The dump and the dumper.
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι, ή καλύτερα, όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα.
Αν ειχες κριση θα καταλαβαινες οτι μια αληθινη ειδηση παιζει παντου. Οταν μια ''ειδηση'' παιζει μονο απο λαδεμπορες, ουφολογους και Λιακοπουλους τοτε 150% ειναι μουσαντενια.Οπως οι φωτιές που έκαψαν την Ελλάδα πάλι.
Ολη μέρα τα κανάλια αυτά δείχνουν.
Οπως την ακρίβεια και τον πληθωρισμό στο θεό.
Οπως τα 2,70 ευρώ της βενζίνης.
Λιστα Πέτσα ;
Αν είχε κρίση οι συλλογισμοί του θα ήταν αποτέλεσμα λογικών ακολουθιών και όχι αναμασήματα παλαβιάρηδων που πουλάνε φάρμακα για την καράφλα όντας καράφλες οι ίδιοι. 
Κατηγορηματική η Παγώνη:
Δεν πρόκειται ποτέ να μπουν σε ΜΕΘ όσοι έχουν εμβολιαστείhttps://www.zarpanews.gr/katigorimatiki ... voliastei/
Λογικά, κανείς εμβολιασμένος δεν είναι στη ΜΕΘ, βάσει των λεγόμενων της ακαταδίωκτης Παγώνη.
Λογική ακολουθία και μαλακίες.
Βρε λαδεμπορα*, το ΥΠΕΣ απλα εβγαλε καποια στατιστικα στοιχεια
Δεν ειπαν οτι για την υποτιθεμενη μειωση των γεννησεων ευθυνονται τα εμβολια, οι δρακονιανοι ή οι Ελοχιμ. Την διαφορα μεταξυ στατιστικης και φεικ νιουζ την ξερεις? Ρητορικη ερωτηση.Υποτιθέμενη μείωση ;
Μάλλον το μυαλό σου είναι θολό και το δικό του πιο λειψό.
Ε, ναι. Αλλο στατιστική, κι άλλο φέικ νιους. Παγώνη : Δεν πρόκειται ποτέ να μπουν σε ΜΕΘ όσοι έχουν εμβολιαστεί.
Επειδή είναι καλοκαίρι και δεν έχω σκοπό να είμαι κλεισμενος μέσα και ν΄ απαντώ στον κάθε πικραμένο,
απαντήστε μου ρε τεντζεροκαπάκηδες.
Πού οφείλεται η μείωση των γεννήσεων ;
Σε συνάρτηση με την αύξηση των θανάτων ;
Τελικά αν κάνουμε το εμβόλιο, μπαίνουμε σε ΜΕΘ, ή όχι ;
Αυτοί που έκαναν τρεις και τέσσερις δόσεις και είναι στις ΜΕΘ,
έχουν Επίκτητη Ανοσοποιητική Ανεπάρκεια ;
Σας επιτρέπω να πάρετε βοήθεια από τον Ανέμελο,
που μιλάει με τον εξωγήινο του Υμηττού
και σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρει.
Καλό Σ/Κ σάιμποργκς.