Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό
Mα και ο Πολακης εμβολιαστης ειναι πλεον. Μονο ο Βελοπουλος και ο Κασιδιαρης τους εμειναν για αποκουμπια. Α, και οι Ταλιμπαν.
0 .
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Mα και ο Πολακης εμβολιαστης ειναι πλεον. Μονο ο Βελοπουλος και ο Κασιδιαρης τους εμειναν για αποκουμπια. Α, και οι Ταλιμπαν.
O Πολακης εγινε εμβολιαστης 8 μηνες μετα το ξεκινημα των εμβολιασμων
Ακομη και αν οι Ζαιοι εφερναν εμβολια με τον υπουργο υγειας να αρνιεται να το κανει η εμβολιαστικη καλυψη σημερα θα ηταν βαρια 10%
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

nemo έγραψε:δεν ειναι εξηγηση αυτη γιαννους θυμαμαι πριν απο λιγο καιρο λεγατε οτι αυτη η χωρα ειναι εμβολιασμενη
και δεν εχει κρουσματα
Πηγανε οι εμβολιακηδες να παρουν την ελευθερία τους πισω και πηραν απο ενα τσουβαλι @@

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

nemo έγραψε:
δεν ειναι εξηγηση αυτη γιαννους θυμαμαι πριν απο λιγο καιρο λεγατε οτι αυτη η χωρα ειναι εμβολιασμενη
και δεν εχει κρουσματα
Δεν υπαρχει το "λεγατε"
Ο καθενας ειναι υπευθυνος ΜΟΝΟ γι αυτα που λεει ο ιδιος
Μου κανει ομως ιδιαιτερη εντυπωση το πως καθοριζεις την ζωη σου.
Η αποφαση σου για το αν θα εμβολιαστεις κατα ενος ιου ενω υπαρχει πανδημια στον πλανητη ενω εχουν γινει πανω απο 7 δις δοσεις εμβολιων βασιζεται στο τι λεει πχ ο Αδωνις,ο Τσιορδας, ο Πορτοσαλτε και πχ εγω;
Η μηπως εχεις θεσει καποιες περιεργες προσωπικες εμβολιαστικες προδιαγραφες;
Πχ μπορει να εχεις σκεφτει"Θα εμβολιαστω ΜΟΝΟ αν εμβολιαστουν οι αλλοι και μηδενιστουν τα κρουσματα"
Καποια στιγμη θα πρεπει να παρεις πιο σοβαρα καποια πραγματα και να σταματησεις να ψαχνεις για σαθρες αφορμες ωστε απλα να επιβεβαιωσεις τα προαποφασισμενα συμπερασματα σου.
Οπως πχ το "Μας λεγατε οτι η χωρα ειναι εμβολιασμενη και δεν εχει κρουσματα"
Καποια στιγμη θα πρεπει να καταλαβεις πως βλαπτειςτον ιδιο σου τον εαυτο γιατι ειναι ξεκαθαρο πως δεν σε νοιαζει για τους αλλους
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
nrg wrote:
nrg wrote:
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Mα και ο Πολακης εμβολιαστης ειναι πλεον. Μονο ο Βελοπουλος και ο Κασιδιαρης τους εμειναν για αποκουμπια. Α, και οι Ταλιμπαν.
O Πολακης εγινε εμβολιαστης 8 μηνες μετα το ξεκινημα των εμβολιασμων
Ακομη και αν οι Ζαιοι εφερναν εμβολια με τον υπουργο υγειας να αρνιεται να το κανει η εμβολιαστικη καλυψη σημερα θα ηταν βαρια 10%
