Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Τα άρθρα των μελών του ιστότοπου.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Οκτ 2021, 00:16

Αφού τα κατάφερες να κολλήσεις γρίπη ενώ αυτή έχει σχεδόν εξαφανιστεί, ζήτημα χρόνου να κολλήσεις και την μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού.

Εικόνα
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Οκτ 2021, 09:37

Προέλλην έγραψε:Αφού τα κατάφερες να κολλήσεις γρίπη ενώ αυτή έχει σχεδόν εξαφανιστεί, ζήτημα χρόνου να κολλήσεις και την μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού.

χωρις καμια προφυλαξη δεν κολλησα τον ιο επισης εχω χρονια να κολλησω γριπη και φετος
ειχα μιση μερα με ελαφρο πονολαιμο και μια ολοκληρη μερα με καταρροη και ολα αυτα χωρις να σταματησω
το καπνισμα και με δυο ντεπον την ξεπερασα
απο αλλου θα παω και οχι απο τον ιο :s_mad
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Οκτ 2021, 09:40

Λαχουρένιος έγραψε:Απο οσο ξερω το mRNA του ιου δεν εχει τις γνωστες βασεις A, U, G, C αλλα την Ψ που ανεφερε η ΜΥΘΗΡΑ μαζι με την Χ, την Σ και την Λ.

Η ακολουθια που εμφανιζεται πιο συχνα στο γονιδιωμα του ιου ειναι η ΧΣΨΛ, δηλαδη χεσε ψηλα και αγναντευε.

Έχω την εντύπωση ότι η συχνότερη ακολουθία είναι η ΕΜΑΓΜΤ* και έπεται η ακολουθία Φιμπονάτσι.

(*ακολουθία γρίφος) :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 13 Οκτ 2021, 11:02

nemo έγραψε:πριν τρεις μερες κολλησα γριπη εκανα μπανιο ο παπαρας και βγηκα στν βεραντα με το σορτς
την επομενη μερα ενιωσα τα πρωτα συμπτωματα κριαδες συναχι βηχα και την μεταεπομενη
ετρεχε συνεχως η μυτη μου για καποιες ωρες τα χρειαστηκα και ειπα λες νεμο να εχεις κολλησει τον ιο;
αλλα η γευση μου ηταν ενταξει πηρα κατι χαπακια για την γριπη και εγινα καλα αλλα κολλησε η συζυγος
αμεσως και πηγε και εκανε το τεστ χθες που βγηκε αρνητικο γριπουλα ρεεεεεεεεεεε

μου φαινεται εχετε παθει ιστορικη αμνησια ...τοσ αβαθι στρεβώθηκε η αντιληψη σας για τις ιωσεις ..

υπαρχουν μερικες εκατονταδες μορφες ιων κια των μεταλλαξεων τους που συνδεονται με κρυολογηματα και προβαλλουν συνηθως ανωτερο αναπνευστικο κατωτερο αναπνευστικο και μυικο γαστρεντερικο ..γκεεεεεεεε..

επιση θυμισω σρτιυ ασχετους απο μικροβιολογια ...υπαρχουν δεκδες βακτηρια επικινδυνα που ρπσβαλλουν του πνευμονες ...

απο το πληθος των ιωσεων κρυολογηματος, τωρα η κατηγορια των κορωναιοι ( οι πιο μεταδοτικοι ) ειναι πανω απο 100 τυποι αν ληφθουν υποψιν οι μεταλλαξεις τους.. αυτα τα ξερα με πριν κοβιντ εποχη .. οπς και πριν κοβιντε εποχη η επιδημια προυποθετε να βρισκεται αρρωστο πανω απο το 105 του πληθυσμου ια χρας η μια περιοχης ..μετα κοβιντ εποχη εξαφανιστηκαν κια κυρωθηκαν οι ορισμοι πανδημιας και επιδημιας ...

...εχω περασει τυπο κορωναιου με βαρια συμπτωματα αρχες 2019 με μικροβιολογικες εξετασεις ( τις μονες ακριβειας) οχι βιοχημικες τυπου PCR μου βρηκαν αυτο τον ιο ... με πυρετο, κομαρες δυσπνοια , βηχα για δυο μηνες ...

ΕΠΙΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!....η πιθανοτητα καποιος να μολυνθει απο κορωναιο εν μεσω χειμωνα ειναι μεγαλη γενικα ...αν δεν προσεχει τα κρυωματα ...αλλ η πιθανοτηα να μολυνθει απο ενα συγκεκριμενο ειδος απο τα δεκαδες που υπαρχουν ειναι σχεδον αμελητεα ....

αλλοι ιοι γριππης ειναι οι ραβδο-ιοι αυτοι επειδη ειναι σαν ραβδοι δνε εχουν την μεταδοτικοτητα των κορωναιων που ειναι σφαιρικοι ιοι 9 σφαιρικο πρωτεινικο περιβλημα ) και δυσκολα μεταδιδονται στους διαφορους ιστους ...ενω ο σφαιρικος κορωναιος κυλιεται ευκολα μεσα στο αιμα και μεταδιδεται σε πολλους ιστους προσβαλλοντα τους ...επισης ευκολα μεταδιδεται λογω σχηματος στον αερα ...γκεεεε``?!!!!!!!!!!!!

