ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Οποιος βγηκε Χρισουγεννα-Πρωτοχρονια κατα μεγαλο ποσοστο κολλησε
Απο παρεες εχουν κολλησει πχ 5 στους 7 η 4 στους 5
Εχω συναντησει αρκετες περιπτωσεις
Ψεκασμενοι μπολιακηδες, πανούκλα του πλανήτη

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Οποιος βγηκε Χρισουγεννα-Πρωτοχρονια κατα μεγαλο ποσοστο κολλησε

ВладимирВладимирович έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Οποιος βγηκε Χρισουγεννα-Πρωτοχρονια κατα μεγαλο ποσοστο κολλησε
Ψεκασμενοι μπολιακηδες, πανούκλα του πλανήτη

vallon έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Ψεκασμενοι μπολιακηδες, πανούκλα του πλανήτη
Το εξωφρενικό είναι ότι ο ανέμελος πρωθυπουργός πειραματίζεται μαζί μας και τώρα πια μας βάζει όλους να κολλήσουμε.
Οι άνθρωποι μας μισούν και θέλουν να μας εξοντώσουν.

ВладимирВладимирович έγραψε:vallon έγραψε:
Το εξωφρενικό είναι ότι ο ανέμελος πρωθυπουργός πειραματίζεται μαζί μας και τώρα πια μας βάζει όλους να κολλήσουμε.
Σατανιστές ειναι, ασφαλώς και μισουν την ανθρωπότητα.

vallon έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Σατανιστές ειναι, ασφαλώς και μισουν την ανθρωπότητα.
συζητάνε για 150000 κρούσματα μετά το άνοιγμα των σχολείων ... τη μέρα

ВладимирВладимирович έγραψε:vallon έγραψε:
Σατανιστές ειναι, ασφαλώς και μισουν την ανθρωπότητα.

Προέλλην έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Σατανιστές ειναι, ασφαλώς και μισουν την ανθρωπότητα.
Εσύ δεν μας έγραφες ότι είναι γριπούλα ο κοβίντ;
Πως θα σας εξοντώσουν τώρα που απλά σας αφήνουν σχετικά ξεκλείδωτους;
Πριν λίγους μήνες βρίζατε που σας είχαν κλεισμένους. Να, πέρασε, γίνεται το δικό σας, βγείτε έξω τώρα.
Παρανοικοι μαλακα.

vallon έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Σατανιστές ειναι, ασφαλώς και μισουν την ανθρωπότητα.
συζητάνε για 150000 κρούσματα μετά το άνοιγμα των σχολείων ... τη μέρα