Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Τα άρθρα των μελών του ιστότοπου.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Νοέμ 2021, 08:35

ВладимирВладимирович έγραψε:Καντε τα δικα σας παιδια και μετα κάντε τα ο,τι θελετε. Εμβολιαστε τα, καντε τα τρανσγκεντερ, μαθετε τους τη κριτικαλ ρεϊς θεωρυ κλπ... με τα δικα σας ομως, γκεγκε;

Τι ρατσιστικο παραληρημα θεε μου
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Νοέμ 2021, 12:07

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Επικο bizeli
Μπραβο!!!!

Φίλε επειδή είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος και δε θέλω να αδικήσω τον διάσημο Βέλγο ιολόγο Geert Vanden Bossche DVM, PhD θα προσπαθήσω να δώσω κάποιες ερμηνείες για αυτό το ασυνάρτητο κείμενο
1. Είναι κάποιου είδους κακή μετάφραση από google translate
2. Λείπουν κομμάτια από το κείμενο
3. Ο δημοσιογράφος δεν ξέρει να παίρνει συνεντεύξεις
4. Ο συνεντευξιαζόμενος δεν ξέρει να δίνει συνεντεύξεις
5. Ήταν υπό την επήρεια ουσιών
6. Υπάρχει σκόπιμη δημιουργική ασάφεια για να το ερμηνεύσει ο καθένας όπως θέλει
7. Είμαι χαζή και δεν καταλαβαίνω.
8. Είμαι προκατειλημμένη.
9. Ο νέμο έχει κάνει κάποια βλακεία στη μεταφορά κειμένου. Λείπει και η πηγή.
10. Αυτό που λέει ο Λαχουρένιος. Ψεκοασθένεια;

Εγώ πάντως έδωσα μια ευκαιρία στο κείμενο αλλά άκρη δεν έβγαλα.
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Νοέμ 2021, 12:23

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:Κραυγή αγωνίας από τον διάσημο Βέλγο ιολόγο Geert Vanden Bossche DVM, PhD για τους μαζικούς εμβολιασμούς και ιδιαίτερα των παιδιών.

Ξεκινάς να διαβάζεις για την κραυγή αγωνίας...

nemo έγραψε:Σε συνέντευξή του ο Bossche «κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου» για τους εμβολιασμούς των παιδιών, λέγοντας ότι αυτοί θα έχουν καταστροφικά αποτελέσματα, για να συμπληρώσει «εάν κάνω λάθος τότε να με βάλετε στη φυλακή»

Περιμένεις να διαβάσεις ποια θα είναι τα καταστροφικά αποτελέσματα...

nemo έγραψε:Μιλώντας στο HighWire και σε ερώτηση για το ποιο είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο από τους μαζικούς εμβολιασμούς που προβλέπει ο Βέλγος ιολόγος ο ίδιος απάντησε λέγοντας:

Ακόμα μας κρατάει σε αγωνία...

nemo έγραψε:«Δεν μπορώ να μιλήσω για συγκεκριμένους αριθμούς αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι το μέγεθος των επιπτώσεων θα είναι κάτι που δεν θα έχει προηγούμενο.

Πάλι μας λέει για επιπτώσεις αλλά δε μας λέει μέχρι τώρα ποιες είναι αυτές οι επιπτώσεις. Αλλά είναι ξεκάθαρο... τι είναι ξεκάθαρο ακόμα δεν μας έχει πει.

nemo έγραψε:Αυτό που επαναλαμβάνω και αυτό είναι η λογική της επιστήμης και τίποτα άλλο, αυτό που θα παρατηρήσουμε εάν συνεχίσουμε το πρόγραμμα των μαζικών εμβολιασμών συνεχίσουμε τις ενισχυτικές δόσεις και δεν κάνουμε κάτι για την πίεση των μολύνσεων, ανοσιοποιήσουμε όλα τα παιδιά, εννοώ αν αυτό δεν οδηγήσει σε μια καταστροφή τότε μπορείτε να με βάλετε στη φυλακή» είπε χωρίς να μπορεί να κρύψει την αγωνία του ο Bossche για να συνεχίσει:

Αυτό, αυτό, αυτό ... ποιο είναι το αυτό; Συνεχίζεται η αγωνία κοινού. Μήπως παρακάτω γίνει πιο σαφής;

nemo έγραψε:«Είμαι πολύ σοβαρός απέναντι σε αυτό. Υπάρχει έστω και ένας ειδικός ο οποίος θα τολμήσει να πει αυτό; “Εάν είμαι λάθος με το πρόγραμμα του εμβολιασμού των παιδιών να με βάλετε στη φυλακή;”. Δεν υπάρχει κανείς.

