Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Τα άρθρα των μελών του ιστότοπου.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Δημοσίευσηαπό nemo » 01 Οκτ 2020, 20:55

Εσθήρ έγραψε:

Πηγαινετε κουραδες,πηγαινετε..αλλα μπαααααααααα......κοοοοοοοοοοοοοοοκοκοκοκο!
Μονο τις μαλάκιες σας ξερετε να λετε . :D

αντε ξαναμανα παλι
ειμαστε κατηγορηματικα υπερ της μασκας και σε καθε ειδος προστασιας
ειμαστε σε αρνηση μονο στην υπερβολη της μασκας -οπως στην θαλασσα οπως σε μωρα παιδια
που κοιμουνται στην κουνια οπως στην οδηγηση -ειναι επικινδυνο
εναντιωνομαστε στην υπερβολη και στην συνηθεια της μασκας σαν το μοναδικο μεσο προστασιας
εναντιωνομαστε στους διαπληκτισμους μεταξυ μασκοφορων και μη μασκοφορων
και λεμε σε οποιους φορουν την μασκα .... φορα την μασκα σου και παρε οσες προφυλαξεις θελεις
δεν εχεις δικαιωμα να κρινεις ή να δειρεις οσους δεν το κανουν
και εχουμε ενα λογικο επιχειρημα λεγοντας αυτο που ειναι το ....
..αφου η μασκα προσφερει προστασια- οπως πιστευουν και αφου τηρει και τις αποστασεις
δεν υπαρχει κανενας φοβος να κολλησει τον ιο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 02 Οκτ 2020, 08:32

Πω ρε...τελικα υπάρχει θεός! :D
Για την αποκατω ειδησουλα.
Ντοναλντ Τραμπ: Θετικός στον κορωνοϊό - Θετική και η Μελάνια

Το ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ μέσω twitter - Θα μπουν και οι δύο σε καραντίνα - Πώς κόλλησαν τον ιό οι ένοικοι του Λευκού Οίκου
Θετικός στον κορωνοϊό ανακοίνωσε ότι είναι ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, θετική στον κορωνοϊό είναι και η Μελάνια Τραμπ.

https://www.protothema.gr/world/article ... i-melania/
Αφιερωνενο στα ανεγκεφαλα γίδια απανταχου και εδω,οπως στο αποπάνω,Σε αυτα που δεν επαιρναν και δεν λαμβανουν μετρα,οπως και ο πρωθυπουργος της βρετανιας,οπως και ο τραμπ..ευχομαι και σε αυτα να αρρωστησυν απο αυτον τον ιο που δεν ειναι τιποτα σπουδαιο.. :D

Μονο να μην παρουν στο λαιμο τους και αλλους.Αυτο με νοιαζει.Για αυτα τα γιδια ΚΑΘΟΛΟΥ.
Για τα πραγματικα γιδακια ναι. :s_cool
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Οκτ 2020, 09:57

Εσθήρ έγραψε:Πω ρε...τελικα υπάρχει θεός! :D

Το ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ μέσω twitter - Θα μπουν και οι δύο σε καραντίνα - Πώς κόλλησαν τον ιό οι ένοικοι του Λευκού Οίκου
Θετικός στον κορωνοϊό ανακοίνωσε ότι είναι ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

Αφιερωνενο στα ανεγκεφαλα γίδια απανταχου και εδω,οπως στο αποπάνω,Σε αυτα που δεν επαιρναν και δεν λαμβανουν μετρα,οπως και ο πρωθυπουργος της βρετανιας,οπως και ο τραμπ..ευχομαι και σε αυτα να αρρωστησυν απο αυτον τον ιο που δεν ειναι τιποτα σπουδαιο.. :D

Μονο να μην παρουν στο λαιμο τους και αλλους.Αυτο με νοιαζει.Για αυτα τα γιδια ΚΑΘΟΛΟΥ.

σου ειπα να σου δωσω την συνταγη για τον σπεσιαλ χωριατικο πλαστο απο τα χωρια της αργιθεας
επειδη εφαγα απο την θεια μου και μου αρεσε πολυ την ζητησα και μου την εδωσε
πες να σου την στειλω για να την φτιαξεις για να φας κατι το θεικο σε γευση
οσο για τον τραμπ σιγα μην κολλησε τον ιο ενα παιγνιδι ειναι που αλλου σκοπευει καθως ενδεχεται
να δεχτει επιθεσεις και παιρνει μετρα προστασιας
χοντραινει το πραγμα στις ηπα και ισως θα εχουμε ασχημες εξελίξεις εκει
0 .

Παυλος Γ.
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Παυλος Γ. » 02 Οκτ 2020, 11:41

Ο τεραστιος επιστημονας Γιαννης Ιωαννιδης, τα λεει ολα.
Απλα, κατανοητα, και χωρις υπερβολες κι εντασεις.
https://youtu.be/SPrRIXgLZHU
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Οκτ 2020, 05:16

Adminović έγραψε:ΨΕΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ!!!1!1!1!! :nono: :babies: :s_crazy :whistle:

Τα έχωσε και στον Μπιλάρα μας ο παλιοψέκας.... :nono: :s_mad

Ότι αυτός και η οικογένειά του δεν σκοπεύουν να κάνουν το εμβόλιο του κορωνοϊού, όταν αυτό βρεθεί, δήλωσε ο μεγιστάνας της τεχνολογίας, Έλον Μασκ, σε πρόσφατη συνέντευξή του λέγοντας ακόμη πως έχει χάσει την πίστη του στην ανθρωπότητα.

Μιλώντας στο podcast της Κάρα Σουίσερ, ο Έλον Μάσκ εξήγησε πως ο λόγος που δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί είναι γιατί τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του δεν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού ενώ παράλληλα επανέλαβε την άποψή του για τα lockdowns, λέγοντας πως δεν έκαναν καλό στο γενικότερο σύνολο.

....

Ο Έλον Μάσκ αναφέρθηκε και στον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος τον είχε κατηγορήσει πως συγχέει πεδία εξειδίκευσης, λέγοντας:

«Η Tesla κατασκευάζει τις μηχανές εμβολίων για την CureVac. Ο Γκέιτς είπε κάτι για εμένα χωρίς να ξέρει τι έκανα. Κατασκευάζουμε πραγματικά τα μηχανήματα εμβολίων για την CureVac, δηλαδή για την εταιρεία στην οποία έχει επενδύσει».

Οτι ελεγα εγω λεει και ο Τεσλα.

«Αυτή δεν είναι μια win-win κατάσταση. Έχει μειώσει την πίστη μου στην ανθρωπότητα όλο αυτό το πράγμα», είπε και πρόσθεσε ότι πιστεύει πως μόνο άτομα που κινδυνεύουν να αναπτύξουν σοβαρή ασθένεια από τη νόσο COVID-19, θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 05 Οκτ 2020, 05:31

Καποια νεα συμπερασματα που εχω βγαλει.

α) Ισχυει οτι ο αριθμος των θανατων διεθνως μανιπουλαρεται καθως σε αρκετες χωρες τα νοσοκομεια επιδοτουνται αν παρουσιασουν περισσοτερους θανατους. Πιχι καποιος πεθαινει απο εμφραγμα αλλα επειδη ηταν θετικος στον Covid παρουσιαζεται αυτος σαν αιτια θανατου του. Αυτο γινεται οχι για συνωμοσιολογικους λογους αλλα για απολυτα πρακτικους. Ειναι λογικο πως αν δημιουργησεις μια πτερυγα Covid στο ταδε νοσοκομειο η αν οι γιατροι και οι νοσηλευτες σου ασχοληθουν πολυ με τετοιες περιπτωσεις να δωθουν σε αρκετες χωρες περισσοτερα λεφτα στα νοσοκομεια. Επισης πολλοι με συμπτωματα Covid μπορει τελικα σε μια ΜΕΘ να πεθανουν για ασχετο λογο, δηλαδη απο ενδοσονοσοκειακη λοιμωξη, κατι συνηθεστατο στους ευπαθεις ανω των 80. Δυστυχως δεν διενεργουνται νεκροψιες σε αυτες τις περiπτωσεις οποτε τον πραγματικο αριθμο των θανατων δεν θα τον μαθουμε ποτε.

β) Στο πρωτο κυμα πολλοι πεθαναν απο την μανια που επιασε τους γιατρους να χορηγουν οξυγονο σε πολυ ψηλη πιεση στις ΜΕΘ. Αυτο αργοτερα εγκαταλειφθηκε σαν αχρηστη και επικινδυνη πρακτικη.

γ) Αυτο που λενε καποιοι Ελληνες επιδημιολογοι για κρουσματα, αλλοι γιατροι τους διαψευδουν. Η αντιπολιτευση των γιατρων λεει πως το να εισαι θετικος στον ιο δεν σημαινει οτι εισαι κρουσμα και πως για να χρησιμοποιηθει η λεξη κρουσμα με την αυστηρα επιστημονικη εννοια πρεπει να εχει καποιος συμπτωματα. Οι περισσοτεροι ομως που μας εμφανιζει η τηλεοραση σαν κρουσματα ειναι ασυμπτωματικοι.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Οκτ 2020, 10:43

ανοιγω το κουτι σημερα και ετυχε στον αντενα και ακουω να λενε για την περιπτωση που ενας προεδρος
αδυνατει να συνεχισει για λογους υγειας τι θα συμβει και λεω μεσα μου παει ο τραμπ τεζα ο προεδρος
απο τον κοβιντ και αμεσως το μυαλο μου παει στην εσθηρ -θα το χασουμε το κοριτσι -θα σκασει απο την χαρα
μολις το ακουσει
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Οκτ 2020, 12:48

Αρίστος έγραψε:Η αντιπολιτευση των γιατρων λεει

aka οι ψεκασμενοι
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Οκτ 2020, 16:33

Εσθήρ έγραψε:Πω ρε...τελικα υπάρχει θεός! :D

ενας ογδοντάχρονος προεδρος ξεπερασε τον κορωνοιο μεσα σε 40 ωρες ....εμεις; :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Οκτ 2020, 16:41

Δεν τον ξεπερασε ακομα μεσα ειναι και εχουν περασει 72 ωρες κοντα.
0 .

Επιστροφή σε “Άρθρα Μελών”