Παυλος Γ. έγραψε:Μάθε να διαβάζεις.
Το θέμα δεν είναι να χαρακτηρίζεις ένα μέσο ως αναξιόπιστο, αλλά να βλέπεις τις πηγές που επικαλείται.
Το συγκεκριμένο μέσο επικαλείται τις επίσημες πηγές από το Public Health Scotland’s (PHS)
https://publichealthscotland.scot/media ... report.pdf
και βάσει αυτού αναπαράγει τα στοιχεία.
Οπως και στο άλλο λινκ με το φαινόμαινο ADE.
https://dailyexpose.uk/2022/01/27/covid ... -cwDv8nvfc
Επίσημα στοιχεία, από επίσημες Αρχές.
Επίσης έχεις συγχυση, σχετικά με την κουβέντα που είχαμε για την Αγγλία.
Κι εκεί, όπως και στα Σκωτζέζικα στοιχεία στα παραπάνω λινκς, σκάλωσες στα τυποποιημένα νούμερα που δίνει ο ΠΟΥ.
Μιλάμε όμως για συγκεκριμένους ενεργούς αριθμούς, που προκύπτουν από πραγματικά δεδομένα.
Οχι από το λεγόμενο age-standardized mortality rate.
Στον ορισμό που δίνει ο ίδιος ο ΠΟΥ βλέπουμε,
Definition:
The age-standardized mortality rate is a weighted average of the age-specific mortality rates per 100 000 persons, where the weights are the proportions of persons in the corresponding age groups of the WHO standard population.
Δηλαδή παίρνει έναν αυθαίρετο αριθμό και τον χρησιμοποιεί ως σταθερά.
Για να βγάζει μοντέλα, όπως του Φεργκιουσον στην Αγγλία, με τους 5 εκ. νεκρούς.
Στο μόνο που έχεις δίκιο και συμφωνούμε, είναι η ηλικία των θανόντων.
Γνωρίζουμε άλλωστε από τα δεδομένα του ΕΟΔΥ, αλλά και την πιο προσφατη μελέτη Λυτρα-Τσιοδρα,
ότι το 95% των θανάτων αφορά ηλικίες άνω των 70 ετών, με βαριά συνοδά νοσήματα.
Αρα, για ποιό λόγο να εμβολιάζει υποχρεωτικά το επίσημο κράτος, όλον τον υγιή πληθυσμό,
που δεν κινδυνεύει άμεσα απο τον ιό ;
Χωρις να ειμαι ειδικος, λογικα τo age standardization να εχει να κανει με την σταθμιση του ηλικιακου παραγοντα στα συγκρινομενα γκρουπ. Οταν εχεις δυο γκρουπ με διαφορετικες ηλικιες, εκεινο που εχει νεοτερους ανθρωπους θα εμφανιζει χαμηλοτερη θνητοτητα (αν ολοι οι αλλοι παραγοντες ειναι ιδιοι), οποτε με το standardization αφαιρεις την επιδραση που εχει στο γκρουπ η ηλικια ωστε να φανει καθαρα η επιδραση που εχουν τα εμβολια.
Η υποχρεωτικοτητα αφορα τους ανω των 60 μονο οι οποιοι ευθυνονται για την πλειονοτητα των ΜΕΘ και των θανατων καθως και τους υγειονομικους που ερχονται σε επαφη με ευαλωτες ομαδες. Κανενα αλλο.
Οσο για την πηγη, υπαρχουν αρκετες φορες οπου οι αρνητες εχετε ποσταρει ''ειδηση'' απο ψεκασμενο μεσο και μεσω δικου μου ψαξιματος εχω βρει οτι η πηγη σας λεει ψεματα ή μισες αληθειες. Επειδη δεν ειναι δουλεια μου να κανω debunking και δεν πληρωνομαι για αυτο, αντι να χανω τον χρονο μου να γκουγκλαρω την καθε μαλακια που βαζετε, απλα την πεταω στα σκουπιδια και τελειωνει η υποθεση. Δεν ειμαι τα ελληνικα hoaxes να τσεκαρω την παπαρια του καθενος.