Εξακολουθεί και υπάρχει μια βαθιά πεποίθηση στο "αυτό" αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει καταλάβει σε τι αναφέρεται το "αυτό".

nemo έγραψε:Το λέω όμως εγώ γιατί είμαι πεπεισμένος. Έχω κάνει την έρευνά μου, έχω ελέγξει όλες τις παραμέτρους από όλες τις πλευρές.

Είναι και πεπεισμένος κιόλας. Για ποιο πράγμα;

nemo έγραψε:Είναι σαν να συγκεντρώνει κομμάτια από ένα παζλ ενός πολύ πολύπλοκου παζλ το οποίο μπορεί να ταιριάξει με ένα και μοναδικό τρόπο. Εάν επιστημονικά έχει νόημα και μετά δεις όλα τα δεδομένα τότε οδηγούν κάπου.

Εξακολουθεί να μη θέλει να γίνει πιο συγκεκριμένος.
Μέχρι στιγμής ξέρουμε για το "αυτό" το οποίο οδηγεί "κάπου"

nemo έγραψε:Φυσικά δεν μπορώ να πω πότε ακριβώς θα γίνουν όλα αυτά. για παράδειγμα πότε θα έχουμε έκρηξη στο Ισραήλ, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πριν το τέλος του έτους.

Εικόνα

nemo έγραψε:Δεν μπορούμε όμως να εμβολιάζουμε τα παιδιά. Αυτό είναι αδύνατο. Τα παιδιά είναι η τελευταία μας ελπίδα», κατέληξε.

Και μετά από όλα αυτά τα σαφή και κατατοπιστικά στοιχεία καταλήγουμε στο ασφαλές συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να εμβολιάζουμε τα παιδιά.

Κατάλαβε κανείς σας τίποτα;

Κάτσε να φωνάξω τη Μυθηρα. Μόνο αυτή μπορεί να το αποκρυπτογραφήσει. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Νοέμ 2021, 13:24

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Κάτσε να φωνάξω τη Μυθηρα. Μόνο αυτή μπορεί να το αποκρυπτογραφήσει. :D

να της πω να σου στειλει μια τρεμουντα και να δω μετα πως σε προσανατολιζει :s_no
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 28 Νοέμ 2021, 13:52

Ραν ταν πλαν έγραψε:Κάτσε να φωνάξω τη Μυθηρα. Μόνο αυτή μπορεί να το αποκρυπτογραφήσει. :D

Έτσι κι αλλιώς είμαι persona non grata σε αυτό το νήμα.

Φεύγω πριν πλακώσουν οι θεματοφύλακες.
:D
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Νοέμ 2021, 14:11

παιδες με την μποτσουανα δεν παιζουμε θα σας πω ενα κολπο για να νιωσετε ασφαλεις
κατω απο την μασκα θα φοραμε μια μεταχειρισμένη σερβετα απο την γυναικα μας
δεν θα περναει κανενας ιος ...τυποι που δεν εχουν γυναικα να μην το επιχειρησουν
μονο δοκιμασμενα πραγματα
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 28 Νοέμ 2021, 22:49

Οι μπολιοπλασιεδες:
"Οι εμβολιασμενοι αν και κολλήσουν κορωνοιο, θα νοσήσουν ελαφρα"

Ριάλιτι:
Νίκος Στραβελάκης: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα πνευμονίας ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ

Σημειώνεται πως ο Νίκος Στραβελάκης έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου στις 18 Νοεμβρίου, στον «Προμηθέα» με Pfizer. Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου έχοντας συμπτώματα γρίπης υποβλήθηκε σε self test, το οποίο βρέθηκε αρνητικό. Ο δημοσιογράφος συνομίλησε με γιατρούς και του είπαν ότι πρόκειται για παρενέργειες του εμβολίου. Την Κυριακή υποβλήθηκε και πάλι σε self test το οποίο και βγήκε αρνητικό.

Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου υποβλήθηκε σε rapid test το οποίο ήταν αρνητικό. Αμέσως ενημέρωσε τον γιατρό του και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ. Το ίδιο βράδυ το τεστ βγήκε θετικό.

Bull's eye :axakaloe:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Νοέμ 2021, 07:39

Ποσοι εμβολιασμενοι ειναι στις ΜΕΘ και ποσοι ανεμβολιαστοι?
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Νοέμ 2021, 09:20

Λαχουρένιος έγραψε:Ποσοι εμβολιασμενοι ειναι στις ΜΕΘ και ποσοι ανεμβολιαστοι?

χθες ξαναμιλησα με το κορακι οι περισσοτεροι θανατοι εδω και δυο χρονια γραφουν
απο τον ιο ενω αυτος και οι συγγενεις λενε για αλλες αιτιες
δεν χωραει καμια αμφιβολια
και σε ενα χρονο θα καταλαβουμε πολυ καλα που το πανε

και δεν με ενδιαφερει αν κρασαρει το συστημα να προσλαβουν προσωπικο
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 29 Νοέμ 2021, 10:41

Προέλλην έγραψε:Ρε μαλάκες, ακόμη το ψωλοβαράτε;

Tα πράγματα είναι απλά, όπως το 5.000 π.Χ. εμφανίστηκε η γρίπη και έκτοτε την κουβαλάει η ανθρωπότητα εις το διηνεκές, έτσι το 2019 εμφανίστηκε ο κορονοϊός, μια ασθένεια παρόμοια με τη γρίπη, αλλά πολλαπλώς πιο μεταδοτική και θανατηφόρα, σε βαθμό όπου αν αφήνεται ανεξέλεγκτη χωρίς μέτρα (φαρμακευτικά αλλά και μη) μπλοκάρει την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας και οικονομίας.

Τον ιό αυτό θα τον κουβαλάει η ανθρωπότητα εις το διηνεκές, και έτσι όπως και με την γρίπη, δεν θα υπάρχει κάποιο σαφές φάρμακο ή εμβόλιο one-off.

Η ανθρωπότητα θα συνεχίσει, φυσικά, με ετήσιους εμβολιασμούς και περιοδικό περιορισμό των κοινωνικών επαφών.

Ο κόσμος όπως τον ξέρατε αλλάζει, όπως άλλαξε στο παρελθόν τόσες φορές, για διάφορους λόγους.

Αφήστε τις αυτιστικές αρνήσεις και πάμε παρακάτω, δεν είναι θέμα βούλησης ή γνώμης.

Θα προσαρμοστείτε, αργά ή γρήγορα, θέλοντας και μη, γιατί έτσι επιβάλλει η φύση.

Κάποιες οικονομικές δραστηριότητες του παρελθόντος εξαφανίζονται ή αναπροσαρμόζονται στα δεδομένα, άλλες νέες εμφανίζονται.

Πάντα έτσι ήταν και θα είναι.

Μην είστε ντράμα κουήνς.

το πολυεργαλειο του βιοτρομου για την επιβολη μια νεας ταξης κοινωνικου ελεγχου

....μορφώσου .. οι ""γριπες"" ειναι δεκαδες πανω απο 100 τυποι κι εξαιρετικα επικινδυνες ...κανεις δεν αμφισβητει το κινδυνο και οτι μπορουν να γινουν θανατηφορες οταν υπαρχουν προβληματα σοβαρα υγειας η κακη πλημμελης περιθαλψη απο νοσοκομεια ....αυτο οι τυποι εμφανιστηκαν εξαιτιας των μεταλλαξεων κυριως εκεινων που ειναι κορωναιοι ...γνωστοι απο την δεκαετια του ''60 ....οι κορωναιοι εξαιτιας του σχηματος τους πολυ ευκολα μεταδιδονται και μεταλλασσονται αρα με τι μεταλλαξεις δε θα τελιεωσουμε ποτε ... ισως καποιες γινανε πιο επικιδνυνες γιατι παρεμβληθηκαν προιοντα εργαστηριακης μεταλλαξης των κορωναιων ...

...σιγουρα ομως οι γριπες αυτες πλεον λειτουργουν ως ιδανικα εργαλεια κοινωνικου ελεγχου ψηφιακης μεταβασης και νεο ταξικης εδραιωσης ...καθως μονο με το βιοτρομο ειναι δυνατον να πεισθουν οι κοινωνιες οτι χρειαζνατι επεμβαση εμβολιαστικη η αλλη επεμβαση βαθια μεσα στο αιμα τους, μια επεμβαση που θα δρομολογήσεις βαθιές κι μεταλλαξεις στο γονιδιωμα των ανθρωπων ...και θα τους κανει πιο συμβατους στην νεα τηλεπικοινωνικη τεχνολογια και τις επελαυνουσες γενιες της, πιο συνεργασιμους και λιγοτερο αντιδραστικους ....

..εδω ξανα οι τυποι κορωναιων ...υπαρχουν και ραβδοιοι κι οι ελικοιοι κι αλλοι ιοι γριπης αναλογα με το σχημα του περιβληματος τους ....

...επτά στελέχη ανθρώπινων κορονοϊών.
Εποχική κατανομή του κορονοϊού HCoV-NL63 στη Γερμανία, δείχνει τους μήνες έξαρσης από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο

Τέσσερις ανθρώπινοι κορονοϊοί
προκαλούν συμπτώματα που είναι γενικά ήπια, παρόλο που υποστηρίζονταν ότι μπορεί να ήταν πιο επιθετικά στο παρελθόν:[47]

Ανθρώπινος κορονοϊός OC43(HCoV-OC43), βήτα - κορονοϊός, β-CoV
Ανθρώπινος κορονοϊός HKU1(HCoV-HKU1), β-CoV
Ανθρώπινος κορονοϊός 229E(HCoV-229E), άλφα - κορονοϊός, α-CoV
Ανθρώπινος κορονοϊός NL63(HCoV-NL63), α-CoV

Τρεις ανθρώπινοι κορονοϊοί προκαλούν λοιμώξεις οι οποίες είναι πιθανώς σοβαρές:

Αναπνευστικό σύνδρομο της Μέσης Ανατολής (MERS-CoV), β-CoV
Σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SARS-CoV), β-CoV
Σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο τύπου 2 (SARS-CoV-2), β-CoV

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE ... F%8C%CF%82

...ο τελευταιος ειναι ο ιος που επεβαλε την βιοτρομοκρατια του κορωναιου 2020-2021 ..

.... κανεις δεν αμφισβητει την σοβαροτητα αυτων των ιων ...και τις επιπλοκες τους ...καθε χρονο εδω και μια δεκαετια που δινονται στατιστικα στοιχεια εκατομμυρια ανθρωποι πεθαιναν στο κοσμο απο ιωσεις του αναπνευστικου ,,,, κανεις δνε γνωριζει αν οι μεταλλαξεις και ο μορφε ς αυτες των ιων ηταν αυθορμητες ή προιοντα εργαστηριων ...ενα λογικος και διαλλεκτικος στο πνευμα ανθρωπο σκεφτεται ολε ςτις εκδοχες ...τα εμβολια ωστοσο δνε ειναι λυση οπως βεβαια γενικα και για αλλες ιωσεις ..

...η λογικη να μολυνεις αναγκαστικα καποιον με επικινδυνα ιογενη στοιχεια για να τον εξασφαλισεις οτι δεν θα νοσησει βαρια απο τους ιους αυτους ειναι περα για περα σαθρη και αντιυγειονομικη...και οδηγουν σε ακυρωση και αχρηστευση του υπεροχου ανοσοποιητικου μας που για να υπαρχει πρεπει να ειναι μαχιμο ....

...η αναγκαστικη ενεργητικη ανοσια της μολυνσης του πληθυσμου ειναι επεμβατικη μεταλλαξιογος πολιτικη που στοχευει σε πολλα αλλα περα απο την υγεια μας, αυτην σιγουρα την υπονομευει ....

...κι εννοειται αντιεμβολιαστης δεν σημαινει αντισυστημικος και αντισυστημικος βεβαια δεν σημαινει αναγκαστικα προοδευτικος ανθρωπος του φωτος ...γκε??
εκατομμυρια ανθρωποι αναγκαστηκαν υπο συνθηκες εργασιακης κι επαγγελματικης πιεσης να εμβολιαστουν .. εκατομμυρια ανθρωποι απλα παιδαριωδεις κι αφελεις στην κοινωνικη τους αντιληψη για το συστημα εξουσιας, τρομαξαν με την μαζικη βιοτρομοκρατια, την επισημη και καλοστημενη και παχυλα χρηματοδοτημενη που εξαπολυθηκε .. υπαρχουν φατριασμενοι και κακοηθεις σκοταδιστες, αντισυστημικοι, που δεν εμβολιαστηκαν ...γιατι αντισυστημικος μπορει και να σημαινει οτι εισαι χειροτερο τερας απο οτι εκεινοι που κυβερνουν το συστημα ...χμμμμ

Εικόνα

...οι δρομοι μας χωριζουν ...κι αυτο ειναι λυτρωτικο για εκεινους που εινα οι ωριμοι φορεις τςη ανελικτικης δυναμικης ....
1 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Επιστροφή σε “Άρθρα Μελών”