Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Τα άρθρα των μελών του ιστότοπου.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Ιούλ 2024, 18:45

Μελέτη: Ο covid δεν είναι μια απλή παροδική λοίμωξη - Η χρόνια ζημιά στα κύτταρα και τους ιστούς

Μελέτη που έγινε από Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ, σε ασθενείς με Long Covid, καταγράφει ότι ο κορωνοιός προκαλεί χρόνια ζημιά στα ανθρώπινα κύτταρα και στους ιστούς.

Όπως κατέδειξε η έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Science Translational Medicine». οι ασθενείς με Long Covid μπορεί να εμφανίζουν σημάδια μη φυσιολογικής ενεργοποίησης των ανοσοποιητικών κυττάρων για χρόνια, σε πολλά όργανα και ιστούς, καθώς και υπολείμματα του ιού SARS-CoV-2 στο έντερο για χρόνια μετά τη μόλυνση.

Ο Long Covid αναφέρεται σε μια μεγάλη ομάδα συμπτωμάτων που επιμένουν σε άτομα τα οποία έχουν αναρρώσει από Covid-19. Τα συμπτώματα αυτά κυμαίνονται από νευρολογικά προβλήματα και εγκεφαλική ομίχλη έως καρδιακές παθήσεις. Υπολογίζεται ότι έως και 18 εκατομμύρια άνθρωποι μπορεί να ζουν με τη διαταραχή αυτή στις ΗΠΑ. Ωστόσο, μέχρι σήμερα η αιτία του Long Covid παραμένει μυστήριο.

Στη συγκεκριμένη έρευνα συμμετείχαν 24 άτομα που υποβλήθηκαν σε τομογραφία PET σε όλο το σώμα τους. Οι συμμετέχοντες είχαν νοσήσει με Covid-19 από 27 έως 910 ημέρες πριν από την έρευνα. Όπως διαπιστώθηκε, οι ασθενείς που ανάρρωσαν παρουσίαζαν έντονα σημάδια ενεργοποιημένων Τ κυττάρων στο εγκεφαλικό στέλεχος, τον νωτιαίο μυελό, τους ιστούς της καρδιάς και των πνευμόνων και πολλά άλλα σημεία του σώματος. Επιπλέον, αυτή η ενεργοποίηση των κυττάρων συσχετίστηκε με τα μακροχρόνια συμπτώματα Covid. Για παράδειγμα, τα άτομα που ανέφεραν επίμονα προβλήματα στους πνεύμονες παρουσίαζαν ισχυρότερα σημάδια ανοσολογικής ενεργοποίησης στους πνεύμονες.

Τέλος, οι ερευνητές εξέτασαν δείγματα ιστού του παχέος εντέρου από πέντε άτομα με μακροχρόνια συμπτώματα Covid και παρατήρησαν υπολείμματα του ιού εντός των κυττάρων του εντέρου ακόμα και για δύο χρόνια.

«Συνολικά, οι παρατηρήσεις αυτές αμφισβητούν τη θεώρηση ότι ο Covid-19 είναι μια παροδική οξεία λοίμωξη», σημειώνει η ερευνητική ομάδα, από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Σαν Φρανσίσκο.

Εικόνα

https://www.cnn.gr/kosmos/story/427539/ ... ous-istoys

Ψεκάζαν τον κοζμάκη οι ψεκ να μην εμβολιάζεται, να μην φοράει μάσκες, να συνωστίζεται, και να γλύφει τα πόμολα, και τώρα πεθαίνει ο κοσμάκης σαν τα κοτόπουλα απο τον τύπου έητζ κοβίντ :s_no
0 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Ιούλ 2024, 18:47

Adminović έγραψε:...

Εσείς κ. Άντμιν, νοσήσατε εν τέλει με κοβίντ αν δεν απατώμαι. Κρίμα, και είσαστε καλό παιδί :-/
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Ιούλ 2024, 19:25

Προέλλην έγραψε:
Adminović έγραψε:...

Εσείς κ. Άντμιν, νοσήσατε εν τέλει με κοβίντ αν δεν απατώμαι. Κρίμα, και είσαστε καλό παιδί :-/

Εγκω ντεν εκω λονγκ γκοβιντ καρντια μου.
Ήπια συμπτώματα είχα, σε μια εβδομάδα μαξ έφυγαν όλα. Κι αν δεν είχα χάσει την όσφρηση για μερικές μέρες, ούτε καν θα είχα ασχοληθεί για να ξέρω ότι έχω απ' αυτό. :pardon:
Και, ούτως ή άλλως, θα κολλαγα ακόμη και αν είχα κάνει απ' αυτές τις μαγικές ενέσεις RNA, όπως κόλλησαν κι όσοι ξέρω που πήγαν και τις έκαναν. Τουλάχιστον γλίτωσα τις παρενέργειες. :pardon:

