Τι εγραψα στο αρθρο μου.
Βλέπουν ένα ολόκληρο πλανήτη σε επανάσταση εναντίον των νεοφίλ ιδεών τους. Πως θα καταφέρουν να επιβάλουν στους ήδη εξεγερμένους λαούς την 4η βιομηχανική επανάσταση που θα δημιουργήσει στρατιές εκατομμυρίων ανέργων; Πως θα δημιουργηθούν οι διεθνείς υπερσυγκεντρωτικές δομές για να επιβάλουν μια τέτοια μεγάλη οικονομική και κοινωνικοπολιτική αλλαγή;
Η επιδημία του κορονοϊού θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη, ειδικά αν είχε εκατομμύρια θύματα παγκοσμίως και προκαλούσε την καταστροφή των οικονομιών. Αντιπαγκοσμιοποιητικές κυβερνήσεις σαν του Τραμπ και του Τζόνσον θα έπεφταν από την κατακραυγή των λαών επειδή δεν διαχειρίστηκαν σωστά την αντιμετώπιση της επιδημίας. Οι λαοί μετά τη μεγάλη δοκιμασία που πέρασαν θα ήταν έτοιμοι να θυσιάσουν την ελευθερία τους αν τα μεγάλα συμφέροντα τους εξασφάλιζαν τη βιοασφάλεια από νέα μελλοντική επιδημία. Και επειδή δεν θα εμπιστευόντουσαν πλέον τα κράτη που απέτυχαν στην αντιμετώπιση της επιδημίας θα μπορούσαν να δεχτούν διεθνείς υπερσυγκεντρωτικές δομές που σε συνεργασία με τον ΠΟΥ θα πρότειναν σκληρά πρωτόκολλα για τη βιοασφάλεια.
Τι δηλωσε χτες ο Γιωργακης.
Παπανδρέου: "Η πανδημία ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης"
https://www.news247.gr/politiki/papandr ... 09568.html
.
Παπανδρέου: "Η πανδημία ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης"
-
Αρίστος
- Prediction Guru

0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
tsakas
- Basic poster

Re: Παπανδρέου: "Η πανδημία ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης"
γκααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααπ
πορτοκαλις που βγηκε πρωθυπουργος βοηθώντας το βαθυ αμερικανικο κρατος
πορτοκαλις που βγηκε πρωθυπουργος βοηθώντας το βαθυ αμερικανικο κρατος
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Re: Παπανδρέου: "Η πανδημία ανέδειξε την ανάγκη μιας παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης"
γαααπ, ξανα μεσα στο λαγουμι σου εσυ
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
ΩRIΩNAS7
Πάλι μαλακίες λέει αυτός; Μα έλεος.
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Πολύ σωστά τα λέει.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Προέλλην έγραψε:Πολύ σωστά τα λέει.
Aυτονοητη και λογικη εξελιξη των ανθρωπινων κοινωνιων ο σχηματισμος μιας πλανητικης κυβερνησης.
Απορω με τα ψεκαλα ΤΙ ακριβως δεν μπορουν να καταλαβουν.
Μια ζωη παρασιτα.
1 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
mixaliss
- Rookie poster

O ΓΑΠ προφανώς και έχει δίκιο.
0 .
-
ΩRIΩNAS7
Προέλλην έγραψε:Πολύ σωστά τα λέει.
Διαφωνώ. Είμαι υποστηριχτής της αυτονομίας και της αυτοδιάθεσης, οπότε δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτήν την θέση
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

σε αυτον τον κοσμο υπαρχουν μονον 3 πολιιτικες θεωριες με δεκαδες παραλλαγες.
1)παγκοσμιοποιηση με καταργηση των εθνων
2)εθνη κρατη κυριαρχα πανω απο ολα
3)κκε
επιλεγω το 2
1)παγκοσμιοποιηση με καταργηση των εθνων
2)εθνη κρατη κυριαρχα πανω απο ολα
3)κκε
επιλεγω το 2
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker