Η ανανεωτικη ακροδεξια ειναι φιλη μας

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Η ανανεωτικη ακροδεξια ειναι φιλη μας

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Νοέμ 2019, 16:33

Αναφερομαι στο ρευμα των ακροδεξιων κεντροδεξιων της ΝΔ οπως Βοριδη και Αδωνι οι οποιοι πιστευω προσφερουν ανεκτιμητες υπηρεσιες στο νεοταξιτικο στρατοπεδο αν δουμε τα πραγματα ψυχραιμα.

Τι ειναι χειροτερο, να ψηφιζουν τα ναζα αυτους που απλα θα πεταξουν μερικες κορωνες για ψηφαλακια και τελικα θα εφαρμοσουν κεντροδεξια πολιτικη ή να παει η ψηφος τους σε οργανωσεις τυπου ΧΑ ή C18?

Φανταζομαι τον Αδωνι σε 40 χρονια να συναντιεται με τον Κωνσταντινου του ΚΕΕΡΦΑ και δακρυσμενος να του λεει Καναμε λαθος τοτε ή τον Βοριδη να βγαζει βιβλιο με τιτλο ''Ευτυχως ηττηθηκαμε συνελληνες'' οπου θα καταδικαζει το ακροδεξιο του παρελθον και θα ομνυει στο νεοταξιτικο παρον και μελλον της Ελλαδας.

Η πολιτικη ειναι η τεχνη των ελιγμων. Προφανως δεν μου αρεσουν τα οσα λενε αυτοι οι δυο και αλλοι αντιστοιχοι ψευτοακροδεξιοι, αλλα απο το να ενισχυονται οι ναζιστες ειναι προτιμοτερο τα ψηφαλακια να πηγαινουν στην νεοταξικη ΝΔ.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η ανανεωτικη ακροδεξια ειναι φιλη μας

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Νοέμ 2019, 20:58

μὲν οὐδέν᾽ ἄλλον ἢ τὸν ἐξ ἀγρῶν, ὃν κἀμάτευες ..το αντέγραψα και σου το παρουσιάζω

λαικιστι ... κούνια που σε κούναγε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 06 Νοέμ 2019, 21:32

Και ο σύριζα έχει κάποιους σούπερ ροζουλί αριστερούς, για να ενσωματώνει τις αντιδράσεις και να μαζεύει κουκιά. Το κόμμα έχει μια συγκεκριμένη γραμμή, παράλληλα 2-3 αποκλίνοντες με ρητορία που απηχεί και ευχαριστεί απόψεις που δεν ταυτίζονται με την πολιτική που εφαρμόζεται.
Τα ίδια έκανε παλαιότερα και το ΠΑΣΟΚ, αυτοί δίδαξαν την τακτική. Είχες μια Α πολιτική, και παράλληλα, κάποιους που έλεγαν διαφορετικά πιο εξτρέμ πράγματα και ασκούσαν ντεμέκ κριτική, χωρίς φυσικά να συγκρούονται και να αποχωρούν. Στο ρεζουμέ, έμενε η ελπίδα στον ακραίο ψηφοφόρο, ότι ΟΚ, είμαστε μέσα στο παιχνίδι, και με ένα μπράφ θα επικρατήσουμε.
3 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Νοέμ 2019, 21:37

A γεια σου. Ειναι οι λεγομενοι κραχτες που λενε διαφορα για να μαζεψουν ακραιους ψηφους και να τους ενσωματωσουν σε κεντρωα κομματα. Οι αντιπαλοι τους τους στιγματιζουν ως ακραιους αλλα κατα την γνωμη μου ωφελουν το κεντρο το ιδιο ή και περισσοτερο απο τους κατ'εξοχην κεντρωους.

Οι διαφοροι αδωνιδες μπορει να λενε διαφορες ωραιες θεωριες στα καναλια αλλα οταν ερθει η κρισιμη στιγμη θα το βουλωσουν και θα εφαρμοσουν την νεοταξ γραμμη του εκαστοτε προεδρου. Το τι πιστευουν μεσα τους μου ειναι αδιαφορο, σημασια στην πολιτικη εχουν οι πραξεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Νοέμ 2019, 21:47

ο αδωνις ειναι φιλοδοξος θα συγκρουστει για την προεδρία ο βοριδης ειχε τα φοντα αλλα δεν το χειριστηκε καλα
και κάηκε απο την αρχη σχεδον οσονουπω θα γινει χαμος στην νδ σε λιγο
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Νοέμ 2019, 01:49

ο τατσόπουλος ζει και μας οδηγεί

αχ μπράβο ρε παιδιά που αμολάτε και κάνα νήμα πολιτικής και σταματάμε τις εξομολογήσεις...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Νοέμ 2019, 07:38

Μου αρεσει που ο Νεμο εκανε λαικ στον Διαδοχο... :laugh1:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Νοέμ 2019, 08:21

Λαχουρένιος έγραψε:Μου αρεσει που ο Νεμο εκανε λαικ στον Διαδοχο... :laugh1:

αυτό αποτελεί απόδειξη των υπόγειων συγκοινωνούντων δοχείων της πολιτικής
:hat44:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Νοέμ 2019, 09:20

Λαχουρένιος έγραψε:Μου αρεσει που ο Νεμο εκανε λαικ στον Διαδοχο... :laugh1:

οταν καποιος γραφει και αναλυει κατι ορθα δεν εχω κανενα προβλημα να του το πω :P
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Νοέμ 2019, 10:12

τι ειδα σημερα !! τον κουτσουμπα βρε κκεκεδες μαζεψτε τον
σε λιγο δεν δεν θα δειτε ουτε τον ψηφο σας ..και για ποιες διεκδικήσεις λεει που δεν μπαίνουν σε καλούπια;
των εργαζομενων; των νεοταξικων αδελφων ; των εποικων;
δηλαδη θα δουμε προσεχως το εργο ψηφισε μου μουσουλμανε για να σου βρω εργασια και να μην σε εκμεταλλευεται
το δεξιο αφεντικο λες και υπαρχουν και αριστερα αφεντικα που πληρωνουν περισσοτερα;
τι αλλο θα δουμε;!

Yesterday
Ο γ.γ. του ΚΚΕ φιλοξενήθηκε στο Open TV
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε σήμερα στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος 7 για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας μίλησε για το προσφυγικό και για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί. Έκανε λόγο για απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορείς να προκαλείς ξεριζωμένους τρώγοντας σουβλάκια».

Ξεκαθάρισε δε πως θα πρέπει να κλείσουν όλες οι δομές στα νησιά και να μεταφερθούν άμεσα οι πρόσφυγες και οι μετανάστες στην ενδοχώρα.

Ερωτηθείς σχετικά με τα νέα μέτρα που θέλει να φέρει η κυβέρνηση αναφορικά με τις διαδηλώσεις, ο Δημήτρης Κουτσούμπας εξέφρασε την άποψη πως «οι διεκδικήσεις του λαού δεν μπαίνουν σε καλούπι», τονίζοντας την πεποίθησή του πως η κυβέρνηση δε θα καταφέρει να περάσει τα νέα αυτά μέτρα.

Τέλος, σχετικά με τις εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Novartis, ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας δήλωσε χαρακτηριστικά πως «εκφυλίζεται η διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης».
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”