Εσύ θα κάνεις τις νέες δόσεις "εμβολίων" ώστε να ξέρουμε και ποιες είναι οι μακροχρόνιες επιπτώσεις ή θα λουφάξεις;;; :hmmm
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Ιούλ 2024, 19:27

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Εσείς κ. Άντμιν, νοσήσατε εν τέλει με κοβίντ αν δεν απατώμαι. Κρίμα, και είσαστε καλό παιδί :-/

Ήπια συμπτώματα είχα, σε μια εβδομάδα μαξ έφυγαν όλα. Κι αν δεν είχα χάσει την όσφρηση για μερικές μέρες, ούτε καν θα είχα ασχοληθεί για να ξέρω ότι έχω απ' αυτό. :pardon:
Και, ούτως ή άλλως, θα κολλαγα ακόμη και αν είχα κάνει απ' αυτές τις μαγικές ενέσεις RNA, όπως κόλλησαν κι όσοι ξέρω που πήγαν και τις έκαναν. Τουλάχιστον γλίτωσα τις παρενέργειες. :pardon:

Εσύ θα κάνεις τις νέες δόσεις "εμβολίων" ώστε να ξέρουμε και ποιες είναι οι μακροχρόνιες επιπτώσεις ή θα λουφάξεις;;; :hmmm

Ωχ ωχ ωχ, ωχ ωχ ωχ :ehmmm:

Δεν κόλλησες γριπούλα, αλλά ασθένεια τύπου έητζ :ehmmm:

Μπορεί μέχρι τώρα να μην ασχολήθηκες, αλλά δεν θα ήταν κακό να ελέγξεις σε διαγνωστικό το κυκλοφορικό ενδελεχώς, το ανοσοποιητικό, καμιά CT τα πνευμόνια να τις αξιολογήσει κανένας σοβαρός πνευμονολόγος, κτλ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 05 Ιούλ 2024, 19:34

Προέλλην έγραψε:
Adminović έγραψε:

Ωχ ωχ ωχ, ωχ ωχ ωχ :ehmmm:

Μπορεί μέχρι τώρα να μην ασχολήθηκες, αλλά δεν θα ήταν κακό να ελέγξεις σε διαγνωστικό το κυκλοφορικό ενδελεχώς, το ανοσοποιητικό, καμιά CT τα πνευμόνια να τις αξιολογήσει κανένας σοβαρός πνευμονολόγος, κτλ.

Πω πω πω τρόμαξα. :o

Ας πάω να κάνω τότε τις πειραματικές ενέσεις, να πάω πιο γρήγορα στους ουρανούς. :laugh1: :laugh1:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Ιούλ 2024, 20:00

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Ωχ ωχ ωχ, ωχ ωχ ωχ :ehmmm:

Πω πω πω τρόμαξα. :o

Ας πάω να κάνω τότε τις πειραματικές ενέσεις, να πάω πιο γρήγορα στους ουρανούς. :laugh1: :laugh1:

Τα εμπόλια ήταν να τα κάνεις στην ώρα τους (μαζί με τις μάσκες, πλυσίματα χεριών, αποστασιοποίηση απο πλήθη και κουνάβια ψεκς, κτλ). Τώρα είναι αργά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιούλ 2024, 20:58

Που τον θυμηθήκατε τον κόβιντ? 2024 έχουμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Ιούλ 2024, 22:16

Λαχουρένιος έγραψε:Που τον θυμηθήκατε τον κόβιντ? 2024 έχουμε.

Κυκλοφορεί ακόμη και καθιστά συνανθρώπους μας αναπήρους-ετοιμοθάνατους για μια ζώη.

Τα σημερινά στελέχη βέβαια είναι απείρως πιο λαητ από αυτά που είχαμε κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Όσοι κολλήσαν τότε, well, ζωή σε λόγου μας :priest_z:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιούλ 2024, 09:16

Προέλλην έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Που τον θυμηθήκατε τον κόβιντ? 2024 έχουμε.

Κυκλοφορεί ακόμη και καθιστά συνανθρώπους μας αναπήρους-ετοιμοθάνατους για μια ζώη.

Τα σημερινά στελέχη βέβαια είναι απείρως πιο λαητ από αυτά που είχαμε κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Ευλογία, καθάρισε το τζιν πουλ από τον ψεκασμό.
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Ιούλ 2024, 12:31

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Κυκλοφορεί ακόμη και καθιστά συνανθρώπους μας αναπήρους-ετοιμοθάνατους για μια ζώη.

Ευλογία, καθάρισε το τζιν πουλ από τον ψεκασμό.

τι λέει ο μαλακάς πάλι;
πέρασα ένα κοβιντ πριν κάνα δυο βδομάδες χωρίς εμβόλια και μαλακιούλες του κούλη και μια χαρά είμαι τώρα
ρε δεν αρχίζουν την πρέζα καλύτερα που έχουν λυσσιάξει με τις ενέσεις;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Άρθρα Μελών”