Μετά τον υπουργό Πλευρη, που το πήρε αλλίως και δήλωσε,
άλλο θάνατος από κοβιντ και άλλο θάνατος με κοβιντ,
(μου θυμίζει την ταινία ΄΄Μάθε παιδί μου γράμματα΄΄, τον Βασίλη Διαμαντόπουλο,
να λέει, αυτά τα λένε οι κομμουνιστές-ψεκασμένοι),
σε λίγο θα μας ρωτήσει ο υπουργός ευθέως.
Είναι όλα κρούσματα ;
https://youtu.be/kq9yjOI1TiE
Στους πόσους κυκλους εγινε το πισιάρ ;
Αν έγινε πάνω από τους 30, πιάνει μέχρι και την πιτυρίδα.
ΥΓ
για το φίλο μου τον Τσολιά.
Επίκτητη Ανοσοποιητική Ανεπάρκεια.
ΥΓ 2
Για το κουνάβι της Γερμανίας.
Λούσου με Ουλτρεξ και θα δεις.
ΥΓ 3
Για όλους.
Καλές διακοπές.
Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό
Παυλος Γ. έγραψε:ΥΓ
για το φίλο μου τον Τσολιά.
Επίκτητη Ανοσοποιητική Ανεπάρκεια.
Το AIDS προκαλειται αποκλειστικα απο τον ιo HIV. Πισω στο λυκειο να τα μαθεις και φερε μου εναν φρεντο σκετο στον δρομο.
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Perseus1966 έγραψε:κριτικη σκεψη χρειαζεται ,βοηθαει βεβαια να μην εισαι ηλιθιος και να εχεις ανοιξει μερικα βιβλια.
ψιλα γραμματα για τον βαστα σοιμπλε και τον κνιτη.
Αν αρκουσε η κριτικη σκεψη τοτε δε θα υπηρχαν τα πανεπιστημια και οι ειδικευμενοι επιστημονες και θα πηγαιναμε για να μας θεραπευσει απο μια αρρωστια ή για να μας χτισει το σπιτι ο Μπαμπης ο ταριφας που εχει κριση. Εχεις τελειωσει με το ζορι ενα λυκειο και βγαζεις ψευτες ή απατεωνες ανθρωπους που ασχολουνται δεκαετιες με τους ιους και τα εμβολια.
Αλλα ουτε κριτικη σκεψη εχεις αφου καταπινεις αμασητη ο,τι ψεκασμενια κυκλοφορει στο νετ. Μην εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου. Ενας απλος ξερολας εισαι οπως αλλα 9.999.999 ατομα σε αυτην την χωρα. Και οσο πιο ασχετος ειναι καποιος τοσο περισσοτερο νομιζει οτι τα ξερει ολα.
Σε εχω καταξεφτυλισει δεκαδες φορες , ποτε θα παραδεχθεις οτι εισαι απλα ενας αφελης μαλακας που σε κοροιδεψαν (δεν σε κοβω για στελεχος που κονομαει απο τις φαρμακευτικες)
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Perseus1966 έγραψε:Σε εχω καταξεφτυλισει δεκαδες φορες , ποτε θα παραδεχθεις οτι εισαι απλα ενας αφελης μαλακας που σε κοροιδεψαν (δεν σε κοβω για στελεχος που κονομαει απο τις φαρμακευτικες)
Πως ακριβως με κοροιδεψαν και γιατι ειμαι πιο χαζος απο καποιον που σας πιστεψε και τωρα βλεπει τα θυμαρακια?

0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Σε εχω καταξεφτυλισει δεκαδες φορες , ποτε θα παραδεχθεις οτι εισαι απλα ενας αφελης μαλακας που σε κοροιδεψαν (δεν σε κοβω για στελεχος που κονομαει απο τις φαρμακευτικες)
Πως ακριβως με κοροιδεψαν και γιατι ειμαι πιο χαζος απο καποιον που σας πιστεψε και τωρα βλεπει τα θυμαρακια?
Σου ειπαν οτι
Με 2 εμβολια εισαι ελεύθερος
Δεν κολλας
Δεν μεταδιδεις
Δεν πας νοσοκομειο
Δεν πας εντατικη
Δεν πεθαινεις
Ειναι τιποτα απο ολα αυτα ψεμματα?
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Perseus1966 έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Σου ειπαν οτι
Δεν κολλας
Δεν μεταδιδεις
Δεν πας νοσοκομειο
Δεν πας εντατικη
Δεν πεθαινεις
Αυτά σαν να είναι λίγο αχυνάνθρωπος που στήνεις. Είτε επίτηδες, είτε στ άληθεια δεν μπορείς να διαχειριστείς τόση σύνθετη πληροφορία και πρέπει κάπως να φέρεις την κατάσταση στα αντιληπτικά σου μέτρα.
