• Ενεργά Θέματα 
Η περιήγηση στον παρόντα ιστότοπο συνεπάγεται ότι συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Χρήσης Cookies.

Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Τα άρθρα των μελών του ιστότοπου.
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιούλ 2024, 12:53

vallon έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Ευλογία, καθάρισε το τζιν πουλ από τον ψεκασμό.

τι λέει ο μαλακάς πάλι;
πέρασα ένα κοβιντ πριν κάνα δυο βδομάδες χωρίς εμβόλια και μαλακιούλες του κούλη και μια χαρά είμαι τώρα
ρε δεν αρχίζουν την πρέζα καλύτερα που έχουν λυσσιάξει με τις ενέσεις;

Για τότε λέμε όχι για τώρα
0 .

Άβαταρ μέλους
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Ιούλ 2024, 13:04

Λαχουρένιος έγραψε:
vallon έγραψε:
τι λέει ο μαλακάς πάλι;
πέρασα ένα κοβιντ πριν κάνα δυο βδομάδες χωρίς εμβόλια και μαλακιούλες του κούλη και μια χαρά είμαι τώρα
ρε δεν αρχίζουν την πρέζα καλύτερα που έχουν λυσσιάξει με τις ενέσεις;

Για τότε λέμε όχι για τώρα

αααα
ε σιγά μην κάθομαι να διαβάζω όλη την νεοελληνική ιστορία
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Pavlos-Παυλος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Pavlos-Παυλος » 06 Σεπ 2024, 10:28

Ελα ρε Ζουκ, που σ΄έπιασε και κριση συνειδησης,

Ζούκερμπεργκ: Ο Μπάιντεν πίεσε τη Meta να λογοκρίνει περιεχόμενο για την Covid - «Μετανιώνω που υπέκυψα»

https://www.protothema.gr/world/article ... f_internet
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Adminović » 06 Σεπ 2024, 11:58

Pavlos-Παυλος έγραψε:Ελα ρε Ζουκ, που σ΄έπιασε και κριση συνειδησης,

Ζούκερμπεργκ: Ο Μπάιντεν πίεσε τη Meta να λογοκρίνει περιεχόμενο για την Covid - «Μετανιώνω που υπέκυψα»

Ε όχι!!!! :o :o :o :o

Μα εγώ νόμιζα ότι όλα αυτά ήταν fake news και ότι τόσο καιρό έκοβαν μόνο fake news όλοι αυτοί οι Ιππότες της Αλήθειας. :nono:

Δηλαδή και στα διάφορα σάιτ όπου γίνεται κυνηγητό των fake news, τελικά είναι λογοκρισία;;; :fico:

Ε ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 07 Σεπ 2024, 08:29

ΤΟ ΥΠΕΡΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΑΥΤΟ ΝΗΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΨΕΥΔΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ..

...μας εδειξε ποιοι ειναι υπουλοι κουκουλοφοροι χαφιεδες και καταδοτες εχθροι μισανθρωποι της κοινωνιας που οχι μονο εμβολιαστηκαν αλλα ηταν ετοιμοι να καταγγειλουν στις αρχες ανεμβολιαστους κι αντιεμβολιατσες ... ποιοι ητα οι ανοητοι χαπακωμενοι με τις ιδεοληψιες τις συστημικε ςπαρα το επαναστατικο τους προφιλ ...και βεβαια ποιοι οι ηρωεικς ψυχες .. αντιστεκομενες και μαχομενες διερευνητες της αληθειας της κοσμοιστορικες

COVID -----> DIV. OC . ( με αντιστροφη ) ---> DIVERSE OCCASION = ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

και οντως πραγματικα διαχωριστηκαμε παρα το γεγονος οτι ανεμβολιαστος δεν σημαινει αναγκαστικα προοδευτικος ανθρωπος ....σημαινει ομως αντιστεκομενος στο συστημα....