Αυτα τα κανουν επειδη ειναι αντιπολιτευση. Αν ηταν κυβερνηση θα ξεκινουσαν τους εμβολιασμους απο τον Ιανουαριο οπως οι τωρινοι και θα βλεπες την ΝΔ να υποστηριζει τους διαφορους Κλεομενηδες και να κραζει τον Τσιπρα που κλεινει τις εκκλησιες. Στην Ελλαδα παντα η αντιπολιτευση ειναι σε ολα κατα και οταν ειναι κυβερνηση κανει ο,τι εκραζε.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:nemo έγραψε:
δεν ειναι εξηγηση αυτη γιαννους θυμαμαι πριν απο λιγο καιρο λεγατε οτι αυτη η χωρα ειναι εμβολιασμενη
και δεν εχει κρουσματα
Δεν υπαρχει το "λεγατε"
Ο καθενας ειναι υπευθυνος ΜΟΝΟ γι αυτα που λεει ο ιδιος
Καποια στιγμη θα πρεπει να καταλαβεις πως βλαπτειςτον ιδιο σου τον εαυτο γιατι ειναι ξεκαθαρο πως δεν σε νοιαζει για τους αλλους
γιαννους η αληθεια ειναι οτι εχω ψυχωση με τις ενεσεις μαλλον γιατι πολυ μικρος γυρω στα τεσσερα
με πηγαν σε ενα οδοντιατρο και με πονεσε πολυ απο τοτε με κυνηγουσαν για να με κανουν
τα εμβολια και επρεπε να με κρατουν δυο ατομα ....αν τυχει και παω σε οδοντίατρους θα παω μονο
αν δεν μπορω να αντεξω αλλο τονπονο και μαλιστα θα προειδοποιησω οτι αν κατι κανει
και με πονεσει η ενεση θα φαει μπουνια ..φυσικα πηγαινω σε καποιν που εχει την υπομονη
για να μου κανει την πρωτη ενεση
μια μερα παλια σε εναν αγνωστο οδοντιατρο λιποθύμησα μολις ηταν ετοιμος να μου την χωσει
στο αντιποδα δεν φοβαμαι να με μαχαιρωσουν ή να φαω μπουνιες στην μαπα ή να μου κοψουν τα δαχτυλα
συν ακομη παιζει μεγαλο ρολο η επιβολη οτι πρεπει γιατι αλλιως !!!
ειναι σαν να βλεπω κατακτητες τουρκους κλπ που προσπθουν να με πηδηξουν
φυσικα θα πρεπει λογικα να εχω ανοσια στον ιο οπως και πολλοι απο μας αν δεν την εχω ας πεθανω
απο τον ιο και να επιζησουν αυτοι που εχουν την ανοσια και γιατι κατι αλλο βρωμαει πολυ
γιατι δεν ειναι δυνατον μας πιεζουν τοσο πολυ και μαλιστα λεγοντας και καθε τοσο ψεματα
βλεπω την κοινωνια τους ανθρωπους ποσο πολυ εχουν αλλαξει και τους μισω
κατι σαπιο υπαρχει στην πολιτικη ενας φιλος μου ενα θηριο που μαζι φαγαμε ολα τα βουνα
ειναι στα τελευταια του απο καρκινο στο παγκρεας φοβοταν και αυτος το εμβολιο και ηταν αρνητης
περισσοτερο απο μενα αυτος το φωναζε προς ολους ΄΄΄΄΄τελικα θα πεθανει απο καρκινο
'και οχι απο τον ιο ή απο το εμβολιο που φοβοταν να το κανει αν και επιστημονας
ειναι πολυ αστεια η ζωη τελικα ....εγω οπως ειπα ειμαι αδιαφορος ουτε αρνητης ουτε και φαν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Παυλος Γ.
- Crazy poster