εντωμεταξυ τα πνευμονικα βακτηρια τα επικινδυνα πχ πνευμονιοκοκκος καλπαζουν σε κρυολογηματα ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 13 Οκτ 2021, 11:10

γενικα πνευμονιες ( καλυτερα θα ηταν να τις λεμε ""πνευμονιτιδες "" σε αναλογια με τις φλεγμονΩδεις παθησεις αλλων ιστων ) η αιτια μπορει να ειναι ιογενης η βακτηριακη
διαβαστε
http://moschoudislabs.gr/pnevmonia/
...διΑβαστε για τις ποικιλες αιτιες των πνευμΟνιων που βεβαια σε μια στημενη πανδημικη κριση οπου επρεπε να δειχθει οτι υπαρχει προβληαμ απο ενα ειδικο ιο ...τσουβαλιαστηκαν ολες ως κορωναικες πνευμονιτιδες....

...μεχρι το 2019 στην χωρα μας 3000 πεθαιναν απο βαριες πνευμονιες ... και γενικα 100.000 πεθαινουν καθε χρονο ...εκ των οποιων πανω απο 10.000 απο νοσοκομειακες βακτηριακες λοιμωξεις γκεεεεεεεε..

ΑΡΑ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΉΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΜΩΔΗ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΜΥΚΗΤΕΣ
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Οκτ 2021, 11:29

δασκαλε πως θα αποχτησω δυναμη στα χερια μου ; ρωταει ο μαθητης στον δασκαλο του καρατε 3000

- κοιτας με τις ωρες τις νυχτες το φεγγαρι ; του λεει ο δασκαλος

φυσικα δασκαλε παντα με μεγευει το φεγγαρι και καθομαι και το χαζευω

-ασχολεισαι με τις ωρες με το πουλι σου; τον ξαναρωταει ο δασκαλος λιν τζου

μα το ρωτας δασκαλε:! τοσες σχεσεις εχω με τις κοπελες του χωριου -δεν τις προλαβαινω

-εχεις σκεφτει ποτε σου τον κομμουνισμο σαν μια συνολικη προταση μιας ριζικης διαφορετικης
προσεγγισης της κοινωνιας μας -μια αποπειρα απο το βαθυ ειναι μας για μια συνεταιριστικη
εμπειρια και λυση των προβληματων που ταλαντιζουν αιωνες τωρα το χωριο μας ;
να προσπαθησουμε ολοι μαζι για μια νεα αποπειρα οικοδομησης μιας νεας και ιδανικης πολιτειας ;

οχι δασκαλε ποτε μου δεν μου περασε απο το μυαλο μου λειπουν τα ιστορικα δεδομενα
απο τις υπαρχουσες παραγωγικες σχεσεις μεταξυ των εργατων και τις αστικης ταξης

-εχεις σκεφτει οτι χωρις αυτα τα δεδομενα σου λειπει καθε θεωρητικη αναφορα στον κομμουνισμο
ως μια εναλλακτικη προταση για την κατανοηση των νομοτελειακων σχεσεων των αντιφασεων
σε συναρτηση με την εξελιξη μια κοινωνιας;

οχι δασκαλε !!και τρεχω αμεσως να κανω το εμβολιο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Οκτ 2021, 13:58

nemo έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Αφού τα κατάφερες να κολλήσεις γρίπη ενώ αυτή έχει σχεδόν εξαφανιστεί, ζήτημα χρόνου να κολλήσεις και την μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού.

χωρις καμια προφυλαξη δεν κολλησα τον ιο επισης εχω χρονια να κολλησω γριπη και φετος
ειχα μιση μερα με ελαφρο πονολαιμο και μια ολοκληρη μερα με καταρροη και ολα αυτα χωρις να σταματησω
το καπνισμα και με δυο ντεπον την ξεπερασα
απο αλλου θα παω και οχι απο τον ιο :s_mad

Α, και μανιώδης καπνιστής;

Εικόνα
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Οκτ 2021, 09:46

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Απο οσο ξερω το mRNA του ιου δεν εχει τις γνωστες βασεις A, U, G, C αλλα την Ψ που ανεφερε η ΜΥΘΗΡΑ μαζι με την Χ, την Σ και την Λ.

Η ακολουθια που εμφανιζεται πιο συχνα στο γονιδιωμα του ιου ειναι η ΧΣΨΛ, δηλαδη χεσε ψηλα και αγναντευε.

Έχω την εντύπωση ότι η συχνότερη ακολουθία είναι η ΕΜΑΓΜΤ* και έπεται η ακολουθία Φιμπονάτσι.

Ενα μνι ΑΓναντευε μνια Τριχωτα? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Οκτ 2021, 09:59

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Ενα μνι ΑΓναντευε μνια Τριχωτα? :D

ΕίΜαι ΑΓάΜηΤη. :fico:
Μη σου τύχει να σου κάτσει τέτοια ακολουθία.
Θα σε στείλει αδιάβαστο. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Οκτ 2021, 10:01

:laugh1: :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Άρθρα Μελών”