κι επιπλεον το πως και υπο ποιες συνθηκες εμβολιαστηκαν πανω απο 40 % των ανθρωπων ειναι πολυ σημαντικο ...και αν αυτο εγινε μετα τη διαχυση την ελεγχομενη παραπλευρων πληροφοριων περι θανατων απο τα εμβολια ...γιατι το συστημα επισης επετρεψε αυτη την διαχυση πληροφοριων ...ηθελε να δει ποιοι πιστεψαν τι...

...ποιοι τρομαξαν απο την κυρια πληροφορηση την επισημη σχετικα απτο ιο και ποιο απο την ελεγχομενη απο συστημικα παπαγαλακια της συνομοσιολογς και παραπληροφορηση σχετικα με τους θανατους απο εμβολια
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Pavlos-Παυλος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Pavlos-Παυλος » 07 Σεπ 2024, 12:57

Adminović έγραψε:
Pavlos-Παυλος έγραψε:Ελα ρε Ζουκ, που σ΄έπιασε και κριση συνειδησης,

Ε όχι!!!! :o :o :o :o

Μα εγώ νόμιζα ότι όλα αυτά ήταν fake news και ότι τόσο καιρό έκοβαν μόνο fake news όλοι αυτοί οι Ιππότες της Αλήθειας. :nono:

Δηλαδή και στα διάφορα σάιτ όπου γίνεται κυνηγητό των fake news, τελικά είναι λογοκρισία;;; :fico:

Ε ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

Με λιγα λόγια σου λέει ότι ολα αυτά τα υποτιθέμενα σαιτς των φακτ τσέκερς,
είχαν πάρει εντολή από την πλανηταρχία,
Μαλιστα εγραφαν και γράφουν ακόμα, ότι το ταδε σάιτ μεταφέρει φέικ νιους και είναι αναξιόπιστο,
Τέτοια αντιστροφή της πραγματικότητας,

Συνεπώς, το φέισμπουκ είναι το γραφείο Τύπου του Πλανητάρχη,

(Κάπου στις σελιδες αυτού του νήματος, είχα γράψει για τα ι-μέιλς του Φαουτσι με τον Ζουκι,
και τώρα αποδεικνύεται πως ήταν αληθεια),
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Adminović » 07 Σεπ 2024, 13:28

Pavlos-Παυλος έγραψε:Με λιγα λόγια σου λέει ότι ολα αυτά τα υποτιθέμενα σαιτς των φακτ τσέκερς,
είχαν πάρει εντολή από την πλανηταρχία,
Μαλιστα εγραφαν και γράφουν ακόμα, ότι το ταδε σάιτ μεταφέρει φέικ νιους και είναι αναξιόπιστο,
Τέτοια αντιστροφή της πραγματικότητας,

Λες να μην το ξέρω;
Εμάς μας είχε βάλει σε μπλακ λιστ το φασιστομπουκ και μόλις πριν κάτι μήνες αντελήφθην ότι μας έβγαλε από τη μπλακ λιστ. :laugh1:
Είδε ότι έπεσε κατακόρυφα η κίνηση στο φασιστομπουκ και άλλαξε γραμμή. :D
Αυτά παθαίνεις όταν εκτελείς εντολές και δεν κοιτάς το συμφέρον της επιχείρησης σου. Ας πρόσεχε. :pardon:

Κι αυτός βέβαια τα μολόγησε. Είναι και πολλοί ακόμα που έκαναν την ίδια δουλειά και μάλλον ποτέ δεν θα το παραδεχτούν. :D
0 .

Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Σεπ 2024, 16:41

Adminović έγραψε:Λες να μην το ξέρω;
Εμάς μας είχε βάλει σε μπλακ λιστ το φασιστομπουκ και μόλις πριν κάτι μήνες αντελήφθην ότι μας έβγαλε από τη μπλακ λιστ. :laugh1:
Αυτά παθαίνεις όταν εκτελείς εντολές και δεν κοιτάς το συμφέρον της επιχείρησης σου. Ας πρόσεχε. :pardon:

Κι αυτός βέβαια τα μολόγησε. Είναι και πολλοί ακόμα που έκαναν την ίδια δουλειά και μάλλον ποτέ δεν θα το παραδεχτούν. :D

??
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Adminović » 07 Σεπ 2024, 18:03

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Λες να μην το ξέρω;

??