Μ΄ αρέσει που διαχωρίζετε ΝΔ και Συριζα, σαν κόμματα που έχουν διαφορές.
Είπαμε, μονοδιάστατη Βουλή, εξι κομμάτων ευρωλιγούρηδων.
Εδώ εξηγεί με σαφήνεια ο Καζάκης, γιατί έχουμε φασιστική εκτροπή.
https://youtu.be/fSBvqBJNhrg
Είπαμε, μονοδιάστατη Βουλή, εξι κομμάτων ευρωλιγούρηδων.
Εδώ εξηγεί με σαφήνεια ο Καζάκης, γιατί έχουμε φασιστική εκτροπή.
https://youtu.be/fSBvqBJNhrg
0 .
-
nemo
- Supreme poster

το βρηκα και αυτο που λεει με βρισκει συμφωνο 100%
καποιοι εχουν αποφασισει οτι δεν παει αλλο ετσι οπως ζουμε και εχουν αποφασισει να το αλλαξουν
Ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, ιατρός και συνεργάτης-ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μίλησε σε συγκέντρωση υγειονομικών στην Αθήνα και αναφέρθηκε στα μέτρα στέρησης της ελευθερίας του πληθυσμού.
AD
«Όλοι είμαστε κομπάρσοι σε αυτό που γίνεται παγκοσμίως. Η προσπάθεια να περιοριστεί ο πληθυσμός, να περιοριστούν τα δικαιώματα του και οι ελευθερίες του δεν είναι καινούργια, υπάρχει εδώ και δεκαετίες και είναι λόγω της κλιματικής αλλαγής. Όμως αυτό που δεν κατάφερε ποτέ να συμβεί είναι να περάσουν μέτρα γιατί δεν μπόρεσαν να μας πείσουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι κάτι προσωπικό για τον καθένα μας το οποίο θα μας ανάγκαζε να αποδεχθούμε στερήσεις βασικών ελευθεριών. Ήρθε λοιπόν η πανδημία η οποία εργαλειοποιήθηκε ακραίως και ξαφνικά η πολιτική ηγεσία αποφάσισε ποιος θα εργαστεί και ποιος όχι. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουν ξοδευτεί δισεκατομμύρια χωρίς αντίκρισμα», είπε ο Κ.Φαρσαλινός αρχικά και συνέχισε:
«Ο σκοπός της πολιτικής περιουσίας ήταν από την αρχή ο περιορισμός, δεν το κατάφεραν με την κλιματική κρίση, το κατάφεραν και το μετατρέπουν σε κανονικότητα με την πανδημία. Οι περιορισμοί μετατρέπονται σε κανονικότητα γιατί αποδεχθήκαμε πράγματα τα οποία εάν τα συζητούσαμε το 2019 θα νομίζανε ότι φύγαμε από κάποιο ψυχιατρικό άσυλο.
Ο ΟΗΕ γράφει ότι τώρα που οι πολίτες συνήθισαν τα lockdown είναι ευκαιρία να θεσπίσουμε μέτρα για να σώσουμε το κλίμα».
καποιοι εχουν αποφασισει οτι δεν παει αλλο ετσι οπως ζουμε και εχουν αποφασισει να το αλλαξουν
Ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, ιατρός και συνεργάτης-ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μίλησε σε συγκέντρωση υγειονομικών στην Αθήνα και αναφέρθηκε στα μέτρα στέρησης της ελευθερίας του πληθυσμού.
AD
«Όλοι είμαστε κομπάρσοι σε αυτό που γίνεται παγκοσμίως. Η προσπάθεια να περιοριστεί ο πληθυσμός, να περιοριστούν τα δικαιώματα του και οι ελευθερίες του δεν είναι καινούργια, υπάρχει εδώ και δεκαετίες και είναι λόγω της κλιματικής αλλαγής. Όμως αυτό που δεν κατάφερε ποτέ να συμβεί είναι να περάσουν μέτρα γιατί δεν μπόρεσαν να μας πείσουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι κάτι προσωπικό για τον καθένα μας το οποίο θα μας ανάγκαζε να αποδεχθούμε στερήσεις βασικών ελευθεριών. Ήρθε λοιπόν η πανδημία η οποία εργαλειοποιήθηκε ακραίως και ξαφνικά η πολιτική ηγεσία αποφάσισε ποιος θα εργαστεί και ποιος όχι. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουν ξοδευτεί δισεκατομμύρια χωρίς αντίκρισμα», είπε ο Κ.Φαρσαλινός αρχικά και συνέχισε:
«Ο σκοπός της πολιτικής περιουσίας ήταν από την αρχή ο περιορισμός, δεν το κατάφεραν με την κλιματική κρίση, το κατάφεραν και το μετατρέπουν σε κανονικότητα με την πανδημία. Οι περιορισμοί μετατρέπονται σε κανονικότητα γιατί αποδεχθήκαμε πράγματα τα οποία εάν τα συζητούσαμε το 2019 θα νομίζανε ότι φύγαμε από κάποιο ψυχιατρικό άσυλο.
Ο ΟΗΕ γράφει ότι τώρα που οι πολίτες συνήθισαν τα lockdown είναι ευκαιρία να θεσπίσουμε μέτρα για να σώσουμε το κλίμα».
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Παυλος Γ.
- Crazy poster

Metaverse και όλες οι υπηρεσίες, σε μία.
Που μπορεί να είναι κι αυτή.
A STARTUP IS CREATING DIGITAL HUMAN SERVANTS TO WORK IN THE METAVERSE
ALSO, THEY'RE CREEPY AS HELL.
https://futurism.com/the-byte/startup-d ... -metaverse
Προς το παρόν έχουμε Μπίλι Ε΄λις και Οκουλους.
https://youtu.be/1jKBywegGcI
Να δικτυωθούμε σε ογκμέντιντ ριάλιτι, σε πορεία εναντίον της υποχρεωτικότητας στο Σύνταγμα,
και να πετάμε γιαουρτια και αυγά στον Ανέμελο.
Και ντολμαδάκια.
Που μπορεί να είναι κι αυτή.
A STARTUP IS CREATING DIGITAL HUMAN SERVANTS TO WORK IN THE METAVERSE
ALSO, THEY'RE CREEPY AS HELL.
https://futurism.com/the-byte/startup-d ... -metaverse
Προς το παρόν έχουμε Μπίλι Ε΄λις και Οκουλους.
https://youtu.be/1jKBywegGcI
Να δικτυωθούμε σε ογκμέντιντ ριάλιτι, σε πορεία εναντίον της υποχρεωτικότητας στο Σύνταγμα,
και να πετάμε γιαουρτια και αυγά στον Ανέμελο.
Και ντολμαδάκια.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker