τι μπουρδελα μεγαλωσατε, σε τι αρρωστα περιβαλλοντα με μισος, προσηλυτισμο σε αρρωστες ιδεες και προκαταληψεις, ωστε να δικαιολογειτε τετοιες αποτροπαιες πραξεις

Θα επρεπε να ντρεπεστε οσοι δικαιολογειτε τους αλητες της ΧΑ
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Δεκ 2017, 17:27

pluton έγραψε:Τι ξέρεις εσύ ρε άσχετε τι συνέβαινε στην ΖΩΝΗ; Ηλίθιοι είναι οι εργάτες της Ζώνης που ομαδικά τάσσονται στα συνδικάτα που ελέγχει η ΧΑ;

Το ΠΑΜΕ επανεφερε τις ΣΣΕ στην Ζωνη μετα απο αγωνες

viewtopic.php?f=5&t=6232&p=110298#p110298

Eσεις οι μπραβοι της ΧΑ και των εφοπλιστων καθιστε να βαρατε βιοπαλαιστες

Εχετε δειξει ποιους θεωρειτε εχθρους σας
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Δεκ 2017, 17:28

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Άηντε μη σου πω που έχω γραμμένο τον Λαγό που έχει παντρευτεί και Αλβανίδα... αλλά εσύ ρε ξέρεις κατά που πέφτει το Κερατσίνι και τι πρόβλημα υπάρχει με τους Αιγύπτιους λαθρο-ιχθυοπωλητές;

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τους ψαραδες ειτε ειναι αιγυπτιοι, ειτε πακιστανοι, ειτε ελληνες, ειτε καζακστανοι

Εχω πολυ μεγαλο προβλημα με τους καναλαρχες, τους φασιστες, τους εργολαβους και τις κυβερνησεις που εχουν περασει ολα αυτα τα χρονια

Ο καθενας αναλογα με το στρατοπεδο που ανηκει, διαλεγει τους εχθρους του

Οι φασιστες τους ψαραδες, οι κομμουνιστες την ελιτ και το πολιτικο της προσωπικο

Αν ειχες κανει εστω μιση μερα τιμιας δουλειας, δε θα ησουν φασιστας, ουτε θα στοχοποιουσες αλλους βιοπαλαιστες

Δεν ξέρεις τι σου γίνεται με τους Αιγύπτιους λαθρο-ιχθυοπώλες και τι πρόβλημα υπάρχει με αυτούς στην Β Πειραιά, γι αυτό σύντομα παραδοσιακά αριστερές συνοικίες της Β Πειραιά γίνονται από κάστρα του ΚΚΕ σε προπύργια της ακροδεξιάς.

Σε καλό δρόμο είστε έτσι συνεχίστε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Δεκ 2017, 17:30

Την «επιστράτευση» των ναζιστών της Χρυσής Αυγής ενάντια στους αγώνες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος καταγγέλλουν τα Παραρτήματα Πειραιά και Σαλαμίνας του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση - καταγγελία, η «περιπλανώμενη, θλιβερή ομάδα των 10 - 15 νοικιασμένων φουσκωτών του δουλεμπορικού, της συμμορίας της Χρυσής Αυγής», επισκέφτηκαν την περασμένη Παρασκευή χώρο εργασίας, όπου είχε προηγηθεί παρέμβαση του Συνδικάτου με θέμα την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης και τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι συσπειρωμένοι στο Συνδικάτο από τις αρχές του έτους. Στην παρέμβασή τους «επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν συναδέλφους ώστε να μη διεκδικήσουν το αυτονόητο, δηλαδή να πληρωθούν κανονικά», αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδικάτου, υπενθυμίζοντας πως ο ρόλος των χρυσαυγιτών είναι να λειτουργούν ως «μαντρόσκυλα των αφεντικών και να αντιπαλεύουν κάθε τι που αμφισβητεί τα συμφέροντα των εργοδοτών».

https://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi ... rgazomenon

Οι ΧΑτες εκαναν ''επισκεψη'' σε εργατες για να τους ''πεισουν'' μην ''τολμησουν'' να ζητησουν τα δεδουλευμενα τους

Καλυτερους μπραβους δε θα μπορουσε να βρει η εργοδοσια

Ευγε μαγκες!!
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Δεκ 2017, 17:30

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Τι ξέρεις εσύ ρε άσχετε τι συνέβαινε στην ΖΩΝΗ; Ηλίθιοι είναι οι εργάτες της Ζώνης που ομαδικά τάσσονται στα συνδικάτα που ελέγχει η ΧΑ;

Το ΠΑΜΕ επανεφερε τις ΣΣΕ στην Ζωνη μετα απο αγωνες

viewtopic.php?f=5&t=6232&p=110298#p110298

Eσεις οι μπραβοι της ΧΑ και των εφοπλιστων καθιστε να βαρατε βιοπαλαιστες

Εχετε δειξει ποιους θεωρειτε εχθρους σας

Αη ρε κατακαημένο.... Αυτά σου είπανε; :angry:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”