Πριν 3 χρόνια περίπου διαπίστωσα ότι κάθε αλληλεπίδραση μεταξύ του φόρουμ και του φασιστομπουκ είχε μπλοκαριστεί (χωρίς εγώ να κάνω κάτι εννοείται). Υπόψιν ότι εκεί είχα δημιουργήσει και μια σελίδα όπου κάθε τόσο αναρτουσα κάποιο νήμα με λινκ από εδώ και όλες αυτές οι αναρτήσεις εξαφανίστηκαν ξαφνικά (και τίποτα απ' όσο θυμάμαι δεν είχε σχέση με κορωνοϊό).
Ούτε έδωσα σημασία ούτε έκατσα να κάνω ένσταση κλπ, απλά τους έγραψα στα @@ μου και αφαίρεσα ό,τι κώδικα είχα σχετικό με το φασιστομπουκ εδώ, γιατί με τη μαλακία που έκαναν έπαψαν να λειτουργούν και αυτοί οι κώδικες.

Πριν κάτι μήνες τώρα διαπίστωσα ότι υπήρχαν κάτι σποραδικές επισκέψεις από το φασιστομπουκ και μου έκανε εντύπωση, γιατί θυμόμουν ότι είχε πέσει μπλοκάρισμα. Μπαίνω στη σελίδα αυτή που είχα για το φόρουμ και -ω του θαύματος- είχαν επανεμφανιστεί οι εξαφανισμένες αναρτήσεις! :laugh1:
Εννοείται ότι πλέον ούτε όρεξη έχω ούτε πρόκειται να συνεχίσω αυτή τη σελίδα. Μετά από όλα αυτά, μετέφερα όλη τη δραστηριότητα μου σε άλλα μκδ και στο φασιστομπουκ πολύ σπάνια μπαίνω. :pardon:
1 .

Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Σεπ 2024, 18:36

Adminović έγραψε:Πριν 3 χρόνια περίπου διαπίστωσα ότι κάθε αλληλεπίδραση μεταξύ του φόρουμ και του φασιστομπουκ είχε μπλοκαριστεί (χωρίς εγώ να κάνω κάτι εννοείται). Υπόψιν ότι εκεί είχα δημιουργήσει και μια σελίδα όπου κάθε τόσο αναρτουσα κάποιο νήμα με λινκ από εδώ και όλες αυτές οι αναρτήσεις εξαφανίστηκαν ξαφνικά (και τίποτα απ' όσο θυμάμαι δεν είχε σχέση με κορωνοϊό).
Ούτε έδωσα σημασία ούτε έκατσα να κάνω ένσταση κλπ, απλά τους έγραψα στα @@ μου και αφαίρεσα ό,τι κώδικα είχα σχετικό με το φασιστομπουκ εδώ, γιατί με τη μαλακία που έκαναν έπαψαν να λειτουργούν και αυτοί οι κώδικες.

Πριν κάτι μήνες τώρα διαπίστωσα ότι υπήρχαν κάτι σποραδικές επισκέψεις από το φασιστομπουκ και μου έκανε εντύπωση, γιατί θυμόμουν ότι είχε πέσει μπλοκάρισμα. Μπαίνω στη σελίδα αυτή που είχα για το φόρουμ και -ω του θαύματος- είχαν επανεμφανιστεί οι εξαφανισμένες αναρτήσεις! :laugh1:
Εννοείται ότι πλέον ούτε όρεξη έχω ούτε πρόκειται να συνεχίσω αυτή τη σελίδα. Μετά από όλα αυτά, μετέφερα όλη τη δραστηριότητα μου σε άλλα μκδ και στο φασιστομπουκ πολύ σπάνια μπαίνω. :pardon:

Μπορεί να το είχε μπλοκάρει το φόρουμ συνολικά λόγω των νημάτων για τον κορωνοϊό ανεξάρτητα με το τι ανέβαζες στο ΦΒ. Πολύ περίεργο που ασχολήθηκαν με ένα μικρό ελληνικό φόρουμ όμως.
0 .

Επιστροφή σε “Άρθρα Μελών”