Η επιστήμη ήταν και είναι σαφής. Τα εμβόλια προσφέρουν έναν βαθμό προστασίας, ο οποίος εξαρτάται απο ένα πλήθος παραμέτρων. Πχ ποιό εμβόλιο ακριβώς, πόσο καιρό μετά θα εκτεθείς στο ιό απο το εμβόλιο, πόσο ιϊκό φορτίο θα αρπάξεις, σε τι φάση θα είναι ο οργανισμός σου, και, και.
Παράλληλα, όπως και με όλα τα εμβόλια και γενικά φαρμακευτικά σκευάσματα, υπάρχουν και συγκεκριμένα στοιχεία για παρενέργειες. Με την διαφορά ότι στην συγκεκριμένη για 1η φορά στην ιστορία της ιατρικής, έχουμε τόσο μεγάλα δείγματα και τόσο αυστηρή φαρμακοεπιτήρηση.
Τα δύο αυτά, μπαίνουν στην ζυγαριά της επιστήμης, η οποία και αποφαίνεται: εμβολιαστείτε.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Perseus1966 έγραψε:Σου ειπαν οτι
Δεν κολλας
Δεν μεταδιδεις
Δεν πας νοσοκομειο
Δεν πας εντατικη
Δεν πεθαινεις
Το πρωτο ισχυει. Απο τοτε που εμβολιαστηκα πριν ενα χρονο και βαλε δεν εχω περιορισμο στο οτιδηποτε. Μπορω να κανω ο,τι εκανα πριν το '20 με μονη υποχρεωση να φοραω μασκα στα ΜΜΜ αλλα αυτο εφαρμοζεται για ολους.
Τα υπολοιπα ειναι σχετικα. Και κολλας, και πας νοσοκομειο και μπορει να πεθανεις, αλλα σε πολυ μικροτερο ποσοστο απο οτι οι ανεμβολιαστοι. Οποιαδηποτε προστασια ειναι καλυτερη απο την μηδενικη προστασια. Ο Τραγκας και τουλαχιστον αλλοι 20.000 στην χωρα μας εζησαν στο πετσι τους την διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο.
Ειναι σαν να λες οτι δε θα φορεσεις ζωνη στο αυτοκινητο επειδη και οσοι φορουν ζωνη μπορουν να πεθανουν.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προέλλην έγραψε:Αυτά σαν να είναι λίγο αχυνάνθρωπος που στήνεις. Είτε επίτηδες, είτε στ άληθεια δεν μπορείς να διαχειριστείς τόση σύνθετη πληροφορία και πρέπει κάπως να φέρεις την κατάσταση στα αντιληπτικά σου μέτρα.
Μολις περιεγραψες τον ψεκασμο σε δυο προτασεις. Φτιαχνουμε μια απλοικη θεωρια που για ολα φταινε καποιοι συγκεκριμενοι, πχ ο Γκειτς, ο Σορος, οι φαρμακευτικες, οι μασωνοι, ο ΠΟΥ, οι δρακονιανοι, οι ελοχιμ κλπ γιατι δεν μπορουμε αλλιως να αντιληφθουμε τι συμβαινει και κυριως δεν εχουμε την διαθεση να προσαρμοστουμε στην νεα κατασταση.
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Σου ειπαν οτι
Δεν κολλας
Δεν μεταδιδεις
Δεν πας νοσοκομειο
Δεν πας εντατικη
Δεν πεθαινεις
Το πρωτο ισχυει. Απο τοτε που εμβολιαστηκα πριν ενα χρονο και βαλε δεν εχω περιορισμο στο οτιδηποτε. Μπορω να κανω ο,τι εκανα πριν το '20 με μονη υποχρεωση να φοραω μασκα στα ΜΜΜ αλλα αυτο εφαρμοζεται για ολους.
Τα υπολοιπα ειναι σχετικα. Και κολλας, και πας νοσοκομειο και μπορει να πεθανεις, αλλα σε πολυ μικροτερο ποσοστο απο οτι οι ανεμβολιαστοι. Οποιαδηποτε προστασια ειναι καλυτερη απο την μηδενικη προστασια. Ο Τραγκας και τουλαχιστον αλλοι 20.000 στην χωρα μας εζησαν στο πετσι τους την διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο.
Ειναι σαν να λες οτι δε θα φορεσεις ζωνη στο αυτοκινητο επειδη και οσοι φορουν ζωνη μπορουν να πεθανουν.
Δεν εχω κανει εμβολιο δεν εχω κολλησει και κανω ακριβως οτι εκανα και πριν το 2020.
Ατα το επιχειρα σου ειναι μια σαχλαμάρα και μιση.
Κολλας το ιδιο και περισσότερο, μεταδιδεις περισσοτερο φορτιο ,οσο περοσσοτερο εμβολιαζεσαι τοσο περισσοτερο κολλας.
Εκανες ενα σκευασμα χωρις να ξερεις τις συνέπειες,αυτη ειναι η πραγματικοτητα .
Νιωθεις ανοητος ?
0 .